Xaramofais
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 3.926
- Πόντοι
- 446
Ξέρεις που είναι αυτό ε?
Ξέρεις που είναι αυτό ε?
Εχω πάει με αυτόν σε αυτό το αγαπημένο δωμάτιο...Αμα είναι για μένα…να έρθω μα το πάρω!!!
ΥΓ: με γαμησες να ξέρεις…για 2 λόγους!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αφού είναι για μένα…γιατί ρωτάς αυτόν τον…α(λήτη)δερφό μου;;;
Α!Εχω πάει με αυτόν σε αυτό το αγαπημένο δωμάτιο...
μπα εγω για κωλο θα παω!!
Ετσι Σπυρο μου παρεμε..Παρεμε...
Πήγες τελικά;Θα ερθω τωρα που εμαθα λονδρεζικα
Αυτός έπρεπε να σε πάρει και στον καναπέ...Εχω πάει με αυτόν σε αυτό το αγαπημένο δωμάτιο...
σαν την Γιολάντα δεν γλύφει καμίαΑσε το στραπον! Για μια φίλη μου ρώτησα που της αρέσει να την γλείφουν αλλά αυτό θέλει ταλέντο....
Τοπ καύλα στην Ελλάδα@james034 για σένα
δεν πηγα!δεν θελω να με περασει για κανα ευκολοΠήγες τελικά;
Την πήρες αγαπητέ εξάφελφε;;
Πωπωπω@james034 για σένα
Ετσι αδερφέ ,δεν πηγα!δεν θελω να με περασει για κανα ευκολο
λανθ αss μενες θα ελεγα!μην μας περασει και αγραμματους η λονδρεζα!Ετσι αδερφέ ,
Δεν πρέπει να δίνουμε λανθασμένες εντυπώσεις
Well done my friend!!δεν πηγα!δεν θελω να με περασει για κανα ευκολο
Να της στείλουμε τον @hornyasfuck να μην ξεζουμιζει την @despoinamagicmilfλανθ αss μενες θα ελεγα!μην μας περασει και αγραμματους η λονδρεζα!
Είσαι ήδη κι ας μην το ξέρεις!!πσσσσσ!international θα γινω
Αγάπη σε ευχαριστώ επειδή ξέρω από αλλά άτομα τα οποία είναι καινούργια στο forum συγκεκριμένα 3 κιόλας προσπαθούν να ανεβάσουν κριτική αλλά επειδή είναι καινούργιοι δεν τους αφήνει το σύστημα και ξέρω πως είναι θετική….. Και δεν το λέω για αυτό απλά επειδή από τότε που ξανά ξεκίνησα έχω αλλάξει κάποια πράγματα εντάξει δεν ταιριάζουμε με όλους αλλά προσπαθώ πάντα το καλύτερο για τον παρτενέρ μου αγάπη μουΝαι έχει ειπωθεί πολλακις για τις υπηρεσίες. κι εγώ τα έχω σχολιάσει, όχι θετικά προς το κορίτσι είναι η αλήθεια, αλλά μέχρι να τη δω, κώλο βλέπω και κώλο σχολιάζω! Και είναι ποιημα!
Τι κωλαρα είναι αυτή καύλα μου
Αστερι μου γλειψε και τα δυο..Βασικα εστιασα στα πατουσακια σου και δε προσεξα τη ταπα που ξεπροβαλει απο τη κωλοτρυπιδα σου.τι να πρωτο γλειψω.