Xaramofais
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 3.223
- Πόντοι
- 441
Αδερφέ πόσο συμφωνουμεΣαν το live δεν εχει
Αδερφέ πόσο συμφωνουμεΣαν το live δεν εχει
Αδερφος!!Αδερφέ πόσο συμφωνουμε
Ναι μωρο μου για χαστουκια ειναι!!!!!
Μανάρι μου.
Τι κωλάρα είναι αυτή ?
Σα κουρασανακιΚαλή εβδομάδα καύλες
Να χαρίσω λοιπόν λίγο από το πρισμένο μου μουνάκι (5 συνεχόμενες μέρες απολαυστικά γαμήσια ήταν αυτά)
Να έχετε καυλιαρικες μέρες και νύχτες
Ραντεβού από 18 Σεπτεμβρίου
Κάπως έτσι!Να χαρίσω λοιπόν λίγο από το πρισμένο μου μουνάκι
Δεσποινάκι σου εύχομαι να περάσεις υπέροχα ότι και να κάνεις είσαι αστέριΑστερακι μου γλυκα σας ευχωμαι καλη εβδομαδα και να μου περασετε ολοι σας καλα με πολυ καυλες και πολυ Σεξ.Με τα κοριτσα μας του γραφειου μας Εμεις θα τα πουμε απο της 16 ΣεπτεμβριουΛεω και εγω να κανω ενα Διαλημα γιατι ξεκοιναμε δυναμηκα το χυμονα μας με Νεα.Ξεκοινηματα επαγγελματικαΣας φιλο ζουμερα το Δεσποινακι σας
Καλα να περασεις δεσποιναρα μας!!Αστερακι μου γλυκα σας ευχωμαι καλη εβδομαδα και να μου περασετε ολοι σας καλα με πολυ καυλες και πολυ Σεξ.Με τα κοριτσα μας του γραφειου μας Εμεις θα τα πουμε απο της 16 ΣεπτεμβριουΛεω και εγω να κανω ενα Διαλημα γιατι ξεκοιναμε δυναμηκα το χυμονα μας με Νεα.Ξεκοινηματα επαγγελματικαΣας φιλο ζουμερα το Δεσποινακι σας
Nα δωσεις Κόλο!Μωράκια μου γλυκά τι προτιμάτε να φοράω στα ραντεβού μας ;
Σούπερ μινι , ψηλά τακούνια κ ζαρτιέρεςΜωράκια μου γλυκά τι προτιμάτε να φοράω στα ραντεβού μας ;
Σε ευχαριστω πολυ Αστερι μου γλυκοοοοΔεσποινάκι σου εύχομαι να περάσεις υπέροχα ότι και να κάνεις είσαι αστέρι
Σπυρο μου γλυκιε μιυ Σε ευχαριστω παρα πολυ Αστερι μουΚαλα να περασεις δεσποιναρα μας!!
Αστερι μου γλυκο ποσο με ξερεις εσυΤο αγαπημένο τραγούδι της @despoinamagicmilf είναι το αστέρι του Βερτη..ρομαντική ψυχη
Ξέρω όλο το κορμί και την ψυχή σου...Αστερι μου γλυκο ποσο με ξερεις εσυ
Το αγαπημένο τραγούδι της @despoinamagicmilf είναι το αστέρι του Βερτη..ρομαντική ψυχη
Παντααααολο το πακετακιΞέρω όλο το κορμί και την ψυχή σου...
Εντάξει μωρό μου έγινε τότεΣούπερ μινι , ψηλά τακούνια κ ζαρτιέρες
Κολο γίνεται να δώσεις?Εντάξει μωρό μου έγινε τότε