Eros82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 47
- Like
- 9.884
- Πόντοι
- 6.236
ΚαυλαΣπυρο μου ειχες καιρο να το ακουσω αυτο απο σενα..Για σενα αστερι μου
ΚαυλαΣπυρο μου ειχες καιρο να το ακουσω αυτο απο σενα..Για σενα αστερι μου
Αστερι μου γλυκο .
Αδερφέ προτείνω πριν να γράψουμε ποιά μας αρέσει να σε ρωτάμε να μας λες την γνώμη σου!Πως σου φαίνεται η ιδέα μου?Ξέρω πολύ καλά τι λέω ……. Το να γλυφεις δημόσια μια κοπέλα ότι σου αρέσει ότι τη συμπάθεις και πίσω της να μπλοκάρεις πελάτη επειδή έγραψε κάτι καλό για αυτή είναι τουλάχιστο υποκριτικό για να μη πω άτιμο … και ο νοών νοείτο …
Τι καύλα είσαι ρε Δεσποινάκι;να περάσεις ένα όμορφο σαββατοκύριακο σου εύχομαιΑστερακια μου γλυκα να περαστε καλα δεν χρειαζετε να υπαχρει αρνητικη Αυρα στης μερες μας .
Κοιταμε θετικα και να περναμε ομορφα. Ερχομαι απο βδομαδα με νεο λουκ.και πολυ στυλ.Αυταρχικο που με Αντιπροσωπευει ..Και νες φοτογραφιση πολυ ουαααα...
Αστερι μου γλυκο σε ευχαριστω πολυ..Τι καύλα είσαι ρε Δεσποινάκι;να περάσεις ένα όμορφο σαββατοκύριακο σου εύχομαι
Αχ να κάτσεις έτσι όπως είσαι πάνω μουΑστερι μου γλυκο σε ευχαριστω πολυ..
Και μαλο εχω καυλοση τρελα με το νεο.λουκ.που εκανα..Για σενα με φιλακια πολλα η φοντο μουΜε πολυ καυλα το Δεσποινακι σας
Με Δέσποινα κάνουμε ντουο από εποχή παλιό γραφείο, δυστυχώς πλέον δεν κάνουμε ( απόφαση γραφείου)
Αδερφέ προτείνω πριν να γράψουμε ποιά μας αρέσει να σε ρωτάμε να μας λες την γνώμη σου!Πως σου φαίνεται η ιδέα μου?
Δε καταλαβαίνω μαγκα μου τη ειρωνεία σου … δλδ αν ανεβάσει μια οποιαδήποτε κοπέλα του γραφειου δε μπορώ να τη θαυμάσω δημόσια επειδή μια άλλη θα μου πει σε ένα λεπτό ότι το μουνι σέρνει καράβι μπλοκάροντας με μετά μόνο και μόνο επειδή θαύμασα μια άλλη ; Που τη γλύφει δημόσια κάθε μέρα κιόλας ;Αδερφέ προτείνω πριν να γράψουμε ποιά μας αρέσει να σε ρωτάμε να μας λες την γνώμη σου!Πως σου φαίνεται η ιδέα μου?
Τι κλάψα είναι αυτή βραδιάτικα ...Δε καταλαβαίνω μαγκα μου τη ειρωνεία σου … δλδ αν ανεβάσει μια οποιαδήποτε κοπέλα του γραφειου δε μπορώ να τη θαυμάσω δημόσια επειδή μια άλλη θα μου πει σε ένα λεπτό ότι το μουνι σέρνει καράβι μπλοκάροντας με μετά μόνο και μόνο επειδή θαύμασα μια άλλη ; Που τη γλύφει δημόσια κάθε μέρα κιόλας ;
Αγαπουλες μου καλησπέρα σήμερα από τις 5.30 διαθέσιμη μην λείψει κανένας φιλια πολλά
Σοφία άσχετο αλλά καυλα η φωτό σου στο άβαταρΤι κλάψα είναι αυτή βραδιάτικα ...
Ευχαριστώ αγάπη, είχα ανεβάσει και βίντεο παλιά ❤Σοφία άσχετο αλλά καυλα η φωτό σου στο άβαταρ
Μωρο μου εσυ..Αχ να κάτσεις έτσι όπως είσαι πάνω μου
Είσαι αδίστακτη !!Ευχαριστώ αγάπη, είχα ανεβάσει και βίντεο παλιά ❤
Πόσο πιο χαμηλά θα πέσεις ρε φίλε αλήθεια...Κάποια στιγμή ίσως πρέπει να ανεβάσω διαλόγους και τότε ας δούμε τι λένε οι πελάτες και φυσικά ο ίδιος ο ΜΑΓΟΣ αν είναι σωστό να υπάρχουν ζήλιες και ανταγωνισμοί μέσα στο γραφείο ….. γιατί δε νομίζω να αρέσει σε κανένα πελάτη του γραφειου να φοβάται να γράψει κάτι καλό για οποιαδήποτε κοπέλα μήπως τον μπλοκάρει μια άλλη του γραφειου . Στο κάτω κάτω χάνει και το γράφειο λεφτά έτσι . Και δε νομίζω να του είναι αδιάφορο αυτό …
Καταρχη δε ανέφερα κανένα όνομα και δε απείλησα καμία . Είπα τι θα έπρεπε να κάνω . Και δεύτερο όταν έχω δίκιο δε έχω να φοβηθώ κανέναν . Αν είχα κάνει κάτι δε θα μίλαγα . Όσο για το εκδιδόμενη γυναίκα δείχνεις εσυ ότι τη υποτιμάς ψευτοαγαπουλη . Για μένα όλες οι γυναίκες αξίζουν σεβασμό και τον έχουν άπεριοριστο . Εσυ την μειώνεις που τη αποκαλείς εκδιδόμενη … δλδ τι είναι κάτι κατώτερο ; Τέλος ξαναλέω δε αναφέρθηκα προσωπικά σε καμία δε έβρισα και μιλάω κόσμια . Εσυ και κάτι αλλοι ειρωνεύεστε και μου επιτίθεστε μήπως τη καλό πιάσετε . Αλλά οποίος έχει τη μύγα μυγιάζετε ξέρω εγώ . Και μιλάω πάλι γενικά …..Πόσο πιο χαμηλά θα πέσεις ρε φίλε αλήθεια...
Απειλεις για μυνήματα ρε ξεφτίλα??και μάλιστα γυναίκα εκδιδόμενη για να καλύψεις τον ψευτοεγωισμο σου??
Σε μπλόκαρε προσπέρασε το και δεξου το όχι σαν άντρας ..
Τι κατινες είστε μερικοί ρε...
Θα έπρεπε να έχεις φύγει χτες όταν δεν σε θέλουν..Καταρχη δε ανέφερα κανένα όνομα και δε απείλησα καμία . Είπα τι θα έπρεπε να κάνω . Και δεύτερο όταν έχω δίκιο δε έχω να φοβηθώ κανέναν . Αν είχα κάνει κάτι δε θα μίλαγα . Όσο για το εκδιδόμενη γυναίκα δείχνεις εσυ ότι τη υποτιμάς ψευτοαγαπουλη . Για μένα όλες οι γυναίκες αξίζουν σεβασμό και τον έχουν άπεριοριστο . Εσυ την μειώνεις που τη αποκαλείς εκδιδόμενη … δλδ τι είναι κάτι κατώτερο ; Τέλος ξαναλέω δε αναφέρθηκα προσωπικά σε καμία δε έβρισα και μιλάω κόσμια . Εσυ και κάτι αλλοι ειρωνεύεστε και μου επιτίθεστε μήπως τη καλό πιάσετε . Αλλά οποίος έχει τη μύγα μυγιάζετε ξέρω εγώ . Και μιλάω πάλι γενικά …..
Εδώ είσαι φάουλ εάν μου επιτρέπεις φίλε...Κάποια στιγμή ίσως πρέπει να ανεβάσω διαλόγους και τότε ας δούμε τι λένε οι πελάτες και φυσικά ο ίδιος ο ΜΑΓΟΣ αν είναι σωστό να υπάρχουν ζήλιες και ανταγωνισμοί μέσα στο γραφείο ….. γιατί δε νομίζω να αρέσει σε κανένα πελάτη του γραφειου να φοβάται να γράψει κάτι καλό για οποιαδήποτε κοπέλα μήπως τον μπλοκάρει μια άλλη του γραφειου . Στο κάτω κάτω χάνει και το γράφειο λεφτά έτσι . Και δε νομίζω να του είναι αδιάφορο αυτό …
Δε. Εκβίασα κανενα φίλε . Είπα τι θα έπρεπε να κάνει κάποιος εγώ όμως δε είμαι μουνοπανο για να το κάνω . Κατάλαβες τελείως λάθος και εσυ και ο άλλος .Εδώ είσαι φάουλ εάν μου επιτρέπεις φίλε...
Δεν εκβιαζουμε ποτέ...
Τα μυνήματα είναι προσωπικά ...
Και πόσο μάλλον όταν λες ότι είχες καλή σχέση (φιλικη-ερωτικη-πελατη)δεν συμπεριφέρεσαι έτσι..
Διάβασε το μύνημα σου πάλι...Δε. Εκβίασα κανενα φίλε . Είπα τι θα έπρεπε να κάνει κάποιος εγώ όμως δε είμαι μουνοπανο για να το κάνω . Κατάλαβες τελείως λάθος και εσυ και ο άλλος .