GOAT
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2023
- Κριτικές
- 14
- Like
- 1.027
- Πόντοι
- 1.010
Αστέρι τι χαμπαρια...θα αναβιώσουμε τον φθινόπωρινο μας έρωτα μωλις επιστρέψω Αθήνα...Μου αρέσει το γλείψιμο
Αστέρι τι χαμπαρια...θα αναβιώσουμε τον φθινόπωρινο μας έρωτα μωλις επιστρέψω Αθήνα...Μου αρέσει το γλείψιμο
Και τώρα ….τι γίνεται τώρα ;;;;Που γλείφουμε ;;;;Μου αρέσει το γλείψιμο
Πρώτα την κλειτορίδα της να γκαυλωσει λίγο και μετά όλα τα άλλα!!!Και τώρα ….τι γίνεται τώρα ;;;;Που γλείφουμε ;;;;
Τρέλα είσαιΜου αρέσει το γλείψιμο
Σε ευχαριστω πολυ Αστερακι μου γλυκο και εσεναΚαλή ξεκούραση baby!
δεν φιλάει να ξέρεις. τώρα πέρα απο αυτό, πιτσιρικα ειναι ομορφη κ κάπως στον κόσμο της ;ρΠολύ αρνητική κριτική (μια = καμία ?) κ αρνητικά σχόλια για Βικτώρια διάβασα .
Έχει κάποιος εμπειρία να γράψει εδώ?
δεν φιλάει να ξέρεις. τώρα πέρα απο αυτό, πιτσιρικα ειναι ομορφη κ κάπως στον κόσμο της ;ρ
Έλα μωρή καύλα και μας έλλειψες...Μου αρέσει το γλείψιμο
Εχουμε εικόνα πότε και εάν θα επιστρέψει η Νίκη?Καλησπέρα σας σήμερα διαθέσιμες, Νέμεσις Αλεξία Δανάη Άρτεμις βικτώρια ρόξυ Αφροδίτη ελίζα Τζένη
Καλέ κοκκινίζω!!!!Όταν παίζει μπάλα η @ΔανάηMagic πάει καλά η ομάδα σήμερα. Θα ξεσκιστεί καλά το μωρό.
Βάλε και κάνενα βιντεάκι βρε καυλιαρα …Καλέ κοκκινίζω!!!!
Εννοείται ότι γράφετε ότι θέλετε όπως και ο κάθε πελάτης σε κάθε νήμα μπορεί να γράψει ένα θετικό σχόλιο για κάποια Χ κοπέλα . Δε σημαίνει όμως ότι οι υπόλοιπες πρέπει να ζηλεύουν και να τον μπλοκάρουν επειδή έγραψε κάτι θετικό στη Χ. Μιλάω γενικά εγώ τώρα ….Στο φόρουμ του γραφείου μας ότι θέλουμε γράφουμε...
Αλλά λέει η Θεία μου και άλλα ακούν τ'αυτιά μού....Εννοείται ότι γράφετε ότι θέλετε όπως και ο κάθε πελάτης σε κάθε νήμα μπορεί να γράψει ένα θετικό σχόλιο για κάποια Χ κοπέλα . Δε σημαίνει όμως ότι οι υπόλοιπες πρέπει να ζηλεύουν και να τον μπλοκάρουν επειδή έγραψε κάτι θετικό στη Χ. Μιλάω γενικά εγώ τώρα ….
Να ακούτε τί λέει η Σοφία η τοπ εσκορτΑλλά λέει η Θεία μου και άλλα ακούν τ'αυτιά μού....
Ευχαριστώ για την φωτο με την κωλαρα σου μωρό μου @ΔανάηMagicΚαλέ κοκκινίζω!!!!