georgekp34
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.642
- Πόντοι
- 736
Για πόσο σπέρμα δίψας μωρη καβλα @despoinamagicmilf ?καλημερα Αστερακια μου γλυκα και σημερα Διαθεσιμη απο 18.
Κάγκελο μας έχεις κάνει
Για πόσο σπέρμα δίψας μωρη καβλα @despoinamagicmilf ?καλημερα Αστερακια μου γλυκα και σημερα Διαθεσιμη απο 18.
Αστερακι μου για πολυ σπερμα λεμε
Σε ευχαριστώ κάλε μπυ απλά δεν είναι ωραίο όταν προσπαθείς για κάτι καλύτερο να εμφανίζονται άνθρωποι οι οποίοι καν δεν σε έχουν δει από κοντά και να γράφουν άσχημα πράγματαΤο γραφειο σας παιζει πολυ με κοσμο που ειναι εκτος μπουρδελα,οποτε αν εχω επηρεαστει εγω απο κριτικες και δε θελω να σε παρω για παραδειγμα,ισως βρεθουν 3-5-10 στη θεση μου που θα σε επιλεξουν και δε θα εχουν καμια σχεση με το φορουμ εδω.Οποτε δεν ηρθε και το τελος του κοσμου.Καλη ηταν η τελευταια κριτικη σου by the way,σε σχεση με τις αλλες τουλαχιστον.
Ναι αμε τα είδα αγόρι μου μην αγχώνεσαιΚαλησπέρα Ελίζα. Θα μπορούσες σε παρακαλώ να δεις τα πμ σου; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
L
Μάλιστα όταν βρεθούμε από κοντά θα μπορείς να έχεις και άποψη γιατί ο κάθε άνθρωπος τα βλέπει διαφορετικά ευχαριστώαυτό ακριβώς πάει να πει
πολυ δυνατα αρχιζει η μερα μας!!Καλημέρα στα αγόρια μού! Αύριο και μεθαύριο διαθέσιμη
Ξέρουμε για σήμερα Τετάρτη ποιες κοπέλες θα είναι διαθέσιμες?Διαθέσιμες σήμερα Νέμεσις ελίζα βίκυ Δέσποινα ρόξυ Εμμανουέλα Ισιδώρα Αφροδίτη
Αυτό δεν είναι φωτογραφία. Αυτό είναι ονειροΚαλημέρα στα αγόρια μού! Αύριο και μεθαύριο διαθέσιμη
Ποσο θα παει το λαδι φετος?
Ἄλλο αὐτό! ΥΓ: "νά τὴν κλίνουμε", "νά τὴν κλΕΙσουμεΔε θελουμε να τη κλισουμε.
Να τη πηδηξουμε θελουμε.
Είσαι απόλυτη επαγγελματίας Σοφία και παράδειγμα στο χώρο. Έχεις φέρει το κορμί σου στην καλύτερη κατάσταση που θυμάμαι τα τελευταία χρόνια, ενώ θα μπορούσες απλά να έχεις επαναπαυτεί. Γι’αυτό ήμουν, είμαι, και θα συνεχίσω να είμαι πελάτης σου για όσο καιρό παραμένεις στον χώρο.Καλημέρα στα αγόρια μού! Αύριο και μεθαύριο διαθέσιμη
Με κολακεύεις! Ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα λόγια σού ❤❤Είσαι απόλυτη επαγγελματίας Σοφία και παράδειγμα στο χώρο. Έχεις φέρει το κορμί σου στην καλύτερη κατάσταση που θυμάμαι τα τελευταία χρόνια, ενώ θα μπορούσες απλά να έχεις επαναπαυτεί. Γι’αυτό ήμουν, είμαι, και θα συνεχίσω να είμαι πελάτης σου για όσο καιρό παραμένεις στον χώρο.
Από τις καλύτερες η σοφίαΕίσαι απόλυτη επαγγελματίας Σοφία και παράδειγμα στο χώρο. Έχεις φέρει το κορμί σου στην καλύτερη κατάσταση που θυμάμαι τα τελευταία χρόνια, ενώ θα μπορούσες απλά να έχεις επαναπαυτεί. Γι’αυτό ήμουν, είμαι, και θα συνεχίσω να είμαι πελάτης σου για όσο καιρό παραμένεις στον χώρο.
Γεια σου ομορφηΚαλημέρα στα αγόρια μού! Αύριο και μεθαύριο διαθέσιμη
Δασκαλε.δασκαλεεε!!!Ἐλιές βγάζω, ὄχι λάδι... Ἄλλοι μοῦ τό βγάζουν τό λάδι!
Ἄλλο αὐτό! ΥΓ: "νά τὴν κλίνουμε", "νά τὴν κλΕΙσουμε
χωρις να εχω ακομα εμπειρια με τη σοφια, σιγουρα ειναι απο τις καλυτερες αν οχι η καλυτερη στο χωρο. Δε γινεται τοσα ατομα για τοσο μεγαλο χρονικο διαστημα να εχουν μονο καλα λογια να πουν αλλιως.Είσαι απόλυτη επαγγελματίας Σοφία και παράδειγμα στο χώρο. Έχεις φέρει το κορμί σου στην καλύτερη κατάσταση που θυμάμαι τα τελευταία χρόνια, ενώ θα μπορούσες απλά να έχεις επαναπαυτεί. Γι’αυτό ήμουν, είμαι, και θα συνεχίσω να είμαι πελάτης σου για όσο καιρό παραμένεις στον χώρο.
Και με χιούμορΑπό τις καλύτερες η σοφία
Το πρόγραμμα που κάνω εγώ ταιριάζει με αυτό που θέλουν!Καλό είναι οταν διαλέγεις να ταιριάζει λίγο με τα γούστα σου ,δεν αρέσουμε σε όλους και είναι σεβαστό! Φιλιάχωρις να εχω ακομα εμπειρια με τη σοφια, σιγουρα ειναι απο τις καλυτερες αν οχι η καλυτερη στο χωρο. Δε γινεται τοσα ατομα για τοσο μεγαλο χρονικο διαστημα να εχουν μονο καλα λογια να πουν αλλιως.