Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Εχει ανεβει η κριτικη σου!
@bigmountain
αν και σου απαντησα και στη κριτικη
που λες προλαβαινω καταστασεις ας το πουμε,ενταξει η συγκεκριμενη κοπελα δεν εχει καμια κακη κριτικη,αλλα υπαρχει και μια πολυ μικρη περιπτωση να πεσει σε καποιον που δεν ταιριαξαν για τον α β λογο,μην ερθει να μου πει τι ειναι αυτα που γραφεις δεν ειναι ετσι και μαλακιες τουμπανες.
Αστερι μου γλυκο μακαρι να γυνοτανε αυτο Αλλα δεν μας στο επιτρεπει το γραφειο ποια εδω και καιρο απο την εχω ακουση.Οσοι μπωρεσα και μας πηραν στη αχρες πριν τα σταματησει η διαχειριση τα δυπλα του γραφειου το εχουν και το λενε.Περασαν τελεια μαζι μας και εμεις με αυτουςΜε την θεααα μου Σοφια και εγω την αμαρτια μου θα πηγενα καθε μερα Αστερακια μου γλυκα την γουσταρο παρα πολυ@Sofia_Magic[ER]π [USER=242555]@despoinamagicmilf μας έκαναν να μην μπορουμε να βουτήξουμε σήμερα έτσι κάγκελο που ειμασταν με τα καβλια τέντα από τις φωτό που ανέβασαν. Ανυπομονώ για ένα διπλό μαζί τους μόλις κατέβω Αθήνα για δουλειά .Φαντάζομαι γίνεται και λεσβιακό Ε κορίια?
Καλησπέρα μωρόΚαλησπέρα στα όμορφα μωράκια μου από τις 7 διαθέσιμη σας περιμένω
Ολα τα αστέρια και δυνατά ονόματα του γραφειουΣήμερα διαθέσιμες Νέμεσις βίκυ ελίζα Αλεξία Δανάη Σοφία Δέσποινα Αφροδίτη Εμμανουέλα Άννα
Αχ καυλα μου να το ελεγες 3-4 μερες πριν αυτο.......Καλημέρα
Από αύριο διαθέσιμη και πρωί
Οποιο αγόρι έχει ιδιαίτερες ορέξεις με ενημερωνει αν είναι δυνατόν από το προηγούμενο βράδυ inbox στο προφίλ μου
Υγρα φιλιά
@ΔανάηMagic
Εκπέμπεις τόση καβλα εκφυλη και προστυχη και συνάμα τόσο παθιασμένο ερωτισμό που θέλω να σε γλείψω ολόκληρη να σε λιώσω στα φιλιά παντού αλλά ταυτόχρονα να σου σκίσω την μουναρα αλύπητα και να σε ξεκωλιαζω βαθιά και σκληρά .Καλημέρα
Από αύριο διαθέσιμη και πρωί
Οποιο αγόρι έχει ιδιαίτερες ορέξεις με ενημερωνει αν είναι δυνατόν από το προηγούμενο βράδυ inbox στο προφίλ μου
Υγρα φιλιά
@ΔανάηMagic