Excaliber13
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2018
- Like
- 26
- Πόντοι
- 0
Δεσποινάκι, γλυφοκωλάδα κάνεις; Από αυτές τις άρρωστες
Με την δεύτερη φωτό σου @despoinamagicmilf μόλις ξεροχυσα σκεφτόμενος να σου τρίβω το σκληρό κρέας σε κάθε σπιθαμή του κορμιού σου ακόμα και στις ιδανικά σχηματισμένες μασχάλες σουΚαλησπερα Αστερακια μου γλυκαΣημερα Διαθεσιμη 18Με παρα πολυ καυλες και ορεξι για τρελες οπως παντα
@hornyasfuckΚαλησπερα Αστερακια μου γλυκα Διαθεσιμη και σημερα 19Και μετα τα ξανα λεμε απο Δευτερα Αστερακια μου
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση μάγεΚαλησπέρα, διαθέσιμες σήμερα Νέμεσις, Δέσποινα, Ελίζα, Δανάη, Αφροδίτη, Άννα
Καλώς την μουναρα του bou προσκυνήστε τηνΚαλημέρα στα αγόρια μού! Αύριο και μεθαύριο διαθέσιμη
Μια ερώτηση, συνήθως πόσες μέρες πριν πρέπει να καλέσω για να κλείσω κάποιο ραντεβού?Καλησπέρα Διαθέσιμες προς το παρόν για σήμερα Δανάη, Ισιδώρα, Βικτώρια, Άννα
NastyyyyΑστερακια μου Γλυκα καλη κυριακη σε ολους μας να εχουμε τα λεμε απο Δευτερα φιλακια πολλα το Δεσποινακι σας
Είσαι κάβλα Δέσποινα αλλά και αυτό που λες είναι πολύ σωστό, μακάρι να πάνε όλα καλά.Αστερακια μου γλυκα καλημερα και καλη εβδομαδα να εχουμε ολοι μας.
Διαθεσιμη σημερα απο 18
Και ενα δωρο μας εχει δοσει αυτη η μανα γη τη φυση και τα ομορφα Δαση μας για ονομα το θεου γιατι τοσες καταστροφες και πονο ελεος τα δαση μας ρε παιδια...Συγνωμη αλλα ποναμε να βλεπουμε αυτα ολοι η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ
Σε ευχαριστω πολυ αστερι μου γλυκο αλλα πρεπει να περναμε και μηνυματα οπου και να ειμαστε και να εχουμαι λιγο Ανθρωποια και ειναι ομορφη οι μανα γη ..Είσαι κάβλα Δέσποινα αλλά και αυτό που λες είναι πολύ σωστό, μακάρι να πάνε όλα καλά.
Μια ερώτηση, συνήθως πόσες μέρες πριν πρέπει να καλέσω για να κλείσω κάποιο ραντεβού?
Καλά να περάσεις και με το καλό να επιστρέψεις.Αγάπες μου όμορφες θα είμαι πάλι μαζί σας από τις 20 Αυγούστου και μετά να περάσετε όμορφα στις διακοπές σας να ξεκουραστείτε και ότι καυλωτικη φωτό τραβάω ερασιτεχνική θα την ανεβάζω στο forum για να μην σας αφήσω έτσι τις μέρες που θα λείπω φιλια πολλά !!!!!
Παίζει να ανέβεις καμία θεσσαλονικη;Σεξωγήνοι κατέβηκαν στη γη και με απήγαγαν!
Έχω δικαίωμα για ένα και μοναδικό μνμ....
Αφού κάνουν πειράματα στο κορμάκι μου είπαν ότι θα με επιστρέψουν στη γη.
Μυρίζομαι εξωγήινη παρτούζα.....!!!!
Σε κάνα 3ημερο θα τους έχω αποτελειώσει πιστεύω !!!!
Τα λέμε τότε
Φιλιά