Trifonbakatsoulias
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 33
- Like
- 12.558
- Πόντοι
- 4.496
Οχι οχι οχιΔεν θέλω γκρίνιες...Γιατί θα πω στον αγαπημένο διαχειριστή να σβήσει όλα τα βίντεο με Κωλο...
Οχι οχι οχιΔεν θέλω γκρίνιες...Γιατί θα πω στον αγαπημένο διαχειριστή να σβήσει όλα τα βίντεο με Κωλο...
θες να πάθει κάνα καρδιακό επεισόδιο ο Σπύρος????????Δεν θέλω γκρίνιες...Γιατί θα πω στον αγαπημένο διαχειριστή να σβήσει όλα τα βίντεο με Κωλο...
θες να πάθει κάνα καρδιακό επεισόδιο ο Σπύρος????????
Γιατί να το κάνεις αυτο;; τι θες;; να καταντήσει αλκοολικός;;Δεν θέλω γκρίνιες...Γιατί θα πω στον αγαπημένο διαχειριστή να σβήσει όλα τα βίντεο με Κωλο...
Το τέλειο κορμί τέλειες βυζάρες γυναίκα φωτιάΕυχαριστώ πολύ
Σε θέλω.. αγάπη μου.. μπορεί να μην τα λέμε συχνά αλλά υπάρχει έρωτας μεγάλος...σ αγαπώ ξέρεις εσύ..Εγώ θέλω εσένα
Μωρο μου γλυκο..Ευχαριστώ πολύ
Το γραφειο σας παιζει πολυ με κοσμο που ειναι εκτος μπουρδελα,οποτε αν εχω επηρεαστει εγω απο κριτικες και δε θελω να σε παρω για παραδειγμα,ισως βρεθουν 3-5-10 στη θεση μου που θα σε επιλεξουν και δε θα εχουν καμια σχεση με το φορουμ εδω.Οποτε δεν ηρθε και το τελος του κοσμου.Καλη ηταν η τελευταια κριτικη σου by the way,σε σχεση με τις αλλες τουλαχιστον.Καλησπέρα αγόρια μου ήθελα να σχολιάσω κάτι πάνω σε μια καινούργια κριτική μου που είδα όσον αφορά το cim ότι δεν το κάνω πλέον δεν πάει να πει πως υποβαθμίζω τις υπηρεσίες μου με όσους έχω γνωριστεί είναι σεβαστό να έχετε την άποψη σας οι υπόλοιποι καλό θα ήταν εάν θέλετε να πείτε κάτι πρώτα να το δείτε οι ίδιοι και μετά να σχολιάσετε γιατί το ότι έχω αλλάξει κάποια πράγματα στο ραντεβού μου ακόμα ισχύει και στην διάθεση και στην λειτουργία του και στο γενικό κομμάτι. Φιλια πολλά
Εγώ θέλω εσένα
καλημερα Δεσποιναρα και σε εσενακαλημερα Αστερακια μου γλυκα και σημερα Διαθεσιμη απο 18.
....κάνεις δεξί κλικ στηην οθόνη που σου βγάζει video not supported. Από το παραθυράκι επιλέγεις save video as και το αποθηκεύεις στην επιφάνεια εργασίας. Μπαίνεις στο Google και κατεβάζεις το VLC. Αφού κατέβει το VLC στην επιφάνεια εργασίας το ανοίγεις και το αφήνεις ανοικτό. Μετά σέρνεις με το ποντίκι σου το video και το βάζεις μέσα στο ανοικτό παράθυρο του VLC και παίζει κανονικάΣοφία κάποια βίντεό σου δεν εμφανίζονται. Μου βγάζει το εξής μήνυμα: Δεν βρέθηκε βίντεο με υποστηριζόμενη μορφή & τύπο ΜΙΜΕ. Ξέρεις κάποιος τι πρέπει να κάνω;
Αχχ και να τον είχα ανάμεσαΕγώ θέλω εσένα
Άσε Δανάη μου το στραπον και πιάσε το αποφτον
Καύλα είσαι, αλλά κρύψε το μαντζαφλαρι γιατί τρομάζουμε!!
Καλησπέρα Ελίζα. Θα μπορούσες σε παρακαλώ να δεις τα πμ σου; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.Καλησπέρα αγόρια μου ήθελα να σχολιάσω κάτι πάνω σε μια καινούργια κριτική μου που είδα όσον αφορά το cim ότι δεν το κάνω πλέον δεν πάει να πει πως υποβαθμίζω τις υπηρεσίες μου με όσους έχω γνωριστεί είναι σεβαστό να έχετε την άποψη σας οι υπόλοιποι καλό θα ήταν εάν θέλετε να πείτε κάτι πρώτα να το δείτε οι ίδιοι και μετά να σχολιάσετε γιατί το ότι έχω αλλάξει κάποια πράγματα στο ραντεβού μου ακόμα ισχύει και στην διάθεση και στην λειτουργία του και στο γενικό κομμάτι. Φιλια πολλά
αυτό ακριβώς πάει να πειΚαλησπέρα αγόρια μου ήθελα να σχολιάσω κάτι πάνω σε μια καινούργια κριτική μου που είδα όσον αφορά το cim ότι δεν το κάνω πλέον δεν πάει να πει πως υποβαθμίζω τις υπηρεσίες μου με όσους έχω γνωριστεί είναι σεβαστό να έχετε την άποψη σας οι υπόλοιποι καλό θα ήταν εάν θέλετε να πείτε κάτι πρώτα να το δείτε οι ίδιοι και μετά να σχολιάσετε γιατί το ότι έχω αλλάξει κάποια πράγματα στο ραντεβού μου ακόμα ισχύει και στην διάθεση και στην λειτουργία του και στο γενικό κομμάτι. Φιλια πολλά