despoinamagicmilf
Call-Girl
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2024
- Like
- 8.988
Συνημμένα
Τελευταία τροποποίηση:
Οποία και να πάρεις σε στηρίζουμε φίλε.Το δίλημμά μου είναι Ρίτα ή Ρόξι....
Ρόξι από αποδυτήρια.Το δίλημμά μου είναι Ρίτα ή Ρόξι....
Κανένα σχόλιο για τις 3 καινούριες του μάγου ?
Πρόσωπο με ενδιαφέρει κ ποιοτητα προγράμματος.
Σώμα/κόστος βλέπω.
Ρόξυ λοιπόν απόψε.....Ρόξι από αποδυτήρια.
υπάρχει γραφείο αυτή τη στιγμήΤην Νέμεσις, ΔΕΝ νομίζω να την πάρει κανείς.
Μιλάμε 280 για μια ώρα, κι αν θες και CIM, τότε +50 (330).
Πρωκτικό εννοείται πως όχι.
Η πολύ μεγάλη πλειοψηφία εδώ μέσα, ΔΕΝ έχει τόσα/τέτοια λεφτά για πέταμα, ούτε και για να ρισκάρει.
Τώρα ΑΝ είναι όντως πολύ καλή, το κόβω να μην δούμε και σχεδόν καθόλου κριτικές, για ευνόητους λόγους...
ΥΓ. Τις άλλες δύο, μόλις σήμερα τις πρωτοείδα, τώρα δλδ που το ανέφερες.
Χορτάσαμε ανθυποσελεμπριτιυπάρχει γραφείο αυτή τη στιγμή
που έχει κοπέλα στα 490€/ώρα!!! η Νέμεσις τελικά δεν είναι
και τόσο ακριβή
Εάν δεν έχεις θέμα θα μπορούσες να μου πεις σε ποια κοπέλα αναφέρεσαι (έστω με πμ); Μόνο αν δεν σου είναι πρόβλημα φυσικά.υπάρχει γραφείο αυτή τη στιγμή
που έχει κοπέλα στα 490€/ώρα!!! η Νέμεσις τελικά δεν είναι
και τόσο ακριβή
Ωραία κριτικη με βοήθησες. Δε θα τη δοκιμάσω,όπως γράφω κ σε σχόλιο στην κριτική σου,το πολύ amateur μου είναι ντεκαβλε. Ευχαριστώ για την ενημερωσηI will.
Εξαιτίας των κριτικών την απέφευγα αλλά ήρθε η ώρα να της δώσω μια ευκαιρία. Είμαι περίεργος.
Ρόξυ λοιπόν απόψε.....
Δαναη από ότι διαβαζω τα πάει καλά...Μονο Δαναη και Τζενη εχω παρει απο το γραφειο και εγραψα και κριτικες χτες. Σημερα Ροξυ και θα ηθελα και Λολιτα, Σοφια και Βαλερια (τρελλα η φωτο της) οταν ξαναβρεθω Αθηνα
Τα πάει άριστα πίστεψε με …. Και δε της φαινόταν με τη έννοια ότι ήταν νέα στο χώροΔαναη από ότι διαβαζω τα πάει καλά...
Καλό αυτόΤα πάει άριστα πίστεψε με …. Και δε της φαινόταν με τη έννοια ότι ήταν νέα στο χώρο