hornyasfuck
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 30
- Like
- 28.832
- Πόντοι
- 12.896
η τιμή για τη Νέμεσις ισχύει τελικά;
Θέλω τη Νέμεσις για 4 ωρες
Τή ΝέμεσΙΝ! Τι΄ Ἕλληνες εἶστε ρέ γαμῶ τὰ κέρατά μου;! Τϊ κάνουν οἱ κωλοφιλόλογοι;
η τιμή για τη Νέμεσις ισχύει τελικά;
Θέλω τη Νέμεσις για 4 ωρες
Εγώ αυτά τα λεφτα τα έδινα μόνο για @Sandra MagicΙσχύει,αλλά μάλλον είναι για όλο το μήνα..
Άλογο είσαι ρε κορμάρακαλημερα Αστερακια μου γλυκα.Και σημερα διαθεσιμη απο της 18.
Μπουρλότο
Πανω σε αυτο που λεει ο Χορνυ,εχει δικιο και να το προσεξετε. Πηρα εχτες τον μαγο τηλ,λεω θελω τη Νεμεσις για 4 ωρες γιατι το φυσαω και το καιω το χρημα 'γω,μου λεει τη ζητας λαθος,ειναι τη Νεμεσιν και οχι τη Νεμεσις,τσιμπα ενα ακυρο και καλεσε αλλη φορα,μαλιστα επειδη εισαι αγραμματος δε σου λεω ουτε τις διαθεσιμες,μου το εκλεισε στη μουρη.Τή ΝέμεσΙΝ! Τι΄ Ἕλληνες εἶστε ρέ γαμῶ τὰ κέρατά μου;! Τϊ κάνουν οἱ κωλοφιλόλογοι;
Αυτο το πουλί με κρατάει ζεστή όταν δεν έχω τα αγόρια μου.....ααααχχχχΑυτο θα πει εμεινα με το πουλι στο χερι
Πανω σε αυτο που λεει ο Χορνυ,εχει δικιο και να το προσεξετε. Πηρα εχτες τον μαγο τηλ,λεω θελω τη Νεμεσις για 4 ωρες γιατι το φυσαω και το καιω το χρημα 'γω,μου λεει τη ζητας λαθος,ειναι τη Νεμεσιν και οχι τη Νεμεσις,τσιμπα ενα ακυρο και καλεσε αλλη φορα,μαλιστα επειδη εισαι αγραμματος δε σου λεω ουτε τις διαθεσιμες,μου το εκλεισε στη μουρη.
Λεω εχουν δικιο σκασε αγραμματε,ρεζιλι εγινες.
Αυτο το πουλί με κρατάει ζεστή όταν δεν έχω τα αγόρια μου.....ααααχχχχ
Η πουτάνα της καρδιάς σου καυλομπήχτη μου!!!Λατρεύω τὸν/τὴν τηλεφωνητή/ήτρια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλησπέρα! Λέγε τέτοια μωρή πουτάνα!
Ο χορνυ για παρτη σου παραταει και την καθαρευουσαΗ πουτάνα της καρδιάς σου καυλομπήχτη μου!!!
Και ο δονητής μου πάντα στη διάθεσή σου !!!
Που είναι η καθαρεύουσα κύριε χορνυ??Λατρεύω τὸν/τὴν τηλεφωνητή/ήτρια
Θέλω να σου το βγάλω εγώ μωρό μου...Καλο βραδυ Αστερακια μου γλυκα.Και αυριο διαθεσιμη 17.
χορνυ εσυΛατρεύω τὸν/τὴν τηλεφωνητή/ήτρια
Η πουτάνα της καρδιάς σου καυλομπήχτη μου!!!
Και ο δονητής μου πάντα στη διάθεσή σου !!!
Φουσκωθαλασσιες προβλέπονται..Καλό Σαββατοκύριακο στα καυλιαρηκα μωρά μου
Μωρι μου καλο ΣαββατοκυριακοΚαλό Σαββατοκύριακο στα καυλιαρηκα μωρά μου
Καλώς τηνΚαλησπέρα μωράκια σήμερα από 6.30 σας περιμένω για πολλά !!!!!