BigMountain
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 129
- Like
- 33.603
- Πόντοι
- 27.636
Τώρα που λείπω είπε να επιστρέψει η Βίκυ; Αυτό είναι άδικο!
Άκαρδες και άπονες γυναίκες. Μας αφήνουν απότιστους τέτοιες καυτές ημέρες. Μια δροσιά, μια ανάσα, λίγο νεράκι αναζητούμε και εμείς και μας το στερούν και δεν τις βρίσκουμε οταν τις θελουμε . Δεν σέβονται ούτε τα χρόνια μας, τίποτα όμως.Τώρα που λείπω είπε να επιστρέψει η Βίκυ; Αυτό είναι άδικο!
Άκαρδες και άπονες γυναίκες. Μας αφήνουν απότιστους τέτοιες καυτές ημέρες. Μια δροσιά, μια ανάσα, λίγο νεράκι αναζητούμε και εμείς και μας το στερούν και δεν τις βρίσκουμε οταν τις θελουμε . Δεν σέβονται ούτε τα χρόνια μας, τίποτα όμως.
Τουλάχιστον αν εισαι εντος ελλάδος, ζητα να στην φέρουν εκει που είσαι . Τώρα αν τυχόν βρίσκεσαι σε κανέναν εξωτικό προορισμό βλέπε Μαλβίδες, Ντουμπαι, Αμερικη ή κάτι τέτοιο, τοτε θα χρειαστούν σιγουρα 1-2 εργάσιμες για να ικανοποιηθεί το αίτημα σου. Οποτε λίγο υπομονή. Να εξυπηρετηθεί πρώτα ο ντόπιος πληθυσμός και μετά ευχαρίστως να την περιοδεύσουμε .
Βέβαια δεν την ρωτήσαμε την Βίκυ για αυτό , αλλά είμαι σίγουρος οτι μόλις τα κορίτσια ακούνε μέλη του bou , τότε αυτομάτως ειναι πανέτοιμα να ταξιδέψουν μέχρι και στην άκρη του κόσμου για να μας συναντήσουν και να ζήσουν αυτή την μοναδική και ασυναγώνιστη εμπειρία που προσφέρει η συνεύρεση μαζί μας.
Τα ποδαρακια επιτρέπεται.Βρε καλα μου Αστερακια.
Ενιμερονουμε αν δεν παμε στο ραντεβου μας.
Ειναι κριμα να τρεχουν η κοπελες χορις λογο
Τα ποδαράκια σου είναι δεχτικα σε φιλιά και χάδια ?Βρε καλα μου Αστερακια.
Ενιμερονουμε αν δεν παμε στο ραντεβου μας.
Ειναι κριμα να τρεχουν η κοπελες χορις λογο
Φυσικα καλε και οχι μονο αυτακαλημερα Αστερακι μουΤα ποδαρακια επιτρέπεται.
Τα ποδαράκια σου είναι δεχτικα σε φιλιά και χάδια ?
Αν ξέρω λέει...
Μαλλον εσυ κατι ξερειςχαχαχα αστερακι μου
Φιλιά πολλά και σε εσέναΤα ραντεβού μου για σήμερα είναι κλεισμένα! Δουλεύω και αύριο για όποιον επιθυμεί, φιλιά πολλά και παντού ❤❤
Σε σένα πολλά πολλά ❤❤Φιλιά πολλά και σε εσένα
Πιο ροζ δεν γίνεταιΤα ραντεβού μου για σήμερα είναι κλεισμένα! Δουλεύω και αύριο για όποιον επιθυμεί, φιλιά πολλά και παντού ❤❤
Χειμώνα _ καλοκαίρι....Πιο ροζ δεν γίνεται
Πρέπει να λαμπαδιασει ο τόπος για να δούμε την αγαπητή κωλαρα σας??Χειμώνα _ καλοκαίρι....