despoinamagicmilf
Call-Girl
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2024
- Like
- 9.914
Μμμ....Λες και ψεματακιαι Εσυ αστερακι μουΜη λες ψέματα....Θέλεις Κωλο σαν όλα τα αγόρια του φόρουμ...
Μμμ....Λες και ψεματακιαι Εσυ αστερακι μουΜη λες ψέματα....Θέλεις Κωλο σαν όλα τα αγόρια του φόρουμ...
Και εγω εχω καλο μου καλες και πολυ αγνες προθεσεις και αφου σου αρεσει κωλο τοτε παμε για καλημερα για σενα Αστερι μου γιατι ειμαι πολυ φιλη και εγω με σαςΤι γλυκιά... Μην ακούς την φίλη σου, εγώ είμαι διαφορετικός, έχω αγνές προθέσεις
Πήγε 10 το πρωί ας τον παίξουμεΚαι εγω εχω καλο μου καλες και πολυ αγνες προθεσεις και αφου σου αρεσει κωλο τοτε παμε για καλημερα για σενα Αστερι μου γιατι ειμαι πολυ φιλη και εγω με σας
Δωσε πρωι πρωι....Αστερακια μου γλυκα να μου εχετε μια ομορφη καλημερα και ενα γλυκο Σαββατο βραδοΓια σημερα δεν θα ειμαι στη παρεα σας Απο αυριο θα ειμαι διαθεσιμη 17μ.μ
Με 21 το βραδυΣας περιμενο Αυριο με δυματους παιχτες οπως παντα
Σπιρο μου για σενα η φοντο μου με την κωλαρα μου γιατι ειμαι πολυ φιλη σου
Καλημέρα.Ωραια πάντως και η φωτό με μόνο το stringΑστερακια μου γλυκα να μου εχετε μια ομορφη καλημερα και ενα γλυκο Σαββατο βραδοΓια σημερα δεν θα ειμαι στη παρεα σας Απο αυριο θα ειμαι διαθεσιμη 17μ.μ
Με 21 το βραδυΣας περιμενο Αυριο με δυματους παιχτες οπως παντα
Σπιρο μου για σενα η φοντο μου με την κωλαρα μου γιατι ειμαι πολυ φιλη σου
Αστερακι μου γλυκο.Ω ρε Δέσποινα με την κωλαρα σου πρωί μαλακιζομαστε στο μπάνιο ρε καβλα με 40 βαθμους
Αγαπουλα μου γλυκια και την κωλαρα...Εεεεε.χαχαχαανοιξα το νημα του μαγου και η Δεσποινα φροντισε να βαλει τον κωλο της μεσα στη μαπα μου. ε λοιπον ευχαριστω Δεσποινα! κρατας το νημα ψηλα μονη σου,ευγε!
Θα μπορούσα να ήμουν το χταπόδι να κολλήσω στον κωλο σουΑστερακια μου σημερα ειπα και εγω να παω θαλασσα και να την νιωσω στο κορμακι μου και τα κυματακια να μου χτυπανε τα κωλομαγουλακια μου
Ποιος απο εσας θα ηθελε να ειναι κυματακια και να μου χαειδευη το κωλαρακι
Τα φιλια μου και σε σενα Αστερακι μουΚαλημέρα.Ωραια πάντως και η φωτό με μόνο το string
Παντα αστερι μουΔωσε πρωι πρωι....
Μμμμ....Τελεια με τοσα πλοκαμια δεν θα ξεκολαγες απο πανο τηςΘα μπορούσα να ήμουν το χταπόδι να κολλήσω στον κωλο σου
Ε τότε ας ήμουν ξιφίας να καρφωθω με φοραΜμμμ....Τελεια με τοσα πλοκαμια δεν θα ξεκολαγες απο πανο της
Ετοιμη στα τέσσερα........!!!Λεζάντα φωτογραφίας ( έφτιαξε το μπου)
Και εγω θα ημουν ετιμη για να ερθει καρφωμενος ...Ε τότε ας ήμουν ξιφίας να καρφωθω με φορα
Θα το φροντίσω αυτό μόλις ξαναέρθω Αθήνα ρε μουναρεΑστερακι μου γλυκο.
Αχχχχ...και να ημουνα και εγω στο μπανιο σου θα το καναμε μαζι