Spiros_73
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 11.821
- Πόντοι
- 2.256
Ο σπαλιαρας!αλλα τι να μας πει το γατακι!Ποιος είναι ο Γιάννης? Τον ξέρω?
Ο σπαλιαρας!αλλα τι να μας πει το γατακι!Ποιος είναι ο Γιάννης? Τον ξέρω?
In Λάρα we trust...Δεν χαλάω χατίρια στο κορίτσι μου πως μου είστε σήμερα???
Διχτυωτο καλσόν που οταν με έβαλε στα 4 το έσκισε ο Κύριος....όπου το σκιζεις ανοίγει μια τρύπα απίστευτο.....στο ραντεβού μας αυτό θέλω να φοράς...μπορείς τρελιάρα?
και πολύ καλά έκανε ο Κύριος...έτσι συμπεριφερόμαστε στις Κυρίες...Διχτυωτο καλσόν που οταν με έβαλε στα 4 το έσκισε ο Κύριος....όπου το σκιζεις ανοίγει μια τρύπα απίστευτο.....
Σοφία μου με τη κωλάρα σου!!!!Δεν χαλάω χατίρια στο κορίτσι μου πως μου είστε σήμερα???
Πολυ καλο Σπιρο μουΚατι τετοιο ειδε ο γιαννακης και εγινες το νο 4372!!
Αγαπη μου σε ευχαριστω πολυ Λαρα μου εσυ κωλαρα μου.Δεν χαλάω χατίρια στο κορίτσι μου πως μου είστε σήμερα???
Ωχ ωχ ωχΔεν χαλάω χατίρια στο κορίτσι μου πως μου είστε σήμερα???
Για αυτο ρε Λαρα θα σε παρο με παπα και με κουμπαρο μωρο μου.Λαρα μου κωλαρα μουΔεν χαλάω χατίρια στο κορίτσι μου πως μου είστε σήμερα???
Αυτόν μου θύμησες...Ωχ ωχ ωχ
Το στραπον σου και σεξ σε κάθε μέρος του σπιτιού....Αγαπη μου σε ευχαριστω πολυ Λαρα μου εσυ κωλαρα μου.
Χαλαρα αλλα πολη κουραση με την δουλεια μου την πρωινη μωρο πολυ δουλειαΑλλα οκ.δεν το βαζω κατο ειμαι δυναμη ξερεις εσυ μωρο μουΠως θα ανοιξουμε σπιτι μαζι ειμαι η δεν ειμαι ο Αντρας του σπιτιου..
Χαχαχα
Απλά και Αγαπημένα....Όλα τον θυμίζουν...
στην αναγκη θα κανω και τον παπαΓια αυτο ρε Λαρα θα σε παρο με παπα και με κουμπαρο μωρο μου.Λαρα μου κωλαρα μου
στην αναγκη θα κανω και τον παπα
τι να σου πω φιλε χορνυ?κω......ς να βλεπωΤὸν παπΑ ἤ τὸν ΠΑπα;
Δεν περιγράφω άλλο …………κάποτε λέγανε …μια εικόνα 1000 λέξεις …..μαλακια …..για σένα δεν υπάρχουν λέξεις !!!!Δεν χαλάω χατίρια στο κορίτσι μου πως μου είστε σήμερα???
Άσε τα λευκά βρακάκια και δείξε μας τα δυνατά σου όπλα....την ροζ τρυπούλα σου εννοώ...την αξεπέραστη...Δεν χαλάω χατίρια στο κορίτσι μου πως μου είστε σήμερα???
Ε όχι και βρακί, έχει μπει στην μήτρα το κορδόνιΆσε τα λευκά βρακάκια και δείξε μας τα δυνατά σου όπλα....την ροζ τρυπούλα σου εννοώ...την αξεπέραστη...