Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 43.065
Λες να κυκλοφορήσει κάπου ανάμεσα μας?μηπως μαθαμε πιο μελος ειναι ο γιαννακης ο σπαλιαρας??
Λες να κυκλοφορήσει κάπου ανάμεσα μας?μηπως μαθαμε πιο μελος ειναι ο γιαννακης ο σπαλιαρας??
και τι δουλεια εχει αυτος με τους κωλους των κοριτσιων μας!κωλους ειπαΛες να κυκλοφορήσει κάπου ανάμεσα μας?
Να έρθει η Θεσσαλονίκη σε μένα...Ευκαιρία να έρθεις Θεσσαλονίκη σκ …!!!!
Δεν παίζει να μην έρθει !!!!Και σύντομα !!!!Δεν γίνεται αλλιώς !!!Να έρθει η Θεσσαλονίκη σε μένα...
Απλά θα χρειαστεί πάνω από 4 ώρες ……ίσως και βράδυ …….Να έρθει η Θεσσαλονίκη σε μένα...
Αχ ΘεσσαλονίκηΔεν παίζει να μην έρθει !!!!Και σύντομα !!!!Δεν γίνεται αλλιώς !!!
Αγαπη μου εδω ειμαι σου ελειψα μωρο μουΠαντος σε μενα πολυ αγαπηΠου είναι η Δέσποινα σήμερα? Την εχω συνηθίσει να ανοίγει το πρόγραμμα...
Απλά θα χρειαστεί πάνω από 4 ώρες ……ίσως και βράδυ …
Ε ναι ….αφου ……δεν υπάρχεις !!!!Απλά θα χρειαστεί πάνω από 4 ώρες ……ίσως και βράδυ …….
Με ένα αχ θα μας κανεις να τελειώσουμε μεσημεριάτικα ….οταν λέω εγώ τουλάχιστον 4 ώρες …….χαλαρα ….!!!!Αχ Θεσσαλονίκη
Κορίτσι μου έχω συνηθίσει να ανοίγεις εσύ το πρόγραμμα, είναι σαν το Καλημέρα μωρό μου που μου στέλνουν το πρωί δεν μπορώ χωρίς αυτά...Αγαπη μου εδω ειμαι σου ελειψα μωρο μουΠαντος σε μενα πολυ αγαπη
Μέσα στην βδομάδα έρχονται φωτογραφίες φωτιά υπομονήμε κωλους μας ανεβαινει..... ο πηχης μας ακομα πιο πολυ!
Βαλε εναν γρηγορα!πρεπει να παω στη δουλειαΜέσα στην βδομάδα έρχονται φωτογραφίες φωτιά υπομονή
Αγαπες μου χιλια συγνωμη αλλα και σημερα δεν θα μπωρεσω να ειμαι κοντα σας πηστευω αυριο να ειμαι γιατι μου λειψατε Καυλακια μου τρελαΚαλησπέρα σήμερα διαθέσιμες Τζένη Αφροδίτη Νίκη Λολίτα Βικτόρια Ισιδώρα Δέσποινα Άννα Σοφία Βίκυ καλή επιτυχία στην ομάδα
Ουτε μισο κωλομαγουλο δηλΑγαπες μου χιλια συγνωμη αλλα και σημερα δεν θα μπωρεσω να ειμαι κοντα σας πηστευω αυριο να ειμαι γιατι μου λειψατε Καυλακια μου τρελα
Για σενα παντα υπαχρι κωλο Αστερι μου@despoinamagicmilf εχεις κανα κωλο προχειρο η' θα περιμενουμε το σαββατο οπως η μουσιτσα @Vickymagic
Και κωλο και μουνακιΟυτε μισο κωλομαγουλο δηλ
Για σενα παντα υπαχρι κωλο Αστερι μου
Δεν τις έχω ετοιμες ακόμα μωράκιΒαλε εναν γρηγορα!πρεπει να παω στη δουλεια
Και άλλη παρθένα από κωλοΓια σενα παντα υπαχρι κωλο Αστερι μου