Spiros_73
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 12.007
- Πόντοι
- 2.256
Ὥστε σύ δέ γνωρίζεις τίποτα, ἔεεε...;;;;;!!! ΜΟΥΤΡΟ!
Ὥστε σύ δέ γνωρίζεις τίποτα, ἔεεε...;;;;;!!! ΜΟΥΤΡΟ!
Έτσι πως κυκλοφορώ στο σπίτι λίγο το βλέπουν Χορνυ μού, όλο μου χαμογελάνε οταν με βλέπουν...Βρέ;! Θές νά πάθουν ἐγκεφαλικό οἱ γείτονες ποὺ θά δοῦν τὸν κῶλο τῆς Σοφίας μὲ τὸ ἡλιοβασίλεμα;!
Ἀπαράδεκτοι! Εἶναι κωλομανεῖς! Χρειάζονται ψυχίατρο-σεξολόγο!
εισαι αδεροςΌποιος δεν παίρνει κώλο από τις ιέρειες του πρωκτικού, χρήζει ψυχιατρείου!
μα ειμαστε ρομαντικοι με τους κωλους!τους φιλαμε τους χαιδευουμε τι αλλο θελετε πχια?Που πήγε ο ρομαντισμός?
Την συνέχεια δεν την λες όμως....μα ειμαστε ρομαντικοι με τους κωλους!τους φιλαμε τους χαιδευουμε τι αλλο θελετε πχια?
σαν να μην υπαρχει αυριο!μονο αληθειες εδω!Την συνέχεια δεν την λες όμως....
Ἔτσι;Έτσι πως κυκλοφορώ στο σπίτι λίγο το βλέπουν Χορνυ μού, όλο μου χαμογελάνε οταν με βλέπουν...
3 σε 1, νοικοκυρεμενα.Καλησπέρα! Αὐτό τώρα εἶναι συμβουλή, κομπλιμέντο ἤ χυλόπιτα;
Είπε της διαθέσιμες σήμερα και δεν το ειδα?
Μου αρέσει αυτός Ζεν....Ὄχι, δέν τίς ἔγραψε...
Της δίνω διαζύγιο τύπε μου και την παίρνεις εσύ..μην κολλάς σε λεπτομέρειες!Εξαρτάται με τι σκεπτικό θα κλείσεις το ραντεβού....Καλό είναι να σκέφτεσαι μόνο το σεξ,άσε τον Έρωτα...
Σφαλιάρες στην κωλαρα!!Βλεποντας αυτο αγαπες μου τι θα θελατε να μου κσνετε
Μπορεί να βλέπει κανένα κωλο και να ξεχάστηκεΜου αρέσει αυτός Ζεν....
Το ψυγείο δικό μου με ότι έχει μέσα...Της δίνω διαζύγιο τύπε μου και την παίρνεις εσύ..μην κολλάς σε λεπτομέρειες!
Ε όχι να μου πάρεις και τα θαλασσινά που αγόρασα...Το ψυγείο δικό μου με ότι έχει μέσα...
Έχω μια εντύπωση …ότι ….καυλωσα…..Τι κάνουν τα αγόρια μού? Για την εβδομάδα αυτή Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή διαθέσιμη από της 18:00 ( λεω) φιλιά πολλά και παντού