AlexEasyRider
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 13.260
- Πόντοι
- 4.546
Εσύ θες να νοικοκυρευτεις, αυτή θέλει να καλογαμηθει.θεια εισαι γονιμη ακομη? θελω να νοικοκυρευτω!
Χμμ, δύσκολη εξίσωση...
Εσύ θες να νοικοκυρευτεις, αυτή θέλει να καλογαμηθει.θεια εισαι γονιμη ακομη? θελω να νοικοκυρευτω!
Νομίζω πως αγγίζει την τελειότητα η κωλάρα σου Δέσποιναρα !!!!!!!!!!!!Για σενα παντα υπαχρι κωλο Αστερι μου
Δεν στην δίνουμε την Δέσποινα λειπαμε...θεια εισαι γονιμη ακομη? θελω να νοικοκυρευτω!
Την κρατάς για να την γλύφεις εσύ??Δεν στην δίνουμε την Δέσποινα λειπαμε...
Υποσχομαι οτι θα δω μονο το τραγουδι!@Spiros_73 να σάς αφιερώσω ένα Ρομαντικο τραγούδι, να κλείσουμε όμορφα την εβδομάδα?
Υποσχομαι οτι θα δω μονο το τραγουδι!
Ποτεεεεεεε!!!κωλο ειπεςἈμάν πιά! Ξεκόλλα πιά ἀπ'τὸν κῶλο!
Υποσχομαι οτι θα δω μονο το τραγουδι!
Κωωωματαρα!!Έρωτα μού αγιατρευτε και καημε μου μεγάλε, ιστορία μου όμορφη της ζωής μου φινάλε...Έρωτα μου παραξενε μακριά σου δεν κανω....
Με νόημα...Κωωωματαρα!!
Από τα βάθη της καρδιάς μου η Αφιέρωση...Με νόημα...
Κωωωματαρα!!
Με νόημα...
Από τα βάθη της καρδιάς μου η Αφιέρωση...
ΧαχαχαχαχαχαχαχΚαταλάβαμε... Καταλάβαμε!
Εσύ μην κοιτάς είσαι νορμάλ...Καταλάβαμε... Καταλάβαμε!
Ορεεεεεεε μια κωλάραααααααααααααααΈρωτα μού αγιατρευτε και καημε μου μεγάλε, ιστορία μου όμορφη της ζωής μου φινάλε...Έρωτα μου παραξενε μακριά σου δεν κανω....
Ετσι ακριβως μωρο να μου λειπει το βισηνοΟπως λενε στο χωριο μου.Δεν στην δίνουμε την Δέσποινα λειπαμε...
Βάλε και εσύ ένα τραγούδι βαθύ με νόημα όπως η φίλη σουΕτσι ακριβως μωρο να μου λειπει το βισηνοΟπως λενε στο χωριο μου.
Χαχαχα
Έρωτα μού αγιατρευτε και καημε μου μεγάλε, ιστορία μου όμορφη της ζωής μου φινάλε...Έρωτα μου παραξενε μακριά σου δεν κανω....