Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 44.475
Γερή να είσαι και εσύ και ο κωλος σου ..να γιορτάζουμε κάθε χρόνο αυτή την μερα μιας και μας βοηθας..Χρόνια πολλά παιδιά και του χρόνου με υγεία!
Σκίσιμο και μόνο σκίσιμοΒλεποντας αυτο αγαπες μου τι θα θελατε να μου κσνετε
Δεν άντεξες την στρινγκια και είπες να την βγάλεις???θα πας μπροστά εσύ μια μέρα με το πίσω σου..Καλο βραδυ Αστερακια μου.
Τα λεμε παλυ απο πεμπτη στη ιδιες ωρες παντα 18μ.μ
Μιλας με γριφους γεροντα@ΔανάηMagic μας εγκατελειψε?
Από τη μια θέλω να σε πάρω σα τρελός. Από την άλλη φοβάμαι πως θα ερωτευτώ. Σε αυτή τη περίπτωση τι κάνουμε?Τι κάνουν τα αγόρια μού? Για την εβδομάδα αυτή Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή διαθέσιμη από της 18:00 ( λεω) φιλιά πολλά και παντού
Βόηθα το λαό να γιορτάσει τη μέραΧρόνια πολλά παιδιά και του χρόνου με υγεία!
Εξαρτάται με τι σκεπτικό θα κλείσεις το ραντεβού....Καλό είναι να σκέφτεσαι μόνο το σεξ,άσε τον Έρωτα...Από τη μια θέλω να σε πάρω σα τρελός. Από την άλλη φοβάμαι πως θα ερωτευτώ. Σε αυτή τη περίπτωση τι κάνουμε?
Εξαρτάται με τι σκεπτικό θα κλείσεις το ραντεβού....Καλό είναι να σκέφτεσαι μόνο το σεξ,άσε τον Έρωτα...
Θα έλεγα συμβουλή...Καλησπέρα! Αὐτό τώρα εἶναι συμβουλή, κομπλιμέντο ἤ χυλόπιτα;
Δεν μας δείχνεις τον ερωτευσιμο κωλο σου λίγο να γίνει καλύτερη??Θα έλεγα συμβουλή...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ωραία μέρα σήμερα
Μα κάθε μέρα Κωλο πχιαααααααΔεν μας δείχνεις τον ερωτευσιμο κωλο σου λίγο να γίνει καλύτερη??
Μα κάθε μέρα Κωλο πχιααααααα
Για να γίνει η μέρα καλύτερη το είπα...μην με παρεξηγειςΜα κάθε μέρα Κωλο πχιααααααα
Που πήγε ο ρομαντισμός?Για να γίνει η μέρα καλύτερη το είπα...μην με παρεξηγεις
Καλά τα λες ...όταν νυχτώσει βάλε μας τον κωλο σου με φόντο τα αστέρια και το φεγγάριΠου πήγε ο ρομαντισμός?
Καλά τα λες ...όταν νυχτώσει βάλε μας τον κωλο σου με φόντο τα αστέρια και το φεγγάρι
Εάν πάλι θες μέρα,με το ηλιοβασίλεμα
κωλο ειπεςΜα κάθε μέρα Κωλο πχιααααααα