doc_lin
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 64
- Like
- 6.758
- Πόντοι
- 28.335
@Sofia_Magic @despoinamagicmilf πρέπει να κάνουμε τρίο.... Το έχω βάλει στο πρόγραμμα...
Αν μου τον ανοίξει με τον τρόπο της η Σοφία ίσως και να το σκεφτώ
Δεν γίνονται πλέον στο γραφείο duo!@Sofia_Magic @despoinamagicmilf πρέπει να κάνουμε τρίο.... Το έχω βάλει στο πρόγραμμα...
Εγώ της έχω πει να μην βάλει ποτέ! Συγνώμη!Άμα η κυρά Βίκυ βάλει κωλαράκι, πάει καταστραφήκαμε.
ΑνωμαλεΔεν γίνονται πλέον στο γραφείο duo!
Εγώ της έχω πει να μην βάλει ποτέ! Συγνώμη!
Και το πιο σπουδαιο δεν ειπες αγορι μου.Εγώ είμαι από τους τυχερούς που μετά από δευτερόλεπτα γευτήκα όλα αυτά που βλέπετε και δεν βλέπετε
Με την πόρτα τι έγινε ήταν ανοιχτή η κλειστή τελικά;Εγώ είμαι από τους τυχερούς που μετά από δευτερόλεπτα γευτήκα όλα αυτά που βλέπετε και δεν βλέπετε
Μπράβο @despoinamagicmilf εσύ είσαι καλό κορίτσι ,όχι όπως η άλλη η γλωσσου @Sofia_Magic που λέει μαγειρεύει και μας αφήνει νηστικούς...Και το πιο σπουδαιο δεν ειπες αγορι μου.
Και ο φωτογραφος της φωτογραφιας
@Sofia_Magic κανε κουμαντοΑν μου τον ανοίξει με τον τρόπο της η Σοφία ίσως και να το σκεφτώ
Αστερι μου εσυΕίναι λίγο ντροπαλή η Βίκυ δεν βάζει φώτο και μας αφήνει με το παράπονο. Πρέπει οι δασκάλες @Sofia_Magic @despoinamagicmilf να της δώσουν λίγο τα φώτα τους
Αγαπες μου και σημερα μια μερα ξυμεροσε και παμε δυνατα και σταθερα στη ωρες μας 18μ.μ spiros Κωλος ζητισες κωλος ηθρε
Τι γίνεται ρε παιδιά;Όπου κώλος και χαρά η Σοφάρα πρώτη;Αν μου τον ανοίξει με τον τρόπο της η Σοφία ίσως και να το σκεφτώ
Για πολλά φιλιά και τέλειωμα σε αυτά τα υπέροχα δάχτυλαΑγαπες μου καλο βραδυ περασα και τελεια σημερα και Αυριο μια νεα μερα ξυμερονη Αστερια μου.
Διαθεσιμη και αυριο 18μ.μ φιλακια
Τώρα ανέβηκες στην εκτίμησή μου! Σε είδα με άλλο μάτι!Αγαπη μου γλυκια μολις ειδα το μηνυμα σου.Και ειδες δεν αγρισαι πολυ σου την στερνω μωρο μου με την αγαπη μου και στο fans
Σοφια.... Παρακαλω... Κανε αυτο που πρεπει οπως πρεπει στο μωρακι κ ποτε δεν ξερεις... Αν γινει εδω ειμαστε...Αν παλι οχι παλι εδω ειμαστε κ δεν πειραζει... Το κουκλι Βικυ τα σπαει στο στοματικο, κ οχι μονο απ'οτι εχω διαβασει.. Η καθε κοπελλα εχει το δυνατο της σημειο...Αν μου τον ανοίξει με τον τρόπο της η Σοφία ίσως και να το σκεφτώ
Ετσι μαναρι μου στειλε μας αδιαβαστους!!! Καυλιαρα γυναικα!!!Αγαπες μου και σημερα μια μερα ξυμεροσε και παμε δυνατα και σταθερα Διαθεσιμη 21.00μ.μ spiros Κωλος ζητισες κωλος ηθρε
χαχαχαχχα οχι ρε φιλε.... μην ξηγιεσαι ετσι.... χαχαχαχχαΠροβλεπω οτι στον μονο ανθρωπο που θα δωσει κωλο η βικυ!θα ειναι η σοφια τελικα
Ωραία φωτογραφία!!!Αγαπες μου και σημερα μια μερα ξυμεροσε και παμε δυνατα και σταθερα Διαθεσιμη 21.00μ.μ spiros Κωλος ζητισες κωλος ηθρε