petros_sketo
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 10.254
- Πόντοι
- 1.336
Πόσους κουμπάρους έχω πανάθεμα με...ούτε ο Καραμανλής να ήμουν...Θα με παντρεψεις με τη δεσποινα κουμπαρα?
Πόσους κουμπάρους έχω πανάθεμα με...ούτε ο Καραμανλής να ήμουν...Θα με παντρεψεις με τη δεσποινα κουμπαρα?
congrats man...Ελπιζω τωρα που εγινα σεβαστος να μου βαζει λιγοτερες δουλειες!
παω να πλυνω τα χαλια πριν γυρισει!congrats man...
Χαχαχαχα…παω να πλυνω τα χαλια πριν γυρισει!
Θα φάμε τίποτα???παω να πλυνω τα χαλια πριν γυρισει!
μισο!βαζω την ποδια!!Θα φάμε τίποτα???
Sorry man, πάω να ποστάρω στο νήμα του glamour, να μου πουνΚαλησπερα... Ρε φιλε γιατι το κανεις αυτο τωρα?? Κ μονο που ακουνε το ονομα Αριανα καποιες εδω μεσα βγαζουν σπυρια!! Προσεχε λιγο πως τα πετας αυτα!!!
Πιπα γυρο ή πιτσα με 'ου'?Θα φάμε τίποτα???
Μεχρι φλυκταινες βγαζουν απο τα νευρα τους,μετα αγνωστο τι γινετε!!!Μερικές πάντως είχαν σπυριά και πριν το ποστ μου
Πεινάω
Μετα... φοράνε ΣΤΡΑΠΟΝ και Ισιωνουν όμορφα κωλαράκια σαν το δικό σου...Μεχρι φλυκταινες βγαζουν απο τα νευρα τους,μετα αγνωστο τι γινετε!!!
Για την κοπελα που ψαχνεις,επειδης ποσταρεις συνεχεια,δν υπαρχει λογος!
Εφυγε πηγαινε στην επομενη!
Καλημέρα στην ωραία παρέα του φόρουμ μας! Εχω νύχια σήμερα και θέλω γνώμες πως να τα κάνω? Τώρα είναι κόκκινα
Όλοι μόνο στα νύχια εστιάσαμε .Καλημέρα στην ωραία παρέα του φόρουμ μας! Εχω νύχια σήμερα και θέλω γνώμες πως να τα κάνω? Τώρα είναι κόκκινα
Ρομαντικός και εσύ! ΚαλημέραΌλοι μόνο στα νύχια εστιάσαμε .
Καλημέρα !Ρομαντικός και εσύ! Καλημέρα
Ροζουλιά σταν την τρύπα σουΚαλημέρα στην ωραία παρέα του φόρουμ μας! Εχω νύχια σήμερα και θέλω γνώμες πως να τα κάνω? Τώρα είναι κόκκινα
μονο τον κωλο εβλεπα!ψεμματα δεν λεω!καλημερα!!Ρομαντικός και εσύ! Καλημέρα
Και που λες @Spiros_73 ακόμα περιμένω ιδέες για νύχια.....μονο τον κωλο εβλεπα!ψεμματα δεν λεω!καλημερα!!