Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 44.475
Και που λες @Spiros_73 ακόμα περιμένω ιδέες για νύχια.....μονο τον κωλο εβλεπα!ψεμματα δεν λεω!καλημερα!!
Και που λες @Spiros_73 ακόμα περιμένω ιδέες για νύχια.....μονο τον κωλο εβλεπα!ψεμματα δεν λεω!καλημερα!!
Όλοι ρομαντικοί ήμαστε κούκλα μου , το ξέρεις....σε αυτό τον κωλο σαν τριαντάφυλλο θα μπορούσαμε να γράψουμε αμέτρητα ποιήματα....Ρομαντικός και εσύ! Καλημέρα
η αληθεια ειναι οτι μας εχουν μπει πολλες ιδεες!αλλα δεν ξερω αν ειναι για τα νυχια!!Και που λες @Spiros_73 ακόμα περιμένω ιδέες για νύχια.....
Και που λες @Spiros_73 ακόμα περιμένω ιδέες για νύχια.....
Όλοι ρομαντικοί ήμαστε κούκλα μου , το ξέρεις....σε αυτό τον κωλο σαν τριαντάφυλλο θα μπορούσαμε να γράψουμε αμέτρητα ποιήματα....
Πες τα @Spiros_73 μου σε αυτό το φόρουμ τα λέμε όλα ( εκτός ιδέες για νύχια)η αληθεια ειναι οτι μας εχουν μπει πολλες ιδεες!αλλα δεν ξερω αν ειναι για τα νυχια!!
Πες τα @Spiros_73 μου σε αυτό το φόρουμ τα λέμε όλα ( εκτός ιδέες για νύχια)
ναι αλλα δεν βλεπουμε κωλους εκει!Γιά νύχια ὑπάρχουν καί τά νυχάδικα
Σε αυτό που πάω εργάζονται 5 και έχουν Λαρεςςςςςςςςναι αλλα δεν βλεπουμε κωλους εκει!
ναι αλλα δεν βλεπουμε κωλους εκει!
θα παμε παρεα!εγω θα κοιταζω μονο τον δικο σου!Σε αυτό που πάω εργάζονται 5 και έχουν Λαρεςςςςςςςς
εχει κρυο ακομαΠήγαινε σὲ μιά παραλία... Σέ νησί δέ ζεῖς ( κωλόφαρδε ) ;
Εγώ αυτες....θα παμε παρεα!εγω θα κοιταζω μονο τον δικο σου!
Θύμισε μας που πας ??? Για το πεντικιούρ μου .... καταλαβαίνεις...Σε αυτό που πάω εργάζονται 5 και έχουν Λαρεςςςςςςςς
σε εχω ικανη για ολα εσεναΕγώ αυτες....
Ρωζ..για σκισιμοΚαλημέρα στην ωραία παρέα του φόρουμ μας! Εχω νύχια σήμερα και θέλω γνώμες πως να τα κάνω? Τώρα είναι κόκκινα
Είμαισε εχω ικανη για ολα εσενα
OH YES BABY!
Σε αυτό που πάω εργάζονται 5 και έχουν Λαρεςςςςςςςς
Καλημέρα στην ωραία παρέα του φόρουμ μας! Εχω νύχια σήμερα και θέλω γνώμες πως να τα κάνω? Τώρα είναι κόκκινα
AYTO!!Καλημέρα, καλημέρα! Μιά χαρά εἶναι ὅπως εἶναι!
Μην τους λες τέτοια για καυλώνουν...Μετα... φοράνε ΣΤΡΑΠΟΝ και Ισιωνουν όμορφα κωλαράκια σαν το δικό σου...