Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 42.185
@james034 μούΜόνο αυτόν;;;;
@james034 μούΜόνο αυτόν;;;;
Ασε τις μαλαγανιές…κάθαρμα!
Πολυ καλο αυτο μωρο μου χαχαχαΌπως κατάλαβες @despoinamagicmilf βάλε Κωλο στον λαό σου....στα 100 ποστ_ Κωλο μπορείς να στείλεις μήνυμα
Σκ και ρεπο δεν κανουμε σεκς!μονο δουλειες με βαζει!Σοφία: τι θα κάνουμε στο ρεπό;
Σπύρος: τίποτα.
Σοφία: τι εννοείς τίποτα; Θα κωλοβαράμε;
Σπύρος: ακριβώς!
Να της βάλεις κι εσύ homeworkΣκ και ρεπο δεν κανουμε σεκς!μονο δουλειες με βαζει!
Ελπιζω τωρα που εγινα σεβαστος να μου βαζει λιγοτερες δουλειες!Να της βάλεις κι εσύ homework
Σοφιάααααααα.....θα σε φάω μωρή......Εσένα φροντίσω κ στο ρεπό μου...
Δέσποινα το όνομα μου είναι Πέτρος.Είμαι ο σύζυγος της @Sofia_Magic ...Πολυ καλο αυτο μωρο μου χαχαχα
Κάτι θα βρούμε και για την Δέσποινα...θα δυσκολευτούμε γιατί είναι υψηλά τα στάνταρς εδώ μέσα αλλά στο τέλος θα της βρούμε άντρα....Μου αρέσει αυτό το φόρουμ όλοι έχουμε έναν έρωτα, σχέση, κόλλημα! Άντε να παντρεψουμε κ την Δέσποινα...
εκατοστον;; να το διευκρινισεις στην γυναικα!!Δέσποινα πας με μικροτερους τον 25??
Σοφιάααααααα.....θα σε φάω μωρή......
Καλησπερα και σε σενα πετρο.Δέσποινα το όνομα μου είναι Πέτρος.Είμαι ο σύζυγος της @Sofia_Magic ...
Αν ήταν για εκατοστά η ερώτηση θα ήταν αν πάει με μεγαλύτερουςεκατοστον;; να το διευκρινισεις στην γυναικα!!
Καλησπέρα και σε σένα ΔέσποιναΚαλησπερα και σε σενα πετρο.
το καταλαβα φιλαρακι, τρολαρω25 ετών ενοω!!
Θα με παντρεψεις με τη δεσποινα κουμπαρα?Μου αρέσει αυτό το φόρουμ όλοι έχουμε έναν έρωτα, σχέση, κόλλημα! Άντε να παντρεψουμε κ την Δέσποινα...