Spiros_73
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 10.540
- Πόντοι
- 2.256
αμα απαντησω θα με κανει μπλοκ!θελει να ειμαι σοβαρος!ποιό κεφάλι;;
αμα απαντησω θα με κανει μπλοκ!θελει να ειμαι σοβαρος!ποιό κεφάλι;;
αμα απαντησω θα με κανει μπλοκ!θελει να ειμαι σοβαρος!
Α τον καημένο...μέχρι νερό και φαι θα έκοβε...αμα απαντησω θα με κανει μπλοκ!θελει να ειμαι σοβαρος
το ιδιο πραγμα λεμε μαγε! επρεπε πρωτα να το αντικαταστησεις αυτο το κορμι!Την έδιωξα δεν έφυγε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Λογικά σαββατοκύριακο
Ξανά είδα τα βίντεο....και εμένα ορθοπεταλια θα με ειχεΣούζα σέ ἔχει! Τυπικό παντρεμένο ζευγάρι....
Ξανά είδα τα βίντεο....και εμένα ορθοπεταλια θα με ειχε
Μην είσαι σίγουρος ότι έχει…Η @Sofia_Magic έχει μεγάλη καρδιά..όλοι μπορούν να μπουν μέσα της
Οταν οι 7-8 στους 10 που περνανε τηλ να κλεισουν ραντεβου με κοπελα του γραφειου ζητουσαν Αριανα λες να την διωχνανε?? Απλα τους πηρε χαμπαρι οτι την σαμποταρανε στα ραντεβου κ τους αδειασε κ καλα εκανε!!! Αν διαβασει καποιος οσα εχουν γραφτει σε αυτο το νημα ενα εναμιση μηνα πριν θα καταλαβει τι παιχτηκε!! 2438 σελιδα κ μετα.... Δεν ειναι πολυ!!το ιδιο πραγμα λεμε μαγε! επρεπε πρωτα να το αντικαταστησεις αυτο το κορμι!
Την μπριζωσατε και πλενω πιατα τωρα!Α τον καημένο...μέχρι νερό και φαι θα έκοβε...
Άμα δεν σου έχει ζεστό νερό μην της κάτσειςΤην μπριζωσατε και πλενω πιατα τωρα!
Ουτε dick pic δεν θα στειλωΆμα δεν σου έχει ζεστό νερό μην της κάτσεις
Από αύριο@Vickymagic γύρνα κορίτσι μου μας θέλει ο @Antidote ...
Vicky τινος εισαι συ ?Από αύριο
Ειναι αμοιβαίες επιθυμίες!!
@Vickymagic γύρνα κορίτσι μου μας θέλει ο @Antidote ...
Ωπ, τι μηνύματα έσκασαν πάνω που προσπαθούσα να αποκτήσω ψυχική και πνευματική ηρεμία?Από αύριο
Άντε μέχρι και από Ολλανδία θα έρθω για σένα!Από αύριο
Ξεχνά το γυρνάει η ΚαυλιαραΩπ, τι μηνύματα έσκασαν πάνω που προσπαθούσα να αποκτήσω ψυχική και πνευματική ηρεμία?
Καλά θα πάει αυτό
Νομιζω πως σε αυτο τον κωλο μονο εγω δεν εχω μπει και εχω κανει τεραστιο λαθος...Αχχχ ρομαντικά και σήμερα τα αγόρια μου! Λόγια αγάπης, λόγια τρυφερά.....