Panta_orthios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 3
- Like
- 766
- Πόντοι
- 361
Νομιζω πως σε αυτο τον κωλο μονο εγω δεν εχω μπει και εχω κανει τεραστιο λαθος...Αχχχ ρομαντικά και σήμερα τα αγόρια μου! Λόγια αγάπης, λόγια τρυφερά.....
Νομιζω πως σε αυτο τον κωλο μονο εγω δεν εχω μπει και εχω κανει τεραστιο λαθος...Αχχχ ρομαντικά και σήμερα τα αγόρια μου! Λόγια αγάπης, λόγια τρυφερά.....
μεγαλο λαθοςΝομιζω πως σε αυτο τον κωλο μονο εγω δεν εχω μπει και εχω κανει τεραστιο λαθος...
Για να κλειστώ στον ίδιο χώρο με την Σοφία, απαιτώ από το γραφείο προληπτικά ιατρό ΕΚΑΒ έξω από το δωμάτιο.@Vickymagic γύρνα κορίτσι μου μας θέλει ο @Antidote ...
εξολοθρευτης! @Sofia_Magic !Για να κλειστώ στον ίδιο χώρο με την Σοφία, απαιτώ από το γραφείο προληπτικά ιατρό ΕΚΑΒ έξω από το δωμάτιο.
Γιατί αλλιώς ποτέ δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή..
Θα σου δώσει το φιλί της ζωή η @VickymagicΓια να κλειστώ στον ίδιο χώρο με την Σοφία, απαιτώ από το γραφείο προληπτικά ιατρό ΕΚΑΒ έξω από το δωμάτιο.
Γιατί αλλιώς ποτέ δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή..
Τα εχει χασει το κοριτσι!Θα σου δώσει το φιλί της ζωή η @Vickymagic
Α όχι είναι και ένας άλλος από βοριά Ελλάδα...όλο λέει να έρθει...Νομιζω πως σε αυτο τον κωλο μονο εγω δεν εχω μπει και εχω κανει τεραστιο λαθος...
Παρομοίως τυπε μου.Νομιζω πως σε αυτο τον κωλο μονο εγω δεν εχω μπει και εχω κανει τεραστιο λαθος...
Παλιοσίδερα πλέον…εξολοθρευτης! @Sofia_Magic !
πολύ σκληρός!!Την έδιωξα δεν έφυγε
Σπασο_pussy..Παλιοσίδερα πλέον…
Αχχχ ρομαντικά και σήμερα τα αγόρια μου! Λόγια αγάπης, λόγια τρυφερά.....
Που είσαι μωρό μου?
θεϊκή κωλάρα!!!
εδώ μωρό μου όμορφο!Που είσαι μωρό μου?
Λυπήσου μας ρε μωρό μου, θα σκοτωθούμε πουθενά...Αχχχ ρομαντικά και σήμερα τα αγόρια μου! Λόγια αγάπης, λόγια τρυφερά.....
Ε όχι μια μέρα θα το ξανά _ σκίσεις...Όπως ξέρειςεδώ μωρό μου όμορφο!
Λαχταρώ αυτήν την υπέροχη κωλάρα σου που μόνο από την οθόνη μπορώ να δω πγιά!!
μια μέρα....κάποια μέρα...μακρινό ακούγεται !!Ε όχι μια μέρα θα το ξανά _ σκίσεις...Όπως ξέρεις
Σε νιώθω αδερφε!σε λιγο θα κανουμε syber sex!!μια μέρα....κάποια μέρα...μακρινό ακούγεται !!
Τι θα έλεγες να δουλέψεις κάνα σκ για μας τους "χωριάτες" ρε καύλα????
ΥΓ @Spiros_73 τι σου προξένησε εκπληξη καλέ μου φίλε? το ότι μόνο απ΄την οθόνη μου την θαυμάζω?
@Sofia_Magic αν το παρέχει ως υπηρεσία...να κάνουμε!!Σε νιώθω αδερφε!σε λιγο θα κανουμε syber sex!!