james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 14.709
- Πόντοι
- 10.395
K A - Υ Λ Α ! ! ! !Αγάπες μου μαζί από Τετάρτη! Φιλιά πολλά και παντού
ΥΓ: για τρελό σκίσιμο!!! το....διχτυωτό εννοώ, μην πάει το μυαλό σου αλλού!!!
K A - Υ Λ Α ! ! ! !Αγάπες μου μαζί από Τετάρτη! Φιλιά πολλά και παντού
Ναμπερουαν!!!!Αγάπες μου μαζί από Τετάρτη! Φιλιά πολλά και παντού
Ναι κανόνισε να σε χάσουμε εσένα ….Θέλω εγώ να έρθω στην ωραία Θεσσαλονίκη
Εγώ είμαι μάγο_κοριτσο πάντα, πάω όπου πάει ο ΜάγοςΝαι κανόνισε να σε χάσουμε εσένα ….
Και αν πάει ο ΜΑΓΟΣ Θεσσαλονίκη πρέπει οι πελάτες του να μετακομίσουν αν στείλει τα καλύτερα του κορίτσια πάνω ;Εγώ είμαι μάγο_κοριτσο πάντα, πάω όπου πάει ο Μάγος
Όχι καλέ, εμείς θα κόβουμε βόλτα από πουλί σε πουλί...και πάλι ΑθήναΚαι αν πάει ο ΜΑΓΟΣ Θεσσαλονίκη πρέπει οι πελάτες του να μετακομίσουν αν στείλει τα καλύτερα του κορίτσια πάνω ;
Γιατι δεν το κανεις αναρτηση στον τακο;Μαγε μετα τη πρωτοχρονια ειχα παρει ενα κοριτσι σου και οταν τη ρωτησα τι της χρωσταω μου ειπε 170 ( δεν εκανα κανενα εξτρα ). Η χρεωση της δλδ ειναι 150 αλλα μ κανει ειναι και συν 20 για το ταξι, το εχει βαλει προσφατα το γραφειο. Σαν χαζος τα εδωσα γιατι ειχα κατεβασει κατι τζιν και δν ειχα ορεξη για τσακωμο. Την επομενη μπαινω στο σαιτ σου κ βλεπω πως η χρεωση της ωρας για τη συγκεκριμενη ειναι 140. Ξαναλεω δν εκανα κανενα εξτρα. Δεν ειναι τα 30€ παραπανω που εφαγε το πουτανι ειναι το γαμωτο. Εχετε το υποψιν σου
Δώρο Χριστουγέννων - Πρωτοχρονιάς!! Τώρα που τελειώσε η κρίση επανήλθε!!Μαγε μετα τη πρωτοχρονια ειχα παρει ενα κοριτσι σου και οταν τη ρωτησα τι της χρωσταω μου ειπε 170 ( δεν εκανα κανενα εξτρα ). Η χρεωση της δλδ ειναι 150 αλλα μ κανει ειναι και συν 20 για το ταξι, το εχει βαλει προσφατα το γραφειο. Σαν χαζος τα εδωσα γιατι ειχα κατεβασει κατι τζιν και δν ειχα ορεξη για τσακωμο. Την επομενη μπαινω στο σαιτ σου κ βλεπω πως η χρεωση της ωρας για τη συγκεκριμενη ειναι 140. Ξαναλεω δν εκανα κανενα εξτρα. Δεν ειναι τα 30€ παραπανω που εφαγε το πουτανι ειναι το γαμωτο. Εχετε το υποψιν σου
Μπορείτε να μου στείλετε το όνομα της κοπέλας είμαι σίγουρος κάποια παρεξήγηση έχει γίνειΜαγε μετα τη πρωτοχρονια ειχα παρει ενα κοριτσι σου και οταν τη ρωτησα τι της χρωσταω μου ειπε 170 ( δεν εκανα κανενα εξτρα ). Η χρεωση της δλδ ειναι 150 αλλα μ κανει ειναι και συν 20 για το ταξι, το εχει βαλει προσφατα το γραφειο. Σαν χαζος τα εδωσα γιατι ειχα κατεβασει κατι τζιν και δν ειχα ορεξη για τσακωμο. Την επομενη μπαινω στο σαιτ σου κ βλεπω πως η χρεωση της ωρας για τη συγκεκριμενη ειναι 140. Ξαναλεω δν εκανα κανενα εξτρα. Δεν ειναι τα 30€ παραπανω που εφαγε το πουτανι ειναι το γαμωτο. Εχετε το υποψιν σου
Σταμάτησε καιρό τώραΤελικά η βιολαντα(κωλαρα) τι να απέγινε…
Taylor έκανε την καλύτερη πίπα από όλες...υπερμουνο!!Καλησπέρα σας. Υπάρχει καμία πληροφορία για τα πρώην κορίτσια του Μαγου....Taylor, Alexia, Valeria η Ειρήνη;