georgekp34
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.036
- Πόντοι
- 736
ΚαυλωστραΚαλησπέρα μωράκια μ διαθέσιμη σήμερα με πολλές ορέξεις
ΚαυλωστραΚαλησπέρα μωράκια μ διαθέσιμη σήμερα με πολλές ορέξεις
Δεν ειναι απλα προβληματικη η κριτικη,φωναζει μεινετε μακρια.Τωρα αυτο μπορει να αλλαξει αν καποιος ρισκαρει 150 και την παρει να δοκιμασει μηπως εχει βελτιωθει.Για να δουμε...Ωραιο σωμα,αλλα εχει μια κριτικη προβληματικη. Εχει κανει καποια βελτιωση?
Γιατι δεν δινεις το ονομα να προφυλαχθουμε και οι υπολοιποι απο εκπληξεις ????Την επομενη μπαινω στο σαιτ σου κ βλεπω πως η χρεωση της ωρας για τη συγκεκριμενη ειναι 140.
Για αυτο που γραφει στο τελος ειπα εγω.
η άποψη μου είναι ότι τα αξίζει για όσους ψάχνουν το μοντελέ , νεανικό κορμί και την ευγένεια που έχει η κοπέλα .... αλλά δεν τα αξίζει, τα παραπάνω χρήματα, για της ερωτικές υπηρεσίες που παρέχει .... άρα εξαρτάται εσύ τι ψάχνεις...Η κοπέλα αυτήν την στιγμή αν δεν κάνω λάθος διορθωστεμε είναι η ποιο ακριβή του γραφείου εσείς που την δοκιμάσατε τα άξιζε....???
Δεν εγραψα εγω το σχολιο!Γιατι δεν δινεις το ονομα να προφυλαχθουμε και οι υπολοιποι απο εκπληξεις ????
Επισης να καταλαβει και ο Μαγος για ποια προκειται.
ΚαυλωσμεΚαυλωστρα
μελετησε τας γραφας!Η κοπέλα αυτήν την στιγμή αν δεν κάνω λάθος διορθωστεμε είναι η ποιο ακριβή του γραφείου εσείς που την δοκιμάσατε τα άξιζε....???
Και απίστευτος πάτος!!Taylor έκανε την καλύτερη πίπα από όλες...υπερμουνο!!
Ρε το βικακι, τι ωραίο κωλαρακι!!!
Μαγε για την Ροξυ εχουμε πληροφορια ???Καλησπέρα σήμερα διαθέσιμες Ελίζα Ισιδώρα Χρύσα Λολίτα Γκαμπριέλα Σταυρούλα Δέσποινα Βίκυ
Πολύ αδύνατη κοντή με αποδεκτό βυζακι.Παιδια εμπειρια απο Χρυσα κανεις?