Reuzel
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.694
- Πόντοι
- 486
Τη Δάφνη που την πας;Καλησπέρα σας. Υπάρχει καμία πληροφορία για τα πρώην κορίτσια του Μαγου....Taylor, Alexia, Valeria η Ειρήνη;
Τη Δάφνη που την πας;Καλησπέρα σας. Υπάρχει καμία πληροφορία για τα πρώην κορίτσια του Μαγου....Taylor, Alexia, Valeria η Ειρήνη;
Νομίζω είναι από τα πολύ θετικά στοιχεία του γραφείου..οι κοπέλες δουλεύουν οπότε κ όσο θέλουν..
Περιμένουμε καυλίτσα!Καλησπέρα μωράκια μου όμορφα.Εφτιαξα κ εγώ λογαριασμο θα ανεβάζω φωτογραφίες να σας καυλωνω
Νομίζω είναι από τα πολύ θετικά στοιχεία του γραφείου..
Ναι να συμπληρώσω τα πέντε ποστ μην ανεβάζω φωτογραφία το μεσημέρι κ ανεβαίνει τρεις το βράδυ κ θα ανεβάζω τακτικά..Περιμένουμε καυλίτσα!
Το δυνατο ντουο δεν συζητειται ......Και δεν μου λέτε εσείς που είσαστε πιο παλιοί και πιο σοφοί για δώρο γενεθλίων μου, πολύωρο solo ή duo όσο αντέχει η τσέπη;;
Moνο απο την τιμη,φανηκε ποια ειναι!Μαγε μετα τη πρωτοχρονια ειχα παρει ενα κοριτσι σου και οταν τη ρωτησα τι της χρωσταω μου ειπε 170 ( δεν εκανα κανενα εξτρα ). Η χρεωση της δλδ ειναι 150 αλλα μ κανει ειναι και συν 20 για το ταξι, το εχει βαλει προσφατα το γραφειο. Σαν χαζος τα εδωσα γιατι ειχα κατεβασει κατι τζιν και δν ειχα ορεξη για τσακωμο. Την επομενη μπαινω στο σαιτ σου κ βλεπω πως η χρεωση της ωρας για τη συγκεκριμενη ειναι 140. Ξαναλεω δν εκανα κανενα εξτρα. Δεν ειναι τα 30€ παραπανω που εφαγε το πουτανι ειναι το γαμωτο. Εχετε το υποψιν σου
Εγώ πάντως δεν μπορώ να καταλάβω ποια είναι έχει δύο τιμές στο κειμένο. ας μου στείλει ένα μήνυμα εδώ..Moνο απο την τιμη,φανηκε ποια ειναι!
Μακαρι να ηταν παρεξηγηση!
Καλωςηρθες στη παρεα ομορφη.χαρα μας να μας καυλωνεις.Καλησπέρα μωράκια μου όμορφα.Εφτιαξα κ εγώ λογαριασμο θα ανεβάζω φωτογραφίες να σας καυλωνω
Ωραιο σωμα,αλλα εχει μια κριτικη προβληματικη. Εχει κανει καποια βελτιωση?Καλωςηρθες στη παρεα ομορφη.χαρα μας να μας καυλωνεις.
Την επομενη μπαινω στο σαιτ σου κ βλεπω πως η χρεωση της ωρας για τη συγκεκριμενη ειναι 140.Εγώ πάντως δεν μπορώ να καταλάβω ποια είναι έχει δύο τιμές στο κειμένο. ας μου στείλει ένα μήνυμα εδώ..
Η κοπέλα αυτήν την στιγμή αν δεν κάνω λάθος διορθωστεμε είναι η ποιο ακριβή του γραφείου εσείς που την δοκιμάσατε τα άξιζε....???Ωραιο κωλαρακι
ΚαυλωστραΚαλησπέρα μωράκια μ διαθέσιμη σήμερα με πολλές ορέξεις
Δεν ειναι απλα προβληματικη η κριτικη,φωναζει μεινετε μακρια.Τωρα αυτο μπορει να αλλαξει αν καποιος ρισκαρει 150 και την παρει να δοκιμασει μηπως εχει βελτιωθει.Για να δουμε...Ωραιο σωμα,αλλα εχει μια κριτικη προβληματικη. Εχει κανει καποια βελτιωση?