magicgirls.tv
Γραφείο Call-Girls
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2019
- Like
- 48.650
Καυλα η μελινα με τα κόκκινα
Να υποθέσω Σοφία / Αλεξία duo μόνο κατόπιν παραγγελίας;Καλησπέρα σήμερα διαθέσιμες είναι η Δέσποινα Σταυρούλα Αλεξία Γκαμπριέλα Χρύσα Βανέσα Άννα Ελίζα Ισιδώρα Εμμανουέλα Λολίτα Αναστασία
Να υποθέσω Σοφία / Αλεξία duo μόνο κατόπιν παραγγελίας;
Δεν τις βλέπω ποτέ (εδώ και 2 βδομάδες που παρακολουθώ) να δουλεύουν την ίδια μέρα. Αυτό εννοώ "κατά παραγγελία", με συννοήση από πριν, ώστε να δουλέψουν μαζί. By the way, τρελαίνομαι με τις δασείες, τις περισπωμένες, και τα άλλα που βάζεις!Γιατί; Ὑπάρχει κάποιο ἄλλο; Πρέπει φυσικά νά κλείσης καί τίς δύο....
Δεν τις βλέπω ποτέ (εδώ και 2 βδομάδες που παρακολουθώ) να δουλεύουν την ίδια μέρα. Αυτό εννοώ "κατά παραγγελία", με συννοήση από πριν, ώστε να δουλέψουν μαζί. By the way, τρελαίνομαι με τις δασείες, τις περισπωμένες, και τα άλλα που βάζεις!
Καλη βδομαδα καυλαΑγάπες μου μαζί από Τετάρτη! Φιλιά πολλά και παντού
Με πολλές καυλεςΚαλη βδομαδα καυλα
Καυλωσα με τη κωλαρα σου..Με πολλές καυλες
Πολύ εντυπωσιακό outfitΑγάπες μου μαζί από Τετάρτη! Φιλιά πολλά και παντού
Καλησπέρα μάγε... πότε θα ανεβάσεις κορίτσια στη Θεσσαλονίκη? είχε γίνει σαν πρόταση και στο diva...Καλησπέρα σήμερα διαθέσιμες είναι η Δέσποινα Σταυρούλα Αλεξία Γκαμπριέλα Χρύσα Βανέσα Άννα Ελίζα Ισιδώρα Εμμανουέλα Λολίτα Αναστασία
you are the one Sofaki.....Αγάπες μου μαζί από Τετάρτη! Φιλιά πολλά και παντού
Θέλω εγώ να έρθω στην ωραία ΘεσσαλονίκηΚαλησπέρα μάγε... πότε θα ανεβάσεις κορίτσια στη Θεσσαλονίκη? είχε γίνει σαν πρόταση και στο diva...
Τι ωραίο κωλαρακι!
Μετά χαράς να σε υποδεχθούμε Σοφάκι!!Θέλω εγώ να έρθω στην ωραία Θεσσαλονίκη