magicgirls.tv
Γραφείο Call-Girls
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2019
- Like
- 48.680
22, 24 και 39 είναι τα τελευταία ελεύθερα νουμεράκια για την κλήρωση της Κυριακής!Καλησπέρα μεγάλος διαγωνισμός χριστουγεννιάτικος του magic girls διαλέγετε ένα νούμερο από το 1 έως το 45 αν έχετε τρεις κριτικές μέχρι και σήμερα όσοι έχουνε 5 κριτικές έχουνε δικαίωμα να διαλέξουν δύο νούμερα η κλήρωση του τζόκερ την κυριακή 24/12 το πρώτο νούμερο που θα βγει από την κλήρωση,κερδίζει ο νικητής ένα δίωρο ή δύο διαφορετικές κοπέλες. Και το δεύτερο νούμερο θα βγει από την κλήρωση κερδίζει μία ώρα με όποια κοπέλα θέλει.Ο Νικητής έχει δικαίωμα 20 μέρες μετά την κλήρωση να έχει διαλέξει το δώρο του. Καλή επιτυχία σε αυτόυς που συμμετέχουν
Έχεις ζητήσει τρεις φορές νουμεράκια αλλά στην καρτέλα σου εμφανίζονται 2 κριτικές με κορίτσια του γραφείου..24 και 39
Έχω γράψει 3 γράμματα στον Αγ Βασίλη τι θέλω αυτές της γιορτές! Αν δεν μου τα φέρει θα γίνω έξαλλη....Έχεις ζητήσει τρεις φορές νουμεράκια αλλά στην καρτέλα σου εμφανίζονται 2 κριτικές με κορίτσια του γραφείου..
Δηλαδή δεν συγκέντρωσες όλες σου τις επιθυμίες στο πρώτο? Ούτε καν στο δεύτερο?Έχω γράψει 3 γράμματα στον Αγ Βασίλη τι θέλω αυτές της γιορτές! Αν δεν μου τα φέρει θα γίνω έξαλλη....
Πολυ κοκκινη σε βλεπω μηπως εισαι ντροπαλη?Τι κάνετε αγορια..;;;
Διαθεσιμη σήμερα μέχρι αργα
Είναι Copy_ paste σε περίπτωση που κάνει ότι δεν το βλέπει....Δηλαδή δεν συγκέντρωσες όλες σου τις επιθυμίες στο πρώτο? Ούτε καν στο δεύτερο?
Άστα αυτά και πες τι ζήτησες σε τρία πολυσέλιδα γράμματα.Είναι Copy_ paste σε περίπτωση που κάνει ότι δεν το βλέπει....
Πηγε εγραψε 3 τη μια μετα την αλλη(ολες μουφα φυσικα) αλλα του τις ακυρωσε εντελει ο admin και εμεινε με το πουλι στο χερι και ταπεινωμενοςΈχεις ζητήσει τρεις φορές νουμεράκια αλλά στην καρτέλα σου εμφανίζονται 2 κριτικές με κορίτσια του γραφείου..
Εδώ δείτε κατάσταση..πόσο δυνατό σκισιμο θέλει αυτό το κορμί θεέ μμμΣήμερα, αύριο, μεθαύριο από Της 18:00
Είναι κάτι χαστουκάκια που έφαγα στον κωλο πριν την φωτόΠολυ κοκκινη σε βλεπω μηπως εισαι ντροπαλη?
να μ σφίξεις το κεφάλι εκεί μέσα θέλω ......Καλησπέρα αγορια.. Διαθεσινη σήμερα μέχρι αργα
εξαλλη ειπεςΈχω γράψει 3 γράμματα στον Αγ Βασίλη τι θέλω αυτές της γιορτές! Αν δεν μου τα φέρει θα γίνω έξαλλη....
Το καλό πράγμα αργεί!Στα άλλα νέα της ημέρας άφαντη το Βικάκι...