εξολοθρευτής
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.366
- Πόντοι
- 1.071
Καλησπέρα το 22 και το 24 νούμερο θα ήθελα παρακαλώ
απίστευτο στήσιμο...για ανελέητο σφυροκόπημα (και κατά προτίμηση βαθιά στην κωλάρα σου!)Σήμερα, αύριο, μεθαύριο από Της 18:00
Από τα καλύτερα σου βίντεοΣήμερα, αύριο, μεθαύριο από Της 18:00
Νέα άφιξη;
Θα γράψω είμαι η Σοφία και μου αρέσει ο Τραχανάς...@sofia πρεπει να συμπληρωσεις το volcano στο ονομα σου....
Θα γράψω είμαι η Σοφία και μου αρέσει ο Τραχανάς...
Τρία νουμεράκια έμειναν!Καλησπέρα μεγάλος διαγωνισμός χριστουγεννιάτικος του magic girls διαλέγετε ένα νούμερο από το 1 έως το 45 αν έχετε τρεις κριτικές μέχρι και σήμερα όσοι έχουνε 5 κριτικές έχουνε δικαίωμα να διαλέξουν δύο νούμερα η κλήρωση του τζόκερ την κυριακή 24/12 το πρώτο νούμερο που θα βγει από την κλήρωση,κερδίζει ο νικητής ένα δίωρο ή δύο διαφορετικές κοπέλες. Και το δεύτερο νούμερο θα βγει από την κλήρωση κερδίζει μία ώρα με όποια κοπέλα θέλει.Ο Νικητής έχει δικαίωμα 20 μέρες μετά την κλήρωση να έχει διαλέξει το δώρο του. Καλή επιτυχία σε αυτόυς που συμμετέχουν
Ότι Πρέπει είναι τώρα με αυτόν τον καιρό Χορνυ μούΚαί μένα μ' ἀρέσει ὁ τραχανᾶς
Ότι Πρέπει είναι τώρα με αυτόν τον καιρό Χορνυ μού
Πρωτα Σεξ και μετα φαγητο!Ἔτσι ἀκριβῶς καί μετά λίγο σεξάκι καί ὕπνος....
Πρωτα Σεξ και μετα φαγητο!
...Γιατί ' νηστικό αρκούδι δεν χορεύει...Ἔτσι ἀκριβῶς καί μετά λίγο σεξάκι καί ὕπνος....
ασε τον τραχανα για τον κυριο χορνυ μας και γραψε καλυτερα ποτε δουλευεις, γιατι θα βγουν και θα ρωτανε παλι τα τσακμακιαΘα γράψω είμαι η Σοφία και μου αρέσει ο Τραχανάς...
Τα μπούτια μου τα έχτισα με το να τρώω πριν το σεξ..Πρωτα Σεξ και μετα φαγητο!
Έγραψα χθες πατερ..ασε τον τραχανα για τον κυριο χορνυ μας και γραψε καλυτερα ποτε δουλευεις, γιατι θα βγουν και θα ρωτανε παλι τα τσακμακια
Θα μπορούσες να δεις λίγο πμ σε παρακαλώ;Τα μπούτια μου τα έχτισα με το να τρώω πριν το σεξ..
Καλή επιτυχία σε ολους τους υποψηφιους. Προσωπικά δεν μπορώ να παρω μέρος , εχω 2 κριτικές ( για Αρυάνα και Αλεξία) , αλλά αν έπαιρνα νούμερο θα έπαιρνα το 3, γιατι συνήθως παίρνω τα 3 μου σε όλους τους διαγωνισμούς , οπότε μηπως μου γύριζε η τύχη...
Καλά να περάσει ο τυχερός. Να ρίξει έναν και για μας.