Antidote
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 8.609
- Πόντοι
- 6.246
Ποιος τυχερός θα σε πάρει!...Γιατί ' νηστικό αρκούδι δεν χορεύει...
Νοικοκυρά και κυρία με τα όλα της στο κρεβάτι!
Ποιος τυχερός θα σε πάρει!...Γιατί ' νηστικό αρκούδι δεν χορεύει...
Ποιος τυχερός θα σε πάρει!
Θα διαλέξω έναν που του αρέσει το wild sex να κάψουμε θερμίδες μετα το τραχανά...Ποιος τυχερός θα σε πάρει!
Σίγουρα.....Ἡ μάνα της σ' ἔβαλε νά τὸ πῆς; ΜΙΛΑ ΡΕ!
Μπορείς να δεις πμ;Θα διαλέξω έναν που του αρέσει το wild sex να κάψουμε θερμίδες μετα το τραχανά...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σίγουρα.....
Λόγω μιας αλλαγής της τελευταίας στιγμής, τέσσερα νουμεράκια ελεύθερα!Καλησπέρα μεγάλος διαγωνισμός χριστουγεννιάτικος του magic girls διαλέγετε ένα νούμερο από το 1 έως το 45 αν έχετε τρεις κριτικές μέχρι και σήμερα όσοι έχουνε 5 κριτικές έχουνε δικαίωμα να διαλέξουν δύο νούμερα η κλήρωση του τζόκερ την κυριακή 24/12 το πρώτο νούμερο που θα βγει από την κλήρωση,κερδίζει ο νικητής ένα δίωρο ή δύο διαφορετικές κοπέλες. Και το δεύτερο νούμερο θα βγει από την κλήρωση κερδίζει μία ώρα με όποια κοπέλα θέλει.Ο Νικητής έχει δικαίωμα 20 μέρες μετά την κλήρωση να έχει διαλέξει το δώρο του. Καλή επιτυχία σε αυτόυς που συμμετέχουν
Βλέπω έχεις και κριτική για το γραφείο εκτός από Αριάνα και Αλεξία.Καλή επιτυχία σε ολους τους υποψηφιους. Προσωπικά δεν μπορώ να παρω μέρος , εχω 2 κριτικές ( για Αρυάνα και Αλεξία) , αλλά αν έπαιρνα νούμερο θα έπαιρνα το 3, γιατι συνήθως παίρνω τα 3 μου σε όλους τους διαγωνισμούς , οπότε μηπως μου γύριζε η τύχη...
Καλά να περάσει ο τυχερός. Να ρίξει έναν και για μας.
Α οκ. Δεν ήξερα οτι μετράει και αυτή. Οκ το 3 τότε, τους λόγους τους κατέθεσα αναλυτικά παραπάνω με ακλόνητα και ασυναγώνιστα επιχειρήματα..Βλέπω έχεις και κριτική για το γραφείο εκτός από Αριάνα και Αλεξία.
Μπορείς να επιλέξεις ένα νούμερο από τα τέσσερα διαθέσιμα.
Βλέπω έχεις και κριτική για το γραφείο εκτός από Αριάνα και Αλεξία.
Μπορείς να επιλέξεις ένα νούμερο από τα τέσσερα διαθέσιμα.
καλη επιτυχία απο εμενα !!Α οκ. Δεν ήξερα οτι μετράει και αυτή. Οκ το 3 τότε, τους λόγους τους κατέθεσα αναλυτικά παραπάνω με ακλόνητα και ασυναγώνιστα επιχειρήματα..
Επίσης δηλωσα συμμετοχή και στα 23 χιλιάρικα που κληρώνει ο Ευαγγελάτος σημερα. Θα παρω και το πρωτοχρονιάτικο λαχειο να αυξήσω και άλλο τα κέρδη μου. Τι να κάνουμε , χειμώνας έρχεται, έχω έξοδα..
Άσπρο η με σάλτσα ο τραχανάς??Θα διαλέξω έναν που του αρέσει το wild sex να κάψουμε θερμίδες μετα το τραχανά...
Γεια σου ΒανεσακιΚαλησπέρα αγορια.. Διαθεσινη σήμερα μέχρι αργα
θα φέρω και χυλοπίτες για να κανουμε τρέλες....Θα γράψω είμαι η Σοφία και μου αρέσει ο Τραχανάς...
Από χυλοπίτες πως τα πας;Θα γράψω είμαι η Σοφία και μου αρέσει ο Τραχανάς...
Θα γράψω είμαι η Σοφία και μου αρέσει ο Τραχανά
Αν κερδισω στο διαγωνισμο σοφια θα σε επιλεξω.δε θα γαμηθουμε ομως.θα σου κσνω τκ τραπεζι με τραχανα.Θα διαλέξω έναν που του αρέσει το wild sex να κάψουμε θερμίδες μετα το τραχανά...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σίγουρα.....
Πίπες???Από χυλοπίτες πως τα πας;
Golden!Πίπες???