james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 16.601
- Πόντοι
- 10.395
Ωραίο το συνολάκι!!!Μωρά μου αύριο διαθέσιμη από της 18:00! Φιλιά πολλά
Ωραίο το συνολάκι!!!Μωρά μου αύριο διαθέσιμη από της 18:00! Φιλιά πολλά
Που είσαι μωρό μου?Ωραίο το συνολάκι!!!
Εύκολα κούκλα μου ...Να σου ρίξω τα δίχτυα μου να πιαστείς Δηλαδή?
Εδώ, γύρω γύρω…Που είσαι μωρό μου?
Ελα μωρη καυλα.που χαθηκες?Μωρά μου αύριο διαθέσιμη από της 18:00! Φιλιά πολλά
Είσαι η επόμενη από το γραφείο που έχω υποσχεθεί στο εαυτό μου να δω άμεσα …Μωρά μου αύριο διαθέσιμη από της 18:00! Φιλιά πολλά
Δεν θέλω να σε αγχώσω αλλά η @Sofia_Magic δεν αστειεύεται.. Θα σε διαλύσει..Είσαι η επόμενη από το γραφείο που έχω υποσχεθεί στο εαυτό μου να δω άμεσα …
Αυτό που μου λες είναι πρόκληση … έχω διαβάσει τα καλύτερα για τη Σοφία και μου έχει πει τα καλύτερα μια κοπέλα που τη ξέρει και ανυπομονώ να με διαλύσει όπως μπορεί … αυτό θέλω και αυτό περιμένω …..Δεν θέλω να σε αγχώσω αλλά η @Sofia_Magic δεν αστειεύεται.. Θα σε διαλύσει..
Αν δεν πας με δυνάμεις θα είσαι κάπως έτσι μετά από λίγο..
Ποιο είναι το ινστα του μάγου?ο μάγος στο ινστα ανέβασε φώτο της μαριλου, λέτε να έχουμε επιστροφή?
Δεν θέλω να σε αγχώσω αλλά η @Sofia_Magic δεν αστειεύεται.. Θα σε διαλύσει..
Αν δεν πας με δυνάμεις θα είσαι κάπως έτσι μετά από λίγο..
Αυτό που μου λες είναι πρόκληση … έχω διαβάσει τα καλύτερα για τη Σοφία και μου έχει πει τα καλύτερα μια κοπέλα που τη ξέρει και ανυπομονώ να με διαλύσει όπως μπορεί … αυτό θέλω και αυτό περιμένω …..
Γατάκια... Ο σωστός πουτανιάρης δεν περιμένει να τον διαλύσουν, αλλά να την / τις διαλύσει.
Κρατά μικρό καλάθι συναγωνιστήΑυτό που μου λες είναι πρόκληση … έχω διαβάσει τα καλύτερα για τη Σοφία και μου έχει πει τα καλύτερα μια κοπέλα που τη ξέρει και ανυπομονώ να με διαλύσει όπως μπορεί … αυτό θέλω και αυτό περιμένω …..
Μη ζηλεύεις μωράκι...Κρατά μικρό καλάθι συναγωνιστή
Να ζηλέψω τι και από ποιον;Μη ζηλεύεις μωράκι...
Ξέρεις εσύ...Να ζηλέψω τι και από ποιον;
Όχι δεν ξέρω θέλω να μου πειςΞέρεις εσύ...
Έλα μη γκρινιάζεις δεν σε έχω κάνει μπλοκ στα μηνύματα,Όχι δεν ξέρω θέλω να μου πεις