james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 18.903
- Πόντοι
- 11.645
Ωραίο το συνολάκι!!!Μωρά μου αύριο διαθέσιμη από της 18:00! Φιλιά πολλά![]()
Ωραίο το συνολάκι!!!Μωρά μου αύριο διαθέσιμη από της 18:00! Φιλιά πολλά![]()
Που είσαι μωρό μου?Ωραίο το συνολάκι!!!![]()
Εύκολα κούκλα μου ...Να σου ρίξω τα δίχτυα μου να πιαστείς Δηλαδή?
Εδώ, γύρω γύρω…Που είσαι μωρό μου?
Ελα μωρη καυλα.που χαθηκες?Μωρά μου αύριο διαθέσιμη από της 18:00! Φιλιά πολλά![]()
Είσαι η επόμενη από το γραφείο που έχω υποσχεθεί στο εαυτό μου να δω άμεσα …Μωρά μου αύριο διαθέσιμη από της 18:00! Φιλιά πολλά![]()
Δεν θέλω να σε αγχώσω αλλά η @Sofia_Magic δεν αστειεύεται.. Θα σε διαλύσει..Είσαι η επόμενη από το γραφείο που έχω υποσχεθεί στο εαυτό μου να δω άμεσα …
Αυτό που μου λες είναι πρόκληση … έχω διαβάσει τα καλύτερα για τη Σοφία και μου έχει πει τα καλύτερα μια κοπέλα που τη ξέρει και ανυπομονώ να με διαλύσει όπως μπορεί … αυτό θέλω και αυτό περιμένω …..Δεν θέλω να σε αγχώσω αλλά η @Sofia_Magic δεν αστειεύεται.. Θα σε διαλύσει..
Αν δεν πας με δυνάμεις θα είσαι κάπως έτσι μετά από λίγο..
![]()
Ποιο είναι το ινστα του μάγου?ο μάγος στο ινστα ανέβασε φώτο της μαριλου, λέτε να έχουμε επιστροφή?
Δεν θέλω να σε αγχώσω αλλά η @Sofia_Magic δεν αστειεύεται.. Θα σε διαλύσει..
Αν δεν πας με δυνάμεις θα είσαι κάπως έτσι μετά από λίγο..
![]()
Αυτό που μου λες είναι πρόκληση … έχω διαβάσει τα καλύτερα για τη Σοφία και μου έχει πει τα καλύτερα μια κοπέλα που τη ξέρει και ανυπομονώ να με διαλύσει όπως μπορεί … αυτό θέλω και αυτό περιμένω …..
Γατάκια... Ο σωστός πουτανιάρης δεν περιμένει να τον διαλύσουν, αλλά να την / τις διαλύσει.
![]()
Κρατά μικρό καλάθι συναγωνιστήΑυτό που μου λες είναι πρόκληση … έχω διαβάσει τα καλύτερα για τη Σοφία και μου έχει πει τα καλύτερα μια κοπέλα που τη ξέρει και ανυπομονώ να με διαλύσει όπως μπορεί … αυτό θέλω και αυτό περιμένω …..
Μη ζηλεύεις μωράκι...Κρατά μικρό καλάθι συναγωνιστή
Να ζηλέψω τι και από ποιον;Μη ζηλεύεις μωράκι...
Ξέρεις εσύ...Να ζηλέψω τι και από ποιον;
Όχι δεν ξέρω θέλω να μου πειςΞέρεις εσύ...
Έλα μη γκρινιάζεις δεν σε έχω κάνει μπλοκ στα μηνύματα,Όχι δεν ξέρω θέλω να μου πεις