Βιβιαν magic girls
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2023
- Like
- 1.672
Εγώ θα είμαι η πρώτη σου καυλιαρα μΚαλημέρα μωράκια σήμερα διαθέσιμη 22:00-02:00
πρεπει να ανεβασετε βιντεο που σε γλυφει η φιλη σου η βανεσσα!!!!Καλημέρα μωράκια σήμερα διαθέσιμη 22:00-02:00
Καλησπέρα Βίβιαν. Αν έχω παρατηρήσει σωστά η διαθεσιμότητά σου ξεκινά στις 22:00. Γενικά κάνεις πιο νωρίς ραντεβού;Καλημέρα μωράκια σήμερα διαθέσιμη 22:00-02:00
Τι να το κανεις ρε τύπε αφού αν ψάξεις εδώ μέσα έχει μπόλικο υλικό ζααααπααξέρουμε αν καμία έχει οσλιφανς;
τι μωρά είστε εσείς.... ενα υπέροχο duo.... να πουλήσω όμως την @Γιολάντα Magic ? μπα....Αύριο αυτό το ξανθό υπέροχο μωρό ξεκινάει δουλειά! Από Τρίτη θα είναι και μαζί μου. Να περάσετε όμορφα σας εύχομαι Φραντσεσκα
Αγαπητέ η Γιολάντα δεν εργάζεται από τι ξέρω εγω! Τώρα αν θες να της είσαι πιστός κανένα πρόβλημα! Προς το παρόν μίας και γύρισε η Franceska θα γλείψω με χαρά το υπέροχο μουνάκι της... Τα φιλιά μουτι μωρά είστε εσείς.... ενα υπέροχο duo.... να πουλήσω όμως την @Γιολάντα Magic ? μπα....
Μπορω να βοηθησω στο γλυψιμο??Αγαπητέ η Γιολάντα δεν εργάζεται από τι ξέρω εγω! Τώρα αν θες να της είσαι πιστός κανένα πρόβλημα! Προς το παρόν μίας και γύρισε η Franceska θα γλείψω με χαρά το υπέροχο μουνάκι της... Τα φιλιά μου
Εννοείται ΑγαπηΜπορω να βοηθησω στο γλυψιμο??
Γλειφτο και για μας.μουσκεψε το καλα.Αγαπητέ η Γιολάντα δεν εργάζεται από τι ξέρω εγω! Τώρα αν θες να της είσαι πιστός κανένα πρόβλημα! Προς το παρόν μίας και γύρισε η Franceska θα γλείψω με χαρά το υπέροχο μουνάκι της... Τα φιλιά μου
Και το κωλαρακι θα μεινει παραπονεμενο?Αγαπητέ η Γιολάντα δεν εργάζεται από τι ξέρω εγω! Τώρα αν θες να της είσαι πιστός κανένα πρόβλημα! Προς το παρόν μίας και γύρισε η Franceska θα γλείψω με χαρά το υπέροχο μουνάκι της... Τα φιλιά μου
Να βοηθήσω κ γω λίγο;Αγαπητέ η Γιολάντα δεν εργάζεται από τι ξέρω εγω! Τώρα αν θες να της είσαι πιστός κανένα πρόβλημα! Προς το παρόν μίας και γύρισε η Franceska θα γλείψω με χαρά το υπέροχο μουνάκι της... Τα φιλιά μου
Οχι φυσικα!!Γλειφτο και για μας.μουσκεψε το καλα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και το κωλαρακι θα μεινει παραπονεμενο?
Τι λες για αύριο??Να βοηθήσω κ γω λίγο;
Κάτσε να τσεκάρω την ατζέντα μου λιγο… οκ κάτι μπορώ να κάνω, θα βάλω τα μπρατσάκια μου κ θα ρθω να με πλημμυρίσετε!!!!Τι λες για αύριο??
Τότε με χαρά θα απολαύσω τα μουνάκια σας ...Αγαπητέ η Γιολάντα δεν εργάζεται από τι ξέρω εγω! Τώρα αν θες να της είσαι πιστός κανένα πρόβλημα! Προς το παρόν μίας και γύρισε η Franceska θα γλείψω με χαρά το υπέροχο μουνάκι της... Τα φιλιά μου
Αύριο στής 20:00 να είσαι έτοιμοςΚάτσε να τσεκάρω την ατζέντα μου λιγο… οκ κάτι μπορώ να κάνω, θα βάλω τα μπρατσάκια μου κ θα ρθω να με πλημμυρίσετε!!!!
Goddess Sofia!!!!Αύριο αυτό το ξανθό υπέροχο μωρό ξεκινάει δουλειά! Από Τρίτη θα είναι και μαζί μου. Να περάσετε όμορφα σας εύχομαι Φραντσεσκα