Jimoglou
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2017
- Like
- 536
- Πόντοι
- 81
Εαν δεν... και αυτή τη φορά ας πάει για ψάρεμα καλύτερα!!Ακομα δεν την πηρε.Περιμενε λιγο!Φτου φτου στον μυστη να κανει το ραντεβου του.
Εαν δεν... και αυτή τη φορά ας πάει για ψάρεμα καλύτερα!!Ακομα δεν την πηρε.Περιμενε λιγο!Φτου φτου στον μυστη να κανει το ραντεβου του.
Εγώ θα είμαι η πρώτη σου καυλιαρα μΚαλημέρα μωράκια σήμερα διαθέσιμη 22:00-02:00
πρεπει να ανεβασετε βιντεο που σε γλυφει η φιλη σου η βανεσσα!!!!Καλημέρα μωράκια σήμερα διαθέσιμη 22:00-02:00
Καλησπέρα Βίβιαν. Αν έχω παρατηρήσει σωστά η διαθεσιμότητά σου ξεκινά στις 22:00. Γενικά κάνεις πιο νωρίς ραντεβού;Καλημέρα μωράκια σήμερα διαθέσιμη 22:00-02:00
Τι να το κανεις ρε τύπε αφού αν ψάξεις εδώ μέσα έχει μπόλικο υλικό ζααααπααξέρουμε αν καμία έχει οσλιφανς;
τι μωρά είστε εσείς.... ενα υπέροχο duo.... να πουλήσω όμως την @Γιολάντα Magic ? μπα....Αύριο αυτό το ξανθό υπέροχο μωρό ξεκινάει δουλειά! Από Τρίτη θα είναι και μαζί μου. Να περάσετε όμορφα σας εύχομαι Φραντσεσκα
Αγαπητέ η Γιολάντα δεν εργάζεται από τι ξέρω εγω! Τώρα αν θες να της είσαι πιστός κανένα πρόβλημα! Προς το παρόν μίας και γύρισε η Franceska θα γλείψω με χαρά το υπέροχο μουνάκι της... Τα φιλιά μουτι μωρά είστε εσείς.... ενα υπέροχο duo.... να πουλήσω όμως την @Γιολάντα Magic ? μπα....
Μπορω να βοηθησω στο γλυψιμο??Αγαπητέ η Γιολάντα δεν εργάζεται από τι ξέρω εγω! Τώρα αν θες να της είσαι πιστός κανένα πρόβλημα! Προς το παρόν μίας και γύρισε η Franceska θα γλείψω με χαρά το υπέροχο μουνάκι της... Τα φιλιά μου
Εννοείται ΑγαπηΜπορω να βοηθησω στο γλυψιμο??
Γλειφτο και για μας.μουσκεψε το καλα.Αγαπητέ η Γιολάντα δεν εργάζεται από τι ξέρω εγω! Τώρα αν θες να της είσαι πιστός κανένα πρόβλημα! Προς το παρόν μίας και γύρισε η Franceska θα γλείψω με χαρά το υπέροχο μουνάκι της... Τα φιλιά μου
Και το κωλαρακι θα μεινει παραπονεμενο?Αγαπητέ η Γιολάντα δεν εργάζεται από τι ξέρω εγω! Τώρα αν θες να της είσαι πιστός κανένα πρόβλημα! Προς το παρόν μίας και γύρισε η Franceska θα γλείψω με χαρά το υπέροχο μουνάκι της... Τα φιλιά μου
Να βοηθήσω κ γω λίγο;Αγαπητέ η Γιολάντα δεν εργάζεται από τι ξέρω εγω! Τώρα αν θες να της είσαι πιστός κανένα πρόβλημα! Προς το παρόν μίας και γύρισε η Franceska θα γλείψω με χαρά το υπέροχο μουνάκι της... Τα φιλιά μου
Οχι φυσικα!!Γλειφτο και για μας.μουσκεψε το καλα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και το κωλαρακι θα μεινει παραπονεμενο?
Τι λες για αύριο??Να βοηθήσω κ γω λίγο;
Κάτσε να τσεκάρω την ατζέντα μου λιγο… οκ κάτι μπορώ να κάνω, θα βάλω τα μπρατσάκια μου κ θα ρθω να με πλημμυρίσετε!!!!Τι λες για αύριο??
Τότε με χαρά θα απολαύσω τα μουνάκια σας ...Αγαπητέ η Γιολάντα δεν εργάζεται από τι ξέρω εγω! Τώρα αν θες να της είσαι πιστός κανένα πρόβλημα! Προς το παρόν μίας και γύρισε η Franceska θα γλείψω με χαρά το υπέροχο μουνάκι της... Τα φιλιά μου