Jxt
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 480
- Πόντοι
- 281
Για πολύ ξεφτίλισμα είναι το πουτανάκι.
Νομίζω πως εργάζεται αραιάΜαγε την Αλεξία δεν την αναφέρεις μέρες... έχει σταματήσει?
Μαζί από 6:30
Τι κουκλι !!!!Μαζί από 6:30
Σε λιγο θα ζητα 300 γιατι ειναι διαδημη πορνοσταρ.Για πολύ ξεφτίλισμα είναι το πουτανάκι.
Το κακο δεν είναι κάποια να ζητάει 300 η 400 η κάθε μία και ο κάθε άνθρωπος αξιολογεί την δουλειά του όσο νομίζει εάν δίνει το 100% δεν κλέβει και δεν κοροιδευει είναι τιμιο και το αξίζει καλύτερα 300 γ αυτήν και την Σοφία η τη αριανα πχ πάρα 150 για άλλες με υπηρεσίες φυλής γενικά μιλώ όχι μόνο γ τα κορίτσια εδωΣε λιγο θα ζητα 300 γιατι ειναι διαδημη πορνοσταρ.
200 το ειχε οταν ηταν εδω γνωστη και καλα πορνοσταρ,τωρα που παιζει σε παγκοσμιου φημης παραγωγες,το λιγοτερο που θα ζηταει ειναι τα 300,μεσα επεσες.Σε λιγο θα ζητα 300 γιατι ειναι διαδημη πορνοσταρ.
Έχεις πάρει άλλη κοπέλα από το γραφείο?....ρε μαγκες, να κανω κ εγω την γκρινια μου, την @ariana.magic την εχει πετυχει διαθεσιμη, την εχει παρει κανενας ? Εδω κ ενα χρονο εχω προσπαθησει 2-3 φορες να την πετυχω αλλα "εις ματην". Προσφατο πριν μερικες ημερες, καλω για να την κλεισω για την επομενη μερα, μου απαντανε "δεν ξερουμε αν θα ειναι διαθεσιμη. καλεστε μας το βραδυ", ξανακαλω το βραδυ κ απαντανε "δεν ξερουμε αν ειναι διαθεσιμη, καλεστε μας το πρωι", ξανακαλω το πρωι και λενε "οχι δεν εχει κενο η κοπελα" κ για να σας προλαβω, πηρα νωρις για να πετυχω κενο!!!!! Το ιδιο σκηνικο ομως ΚΑΘΕ φορα που εχω παρει το γραφειο!!!
Πολυ θα ηθελα να ξερω τι παιζει @magicgirls.tv ή το τηλεφωνικο κεντρο πεταει χαρταετο, ή η Αριανα ειναι "το κοριτσι-φαντασμα" κ την εχετε για μονο κραχτη ή δινετε τα ραντεβου μονο σε επιλεκτικους πελατες σας!!! Δεν μπορει να ειμαι τοσο γκαντεμης καθε φορα!!!
Μακάρι να γυρίσει λείπει τέτοια ομορφιά που να σε αφήνει να τελειώνεις μέσα της!Κατι μου λεει οτι παλι στον μαγο θα γυρισει!
Καλημέρα, εγώ οσες φορές την έχω πάρει είναι είτε απο την προηγούμενη μέρα , είτε τις περισσότερες φορές την ιδια μέρα, μολις την ειδα να γράφει οτι ειναι διαθέσιμη. Καποιες φορές έχει τύχει να μην έχει κενό , ή να μην ξέρει το γραφείο απο το πρωί ή το προηγούμενο βράδυ αν θα δουλέψει, οπότε εκεί περιμένω ανάρτηση Αριάνας για να κινητοποιηθώ......ρε μαγκες, να κανω κ εγω την γκρινια μου, την @ariana.magic την εχει πετυχει διαθεσιμη, την εχει παρει κανενας ? Εδω κ ενα χρονο εχω προσπαθησει 2-3 φορες να την πετυχω αλλα "εις ματην". Προσφατο πριν μερικες ημερες, καλω για να την κλεισω για την επομενη μερα, μου απαντανε "δεν ξερουμε αν θα ειναι διαθεσιμη. καλεστε μας το βραδυ", ξανακαλω το βραδυ κ απαντανε "δεν ξερουμε αν ειναι διαθεσιμη, καλεστε μας το πρωι", ξανακαλω το πρωι και λενε "οχι δεν εχει κενο η κοπελα" κ για να σας προλαβω, πηρα νωρις για να πετυχω κενο!!!!! Το ιδιο σκηνικο ομως ΚΑΘΕ φορα που εχω παρει το γραφειο!!!
Πολυ θα ηθελα να ξερω τι παιζει @magicgirls.tv ή το τηλεφωνικο κεντρο πεταει χαρταετο, ή η Αριανα ειναι "το κοριτσι-φαντασμα" κ την εχετε για μονο κραχτη ή δινετε τα ραντεβου μονο σε επιλεκτικους πελατες σας!!! Δεν μπορει να ειμαι τοσο γκαντεμης καθε φορα!!!
το τηλεφωνικο κεντρο του μαγου ειναι για τα πανηγυρια καταρχην. επισης πρεπει να εχεις παρει αλλη πριν τη συγκεκριμενη και ενα τελευταιο,οπου βλεπεις πολλες καλες κριτικες...μην τρελαινεσαι κιολας.....ρε μαγκες, να κανω κ εγω την γκρινια μου, την @ariana.magic την εχει πετυχει διαθεσιμη, την εχει παρει κανενας ? Εδω κ ενα χρονο εχω προσπαθησει 2-3 φορες να την πετυχω αλλα "εις ματην". Προσφατο πριν μερικες ημερες, καλω για να την κλεισω για την επομενη μερα, μου απαντανε "δεν ξερουμε αν θα ειναι διαθεσιμη. καλεστε μας το βραδυ", ξανακαλω το βραδυ κ απαντανε "δεν ξερουμε αν ειναι διαθεσιμη, καλεστε μας το πρωι", ξανακαλω το πρωι και λενε "οχι δεν εχει κενο η κοπελα" κ για να σας προλαβω, πηρα νωρις για να πετυχω κενο!!!!! Το ιδιο σκηνικο ομως ΚΑΘΕ φορα που εχω παρει το γραφειο!!!
...οχι, καθε φορα πηγαινα για Αριανα!Έχεις πάρει άλλη κοπέλα από το γραφείο?
....αααα πρεπει να εχω καβα στο μαγαζι δλδ?!?!το τηλεφωνικο κεντρο του μαγου ειναι για τα πανηγυρια καταρχην. επισης πρεπει να εχεις παρει αλλη πριν τη συγκεκριμενη και ενα τελευταιο,οπου βλεπεις πολλες καλες κριτικες...μην τρελαινεσαι κιολας.
......καλα μν τρελαθουμε κιολας, δν θα σκρολαρουμε ανα 10' στο μαγο!!! Εκανα οτι μου ειπαν στο τηλεφωνο, ολες τις φορες αλλα αποτελεσμα δν ειδα!!!Καλημέρα, εγώ οσες φορές την έχω πάρει είναι είτε απο την προηγούμενη μέρα , είτε τις περισσότερες φορές την ιδια μέρα, μολις την ειδα να γράφει οτι ειναι διαθέσιμη. Καποιες φορές έχει τύχει να μην έχει κενό , ή να μην ξέρει το γραφείο απο το πρωί ή το προηγούμενο βράδυ αν θα δουλέψει, οπότε εκεί περιμένω ανάρτηση Αριάνας για να κινητοποιηθώ..
Φαντάζομαι τώρα που ανεβάζει και το γραφείο ποιες κοπέλουν δουλεύουν καθε μέρα απο νωρις , θα ειναι πιο εύκολο να την βρεις. Να λάβουμε υπόψιν και την ζήτηση που έχει έτσι. Μπορεί πχ να βαλει στις 15.00 οτι ειναι διαθέσιμη και οταν το δεις εσύ πχ στις 17.00 να μην υπάρχει κενο.
Αν δεν βρέξεις ψάρι......καλα μν τρελαθουμε κιολας, δν θα σκρολαρουμε ανα 10' στο μαγο!!! Εκανα οτι μου ειπαν στο τηλεφωνο, ολες τις φορες αλλα αποτελεσμα δν ειδα!!!
Τεσπα, καταλαβα.....
Ας ειναι καλα τα ρωσσακια διπλα
επισης πρεπει να συμπληρωσεις μια αιτηση του νομου 105 οτι θες να πας με την Αριανα,μην ξεχασεις να την επικυρωσεις σ'ενα ΚΕΠ. μετα παρε τηλ το γραφειο του μαγου για να σου πει να παρεις σε λιγες ωρες και οταν παρεις θα σου πει να παρεις αυριο. εσυ εχε την αιτηση ετοιμη καλου κακου....αααα πρεπει να εχω καβα στο μαγαζι δλδ?!?!
Σε ξερει το γραφειο;....ρε μαγκες, να κανω κ εγω την γκρινια μου, την @ariana.magic την εχει πετυχει διαθεσιμη, την εχει παρει κανενας ? Εδω κ ενα χρονο εχω προσπαθησει 2-3 φορες να την πετυχω αλλα "εις ματην". Προσφατο πριν μερικες ημερες, καλω για να την κλεισω για την επομενη μερα, μου απαντανε "δεν ξερουμε αν θα ειναι διαθεσιμη. καλεστε μας το βραδυ", ξανακαλω το βραδυ κ απαντανε "δεν ξερουμε αν ειναι διαθεσιμη, καλεστε μας το πρωι", ξανακαλω το πρωι και λενε "οχι δεν εχει κενο η κοπελα" κ για να σας προλαβω, πηρα νωρις για να πετυχω κενο!!!!! Το ιδιο σκηνικο ομως ΚΑΘΕ φορα που εχω παρει το γραφειο!!!