Βανέσα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2021
- Like
- 9.453
αμα κατσει και διαβασει καποιος τα σχολια σου και δει οτι εφτασες μεχρι και μηνυμα να στειλεις στην ιδια για να σου βρει τροπο να την κλεισεις,αφου το γραφειο σε δουλευε παρτε σημερα,σε δυο ωρες,σε τρεις ωρες,αυριο,μεθαυριο. ενα καλο μαυρο και 0 στα 5 αστερια με μια ωραια αρνητικη κριτικη την αξιζει το γραφειο,την κερδισε με το σπαθι του.....προς αποκατασταση του κοριτσαρου, μου προτεινε λυση σε π.μ.! Θα το δοκιμασουμε την επομενη φορα!
Ευχομε μη φας πορτα.......προς αποκατασταση του κοριτσαρου, μου προτεινε λυση σε π.μ.! Θα το δοκιμασουμε την επομενη φορα!
Αριάνα και Μελινα;Διαθέσιμες είναι η ελίζα Άννα Δέσποινα Βανέσα Σταυρούλα
Που'σαι ρε Τζορμακα,αργησες να 'νοιξεις καινουριο για 30η φορα και ανησυχησα. Πως εισαι φιλε?Χρήστο, Χρήστο, παρ' το μαγαζί και κλείστο!
Εγώ την έχω πετύχει πολλές φορές και την έχω πάρει!!!....ρε μαγκες, να κανω κ εγω την γκρινια μου, την @ariana.magic την εχει πετυχει διαθεσιμη, την εχει παρει κανενας ? Εδω κ ενα χρονο εχω προσπαθησει 2-3 φορες να την πετυχω αλλα "εις ματην". Προσφατο πριν μερικες ημερες, καλω για να την κλεισω για την επομενη μερα, μου απαντανε "δεν ξερουμε αν θα ειναι διαθεσιμη. καλεστε μας το βραδυ", ξανακαλω το βραδυ κ απαντανε "δεν ξερουμε αν ειναι διαθεσιμη, καλεστε μας το πρωι", ξανακαλω το πρωι και λενε "οχι δεν εχει κενο η κοπελα" κ για να σας προλαβω, πηρα νωρις για να πετυχω κενο!!!!! Το ιδιο σκηνικο ομως ΚΑΘΕ φορα που εχω παρει το γραφειο!!!
Πολυ θα ηθελα να ξερω τι παιζει @magicgirls.tv ή το τηλεφωνικο κεντρο πεταει χαρταετο, ή η Αριανα ειναι "το κοριτσι-φαντασμα" κ την εχετε για μονο κραχτη ή δινετε τα ραντεβου μονο σε επιλεκτικους πελατες σας!!! Δεν μπορει να ειμαι τοσο γκαντεμης καθε φορα!!!
Λίγο δύσκολο για πολλές φορές .Εγώ την έχω πετύχει πολλές φορές και την έχω πάρει!!!
Φίλε μου σου βγάλε την παναγια η Αριανα για να γαμησεις!!!....προς αποκατασταση του κοριτσαρου, μου προτεινε λυση σε π.μ.! Θα το δοκιμασουμε την επομενη φορα!
Πολλές φορές εννοώ σε διάστημα 2 .5 χρόνων περίπουΛίγο δύσκολο για πολλές φορές .
Και εγώ οπότε έχω στείλει δεν είναι ελεύθερη
Δυο υπεροχα μωρα για την ακριβεια!Αύριο αυτό το ξανθό υπέροχο μωρό ξεκινάει δουλειά! Από Τρίτη θα είναι και μαζί μου. Να περάσετε όμορφα σας εύχομαι Φραντσεσκα
Και δίνουν και Κωλο Spiro μου...Δυο υπεροχα μωρα για την ακριβεια!
Θεαρες τοτε!Και δίνουν και Κωλο Spiro μου...
Δυο κωλαρες γλυκισμαΚαι δίνουν και Κωλο Spiro μου...
Ακομα δεν την πηρε.Περιμενε λιγο!Φτου φτου στον μυστη να κανει το ραντεβου του.Φίλε μου σου βγάλε την παναγια η Αριανα για να γαμησεις!!!
Αύριο αυτό το ξανθό υπέροχο μωρό ξεκινάει δουλειά! Από Τρίτη θα είναι και μαζί μου. Να περάσετε όμορφα σας εύχομαι Φραντσεσκα
Εαν δεν... και αυτή τη φορά ας πάει για ψάρεμα καλύτερα!!Ακομα δεν την πηρε.Περιμενε λιγο!Φτου φτου στον μυστη να κανει το ραντεβου του.