mitroglou
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2023
- Κριτικές
- 2
- Like
- 759
- Πόντοι
- 81
Σωστά δεν έχω μυαλόΧαχαχαχαχααχψα….
Η κατάσταση σου είναι πολύ προχωρημένη πραγματικά…
Δεν πρόκειται να ασχοληθώ παραπνω
Μέχρι εκεί σου
Κοβει
Σωστά δεν έχω μυαλόΧαχαχαχαχααχψα….
Η κατάσταση σου είναι πολύ προχωρημένη πραγματικά…
Δεν πρόκειται να ασχοληθώ παραπνω
Μέχρι εκεί σου
Κοβει
Επειδή αναφέρθηκες στο ζήτημα της κριτικής κ επειδή έγραψες ότι κάθομαι και δημιουργώ εγώ φεικ κριτικες θα προσπαθήσω να στο πω όσο πιο αντικειμενικά γίνεται..Ο τελευταίος τυπάκος κάνει φεικ κριτικες κ είναι καθοδηγούμενος κ δεν είναι τόσο η δικιά μ με της βιβιαν..Σήμερα ξημερώματα πήγε έκανε κριτική σε κοπέλα πορνοστάρ που παλιότερα ήταν σε γραφείο κ μπήκα στο νήμα της κ αναφέρει μέλος του μπου ότι την ψάχνουν απ το Μάρτιο κ μάλιστα δεν βρίσκουν το κινητό της..Το νήμα της ανοιχτό είναι μπορείς να το δεις..Η κοπέλα έχει σταματήσει..Από κει κ πέρα όμως ο πελατης ισχυρίζεται ότι χωρίς αριθμό με μαντικές ικανότητες μάλλον βρήκε δέκα ψηφία κ μπόρεσε κ έκλεισε κοπέλα ανενεργή η που μπορεί να κάνει σε πιο προσωπικό κύκλο η σταμάτησε η οτιδήποτε που είναι δικαίωμα της..Πριν γράψουμε για κοπέλα ότι γράφει αυτή φεικ κριτικες να καλύψουμε πρώτα το άλλο σενάριο..εκτίθεστε παιδιάΣωστά δεν έχω μυαλό
Καλά τώρα σοβαρά το έγραψες αυτό? Δηλαδή θα πίστευα εγώ ότι εσύ έγραφες μόνη σου τις κριτικές από 50 προφίλ? Δεν είπα αυτό σορρυ αν το κατάλαβες έτσι αλλά προφανώς δεν είμαι τόσο χαζός...Επειδή αναφέρθηκες στο ζήτημα της κριτικής κ επειδή έγραψες ότι κάθομαι και δημιουργώ εγώ φεικ κριτικες θα προσπαθήσω να στο πω όσο πιο αντικειμενικά γίνεται..Ο τελευταίος τυπάκος κάνει φεικ κριτικες κ είναι καθοδηγούμενος κ δεν είναι τόσο η δικιά μ με της βιβιαν..Σήμερα ξημερώματα πήγε έκανε κριτική σε κοπέλα πορνοστάρ που παλιότερα ήταν σε γραφείο κ μπήκα στο νήμα της κ αναφέρει μέλος του μπου ότι την ψάχνουν απ το Μάρτιο κ μάλιστα δεν βρίσκουν το κινητό της..Το νήμα της ανοιχτό είναι μπορείς να το δεις..Η κοπέλα έχει σταματήσει..Από κει κ πέρα όμως ο πελατης ισχυρίζεται ότι χωρίς αριθμό με μαντικές ικανότητες μάλλον βρήκε δέκα ψηφία κ μπόρεσε κ έκλεισε κοπέλα ανενεργή η που μπορεί να κάνει σε πιο προσωπικό κύκλο η σταμάτησε η οτιδήποτε που είναι δικαίωμα της..Πριν γράψουμε για κοπέλα ότι γράφει αυτή φεικ κριτικες να καλύψουμε πρώτα το άλλο σενάριο..εκτίθεστε παιδιά
Για ποιο λόγο να γράψει τότε μια fake κριτική για κάποια που έχει σταματήσει ή δουλεύει σε κλειστό κύκλο? Τι κέρδος έχει???Επειδή αναφέρθηκες στο ζήτημα της κριτικής κ επειδή έγραψες ότι κάθομαι και δημιουργώ εγώ φεικ κριτικες θα προσπαθήσω να στο πω όσο πιο αντικειμενικά γίνεται..Ο τελευταίος τυπάκος κάνει φεικ κριτικες κ είναι καθοδηγούμενος κ δεν είναι τόσο η δικιά μ με της βιβιαν..Σήμερα ξημερώματα πήγε έκανε κριτική σε κοπέλα πορνοστάρ που παλιότερα ήταν σε γραφείο κ μπήκα στο νήμα της κ αναφέρει μέλος του μπου ότι την ψάχνουν απ το Μάρτιο κ μάλιστα δεν βρίσκουν το κινητό της..Το νήμα της ανοιχτό είναι μπορείς να το δεις..Η κοπέλα έχει σταματήσει..Από κει κ πέρα όμως ο πελατης ισχυρίζεται ότι χωρίς αριθμό με μαντικές ικανότητες μάλλον βρήκε δέκα ψηφία κ μπόρεσε κ έκλεισε κοπέλα ανενεργή η που μπορεί να κάνει σε πιο προσωπικό κύκλο η σταμάτησε η οτιδήποτε που είναι δικαίωμα της..Πριν γράψουμε για κοπέλα ότι γράφει αυτή φεικ κριτικες να καλύψουμε πρώτα το άλλο σενάριο..εκτίθεστε παιδιά
Εδώ ποιο κορίτσι είναι με το μαύρο νυχακι.. ζημιάΜωράκια μου όμορφα καλησπέρα..Σήμερα με Βίβιαν διαθέσιμες το βράδυ από δώδεκα κ μετά…Αύριο θα είμαστε από δυο το μεσημέρι.. για μόνη μου θα είμαι δίπλα σας σήμερα μέχρι αργά…Σας θέλω σήμερα σκληρούς κ ιδρωμένους
Καλό τριήμερο σας εύχομαι! Με πολλές καυλες...
Ντροπή μου Χορνυ! Σας Αγαπώ όμως... φιλιά πολλάΚαλό τριήμερο! Μᾶς θυμήθηκες;
Επιτελους ενας ωραιος κωλος!!Καλό τριήμερο! Μᾶς θυμήθηκες;
Σήμερα είναι ανοιχτός Spiro μου!Επιτελους ενας ωραιος κωλος!!
Επιτελους ενας ωραιος κωλος!!
Σήμερα είναι ανοιχτός Spiro μου!
Και ωραιος ο ατιμος!!Σήμερα είναι ανοιχτός Spiro μου!
Και Σαββατοκύριακο κλειστός πάντα....Ἀνοίξαμε καί σᾶς περιμένουμε! Ἔτσι;
Και Σαββατοκύριακο κλειστός πάντα....