hornyasfuck
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 31
- Like
- 29.284
- Πόντοι
- 12.896
ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ;;;;;;!!!!
Παιδιά η κάθε κοπέλα έχει το κοινό της. Ειναι πολύ απλό. Αλλος κόσμος θέλει αδύνατες , άλλος γυμνασμένες, άλλος με καμπύλες, άλλος εύσωμες, άλλος bbw κλπ. Ειναι διαφορετικά τα γούστα του καθένα μας. Δεν έχει νόημα να κριτικάρουμε τις κοπέλες ή το κοινό τους για αυτό. Θεωρώ οτι οσοι διαβάζουν κριτικές και βλέπουν τις φωτογραφίες των κοριτσιών και εδώ στο νήμα , τότε ξέρουν ακριβώς τι θα τους έρθει, δεν θα τους εξαπατήσει κανείς δηλαδή. Μην ξεχνάμε οτι εδώ μπορούν οι κοπέλες και ανεβάζουν καθημερινές φωτο, οπότε έχεις μια μεγαλύτερη κάπως ασφάλεια σε σχέση με άλλα γραφεία που δεν ξέρεις αν οι φωτο ανταποκρίνονται ή οχι στην πραγματικότητα.
Δεν σου έκανα επίθεση .. Απάντησα στο σχόλιο σου γιατί ήταν τέρμα ρατσιστικό ….
Εσυ ξεκίνησες αποκλειστικά να σχολιάζεις την εμφάνιση των κοριτσιών … Δεν ανέφερες από την αρχή τα υπόλοιπα περί καθαριότητας κλπ… Τα ανέφερες μετά από τρεις μετες συζήτησης….
Αν εσυ θες να γαμας τα κορίτσια που ανέφερες και δεν σου αρέσουν πι υπόλοιπες όπως έλεγες μην της γαμησεις.. Δεν σε ανάγκασε κανένας…. Ο καθένας γαμαει οποία του αρέσει… αλλά δεν χρειάζεται να μπαίνεις εδώ μέσα και να σχολιάζεις αρνητικά περί εμφάνισης
Ρατσιστικό? Νομίζω η μοναδική ρατσιστρια είσαι εσύ που δνε μπορείς να πεις τ πραγνατα με το όνομα τους...Δεν σου έκανα επίθεση .. Απάντησα στο σχόλιο σου γιατί ήταν τέρμα ρατσιστικό ….
Χαχαχαχαχααχψα….Ρατσιστικό? Νομίζω η μοναδική ρατσιστρια είσαι εσύ που δνε μπορείς να πεις τ πραγνατα με το όνομα τους...
Όταν κάποιος πχ σε αποτελεί πουτανα το θεωρείς Ρατσιστικό βρισια η οτιδήποτε ενώ είναι το επάγγελμα σου...
Και όσο αφορά εμένα δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό άλλωστε στο παρελθόν είχα πουτανα φίλη αλλά δεν είχε τέτοια ψυχολογικά ίσα ίσα το έβλεπε αλλιώς ίσως γ αυτό όλοι την θέλανε και την θέλουν πίσω ενώ εσύ πρέπει να γράφεις φεικ κριτικές μπας και σε πάρει κανείς όπως τώρα καλή ώρα από ότι είδα
Σωστά δεν έχω μυαλόΧαχαχαχαχααχψα….
Η κατάσταση σου είναι πολύ προχωρημένη πραγματικά…
Δεν πρόκειται να ασχοληθώ παραπνω
Μέχρι εκεί σου
Κοβει
Επειδή αναφέρθηκες στο ζήτημα της κριτικής κ επειδή έγραψες ότι κάθομαι και δημιουργώ εγώ φεικ κριτικες θα προσπαθήσω να στο πω όσο πιο αντικειμενικά γίνεται..Ο τελευταίος τυπάκος κάνει φεικ κριτικες κ είναι καθοδηγούμενος κ δεν είναι τόσο η δικιά μ με της βιβιαν..Σήμερα ξημερώματα πήγε έκανε κριτική σε κοπέλα πορνοστάρ που παλιότερα ήταν σε γραφείο κ μπήκα στο νήμα της κ αναφέρει μέλος του μπου ότι την ψάχνουν απ το Μάρτιο κ μάλιστα δεν βρίσκουν το κινητό της..Το νήμα της ανοιχτό είναι μπορείς να το δεις..Η κοπέλα έχει σταματήσει..Από κει κ πέρα όμως ο πελατης ισχυρίζεται ότι χωρίς αριθμό με μαντικές ικανότητες μάλλον βρήκε δέκα ψηφία κ μπόρεσε κ έκλεισε κοπέλα ανενεργή η που μπορεί να κάνει σε πιο προσωπικό κύκλο η σταμάτησε η οτιδήποτε που είναι δικαίωμα της..Πριν γράψουμε για κοπέλα ότι γράφει αυτή φεικ κριτικες να καλύψουμε πρώτα το άλλο σενάριο..εκτίθεστε παιδιάΣωστά δεν έχω μυαλό
Καλά τώρα σοβαρά το έγραψες αυτό? Δηλαδή θα πίστευα εγώ ότι εσύ έγραφες μόνη σου τις κριτικές από 50 προφίλ? Δεν είπα αυτό σορρυ αν το κατάλαβες έτσι αλλά προφανώς δεν είμαι τόσο χαζός...Επειδή αναφέρθηκες στο ζήτημα της κριτικής κ επειδή έγραψες ότι κάθομαι και δημιουργώ εγώ φεικ κριτικες θα προσπαθήσω να στο πω όσο πιο αντικειμενικά γίνεται..Ο τελευταίος τυπάκος κάνει φεικ κριτικες κ είναι καθοδηγούμενος κ δεν είναι τόσο η δικιά μ με της βιβιαν..Σήμερα ξημερώματα πήγε έκανε κριτική σε κοπέλα πορνοστάρ που παλιότερα ήταν σε γραφείο κ μπήκα στο νήμα της κ αναφέρει μέλος του μπου ότι την ψάχνουν απ το Μάρτιο κ μάλιστα δεν βρίσκουν το κινητό της..Το νήμα της ανοιχτό είναι μπορείς να το δεις..Η κοπέλα έχει σταματήσει..Από κει κ πέρα όμως ο πελατης ισχυρίζεται ότι χωρίς αριθμό με μαντικές ικανότητες μάλλον βρήκε δέκα ψηφία κ μπόρεσε κ έκλεισε κοπέλα ανενεργή η που μπορεί να κάνει σε πιο προσωπικό κύκλο η σταμάτησε η οτιδήποτε που είναι δικαίωμα της..Πριν γράψουμε για κοπέλα ότι γράφει αυτή φεικ κριτικες να καλύψουμε πρώτα το άλλο σενάριο..εκτίθεστε παιδιά
Για ποιο λόγο να γράψει τότε μια fake κριτική για κάποια που έχει σταματήσει ή δουλεύει σε κλειστό κύκλο? Τι κέρδος έχει???Επειδή αναφέρθηκες στο ζήτημα της κριτικής κ επειδή έγραψες ότι κάθομαι και δημιουργώ εγώ φεικ κριτικες θα προσπαθήσω να στο πω όσο πιο αντικειμενικά γίνεται..Ο τελευταίος τυπάκος κάνει φεικ κριτικες κ είναι καθοδηγούμενος κ δεν είναι τόσο η δικιά μ με της βιβιαν..Σήμερα ξημερώματα πήγε έκανε κριτική σε κοπέλα πορνοστάρ που παλιότερα ήταν σε γραφείο κ μπήκα στο νήμα της κ αναφέρει μέλος του μπου ότι την ψάχνουν απ το Μάρτιο κ μάλιστα δεν βρίσκουν το κινητό της..Το νήμα της ανοιχτό είναι μπορείς να το δεις..Η κοπέλα έχει σταματήσει..Από κει κ πέρα όμως ο πελατης ισχυρίζεται ότι χωρίς αριθμό με μαντικές ικανότητες μάλλον βρήκε δέκα ψηφία κ μπόρεσε κ έκλεισε κοπέλα ανενεργή η που μπορεί να κάνει σε πιο προσωπικό κύκλο η σταμάτησε η οτιδήποτε που είναι δικαίωμα της..Πριν γράψουμε για κοπέλα ότι γράφει αυτή φεικ κριτικες να καλύψουμε πρώτα το άλλο σενάριο..εκτίθεστε παιδιά
Εδώ ποιο κορίτσι είναι με το μαύρο νυχακι.. ζημιάΜωράκια μου όμορφα καλησπέρα..Σήμερα με Βίβιαν διαθέσιμες το βράδυ από δώδεκα κ μετά…Αύριο θα είμαστε από δυο το μεσημέρι.. για μόνη μου θα είμαι δίπλα σας σήμερα μέχρι αργά…Σας θέλω σήμερα σκληρούς κ ιδρωμένους
Καλό τριήμερο σας εύχομαι! Με πολλές καυλες...
Ντροπή μου Χορνυ! Σας Αγαπώ όμως... φιλιά πολλάΚαλό τριήμερο! Μᾶς θυμήθηκες;
Επιτελους ενας ωραιος κωλος!!Καλό τριήμερο! Μᾶς θυμήθηκες;
Σήμερα είναι ανοιχτός Spiro μου!Επιτελους ενας ωραιος κωλος!!
Επιτελους ενας ωραιος κωλος!!
Σήμερα είναι ανοιχτός Spiro μου!