Panta_orthios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 3
- Like
- 766
- Πόντοι
- 361
Ειμαι ορθιος μονο για την @Γιολάντα Magic και με την επιστροφη της και για εσενα οταν θα σας συναντησω μαζι!!!!Δηλαδή δεν είσαι πάντα όρθιος???
Ειμαι ορθιος μονο για την @Γιολάντα Magic και με την επιστροφη της και για εσενα οταν θα σας συναντησω μαζι!!!!Δηλαδή δεν είσαι πάντα όρθιος???
η πλειοψηφίαΓιατί τη κυριακη οι ΔΥ, δεν δουλεύουν ;
Μια είναι ολες αλλά άσχετο με ό,τι είπα..Κι η γιολαντα μια ειναι
Προτιμώ να φάω όλα τα λεφτά μου μαζί σου , παρά να ζω χωρίς σεξΜια ζωή έχουμε...
Αχ το αγόρι μου μα δεν είπα να κόψουμε το σεξ... κόβεται το σεξ? Απλώς λεω ότι είναι πολύ ωραία να αφιερώσεις χρόνο και να κάνεις ταξίδια...Προτιμώ να φάω όλα τα λεφτά μου μαζί σου , παρά να ζω χωρίς σεξ
Έχουμε καμία αναβάθμιση;Γειά σας αγόρια!
Τι κάνετε ?
Εμένα πάντως μου λείψατε!!
Τι λέτε να επιστρέψω?
Επέστρεψες τη καλύτερη περίοδο …. Ποτέ θα σε συναντήσω ποτέ πες μουΓειά σας αγόρια!
Τι κάνετε ?
Τι λέτε να επιστρέψω?
Οι αγώνες μας για την επιστροφή της Γιολάντας , έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ζήτω. Συγχαρητήρια σε ολους μας για αυτό το επίτευγμα. Ο λαός πήρε επιτέλους αυτό που ήθελε. Ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πολλα.Γειά σας αγόρια!
Τι κάνετε ?
Τι λέτε να επιστρέψω?
Αντε σειρα να παιρνει η τευλορΟι αγώνες μας για την επιστροφή της Γιολάντας , έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ζήτω. Συγχαρητήρια σε ολους μας για αυτό το επίτευγμα. Ο λαός πήρε επιτέλους αυτό που ήθελε. Ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πολλα.
Καλή επάνοδο στο κορίτσι , που δεν υπήρχε εβδομάδα που να μην γίνει η ερώτηση που ειναι . Τώρα θα ξέρουμε που είναι.
Mακάρι... Το πεθύμησα το πιπινάκι. Εναν χρόνο έχω να το δω...Αντε σειρα να παιρνει η τευλορ
Εγω δε τη προλαβαMακάρι... Το πεθύμησα το πιπινάκι. Εναν χρόνο έχω να το δω...
Οπα τι εχουμε εδω ? !!Γειά σας αγόρια!
Τι κάνετε ?
Θα τολμησω να πω το ιδιο ακριβως !!Εμένα πάντως μου λείψατε!!
Αν γινοταν να επεστρεφες οχι σημερα αλλα χθεςΤι λέτε να επιστρέψω?
Γιατι η πλειοψηφία τωνη πλειοψηφία
όχι
Και ηδη εχεις καθυστερησει πολυ !!!!Γειά σας αγόρια!
Τι κάνετε ?
Τι λέτε να επιστρέψω?
Μπέμπα!!Μοντέλο και μικρούλα σαν εμένα???
Όλεεεε!!Γειά σας αγόρια!
Τι κάνετε ?
Τι λέτε να επιστρέψω?