Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 45.221
Η Σοφία είναι μόνιμος διακοπές...Γιενεφερ καλως ξαναηρθες. Δωσε ζωη στο αψυχο πλεον νημα,προσπαθουσε η Σοφια αλλα μονη της τι να πρωτοκανει.
Η Σοφία είναι μόνιμος διακοπές...Γιενεφερ καλως ξαναηρθες. Δωσε ζωη στο αψυχο πλεον νημα,προσπαθουσε η Σοφια αλλα μονη της τι να πρωτοκανει.
Αυτό κι αν ισχύει!!!Γιενεφερ καλως ξαναηρθες. Δωσε ζωη στο αψυχο πλεον νημα,προσπαθουσε η Σοφια αλλα μονη της τι να πρωτοκανει.
Για ρώτα την που θα με πάει φέτος διακοπές...Αυτό κι αν ισχύει!!!
Πέρυσι τέτοια εποχή, καιγόταν η σφαίρα στο νήμα με τις 2 κυρίες και τις καυτές φωτό απ’τις διακοπές τους!! Περνάγαμε ωραία…
Δεν ξέρεις;;;Για ρώτα την που θα με πάει φέτος διακοπές...
Εισαι ο πυλώνας του γραφειου και η Γιολαντα ειναι τα θεμέλια.Η Σοφία είναι μόνιμος διακοπές...
Ενα τριο δεν κάναμε ρε συ ChrisΕισαι ο πυλώνας του γραφειου και η Γιολαντα ειναι τα θεμέλια.
Δεν έχουμε κάνει τοπλες γιαυτο πρέπει να πάμε....Δεν ξέρεις;;;
ΥΓ: πάλι διακοπές; Τώρα δεν γύρισες;;;
ΥΓ2: κ η @Γιολάντα Magic , καλά καλά δεν άρχισε…θα πάρει ρεπό να πάει διακοπές;;;; Ααααα….δεν μας τα λέτε καλά!!!
Sofiaaaaaa kai edwwwww!!!!!Ενα τριο δεν κάναμε ρε συ Chris
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν έχουμε κάνει τοπλες γιαυτο πρέπει να πάμε....
Μεγαλη μαλακια αυτο,εγω φταιω.Ενα τριο δεν κάναμε ρε συ Chris
Η διακοπές Μύκονο.....@Sofia_Magic σου έλλειψε το duo μας ? ❤
ΧαχαχαχαχαχαΗ διακοπές Μύκονο.....
Δώσε μια φωτο τώρα λαιβ αν μπορείς …(αν γίνετε να φαίνεται κάνα πατουσι)Χαχαχαχαχαχα
Κατσε ν δουλέψουμε πρώτα εμένα μ έλλειψε η δουλειά.
Κ μετά πάνε όπου θες
Κ εγώ έχω φετίχ με πατουσακια ταυτίζομαι....Δώσε μια φωτο τώρα λαιβ αν μπορείς …(αν γίνετε να φαίνεται κάνα πατουσι)
Ναι μια Φώτο την θελουμε μετα απο τόσο καιρόΚ εγώ έχω φετίχ με πατουσακια ταυτίζομαι....
Αυριο θ ανεβάσω ❤
Μας ελειψες.γυρνα και θα σε παμε γαμιωνταςΓειά σας αγόρια!
Τι κάνετε ?
Εμένα πάντως μου λείψατε!!
Τι λέτε να επιστρέψω?
Φατε ματια ψαριαΚαι στις πιο πολλες φωτο μοστραρουν κωλο εν τω μεταξυ
Κοιτα να εχεις χασει κιλα και να μην εχεις την κωλαρα που ειχες,θα χαρακωθω. Βαλε φωτο κωλο και πατουσες,να το κανω εικόνισμα.Κ εγώ έχω φετίχ με πατουσακια ταυτίζομαι....
Αυριο θ ανεβάσω ❤
Κρατηστε κανα φραγκο ρε...ερχεται η γιολανταΗ διακοπές Μύκονο.....
Μια ζωή έχουμε...Κρατηστε κανα φραγκο ρε...ερχεται η γιολαντα