Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 46.686
Η Σοφία είναι μόνιμος διακοπές...Γιενεφερ καλως ξαναηρθες. Δωσε ζωη στο αψυχο πλεον νημα,προσπαθουσε η Σοφια αλλα μονη της τι να πρωτοκανει.
Η Σοφία είναι μόνιμος διακοπές...Γιενεφερ καλως ξαναηρθες. Δωσε ζωη στο αψυχο πλεον νημα,προσπαθουσε η Σοφια αλλα μονη της τι να πρωτοκανει.
Αυτό κι αν ισχύει!!!Γιενεφερ καλως ξαναηρθες. Δωσε ζωη στο αψυχο πλεον νημα,προσπαθουσε η Σοφια αλλα μονη της τι να πρωτοκανει.
Για ρώτα την που θα με πάει φέτος διακοπές...Αυτό κι αν ισχύει!!!
Πέρυσι τέτοια εποχή, καιγόταν η σφαίρα στο νήμα με τις 2 κυρίες και τις καυτές φωτό απ’τις διακοπές τους!! Περνάγαμε ωραία…
![]()
Δεν ξέρεις;;;Για ρώτα την που θα με πάει φέτος διακοπές...
Εισαι ο πυλώνας του γραφειου και η Γιολαντα ειναι τα θεμέλια.Η Σοφία είναι μόνιμος διακοπές...
Ενα τριο δεν κάναμε ρε συ ChrisΕισαι ο πυλώνας του γραφειου και η Γιολαντα ειναι τα θεμέλια.
Δεν έχουμε κάνει τοπλες γιαυτο πρέπει να πάμε....Δεν ξέρεις;;;
ΥΓ: πάλι διακοπές; Τώρα δεν γύρισες;;;
ΥΓ2: κ η @Γιολάντα Magic , καλά καλά δεν άρχισε…θα πάρει ρεπό να πάει διακοπές;;;; Ααααα….δεν μας τα λέτε καλά!!!![]()
Sofiaaaaaa kai edwwwww!!!!!Ενα τριο δεν κάναμε ρε συ Chris
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν έχουμε κάνει τοπλες γιαυτο πρέπει να πάμε....
Μεγαλη μαλακια αυτο,εγω φταιω.Ενα τριο δεν κάναμε ρε συ Chris![]()
Η διακοπές Μύκονο.....@Sofia_Magic σου έλλειψε το duo μας ? ❤
ΧαχαχαχαχαχαΗ διακοπές Μύκονο.....
Δώσε μια φωτο τώρα λαιβ αν μπορείς …(αν γίνετε να φαίνεται κάνα πατουσι)Χαχαχαχαχαχα
Κατσε ν δουλέψουμε πρώτα εμένα μ έλλειψε η δουλειά.
Κ μετά πάνε όπου θες
Κ εγώ έχω φετίχ με πατουσακια ταυτίζομαι....Δώσε μια φωτο τώρα λαιβ αν μπορείς …(αν γίνετε να φαίνεται κάνα πατουσι)![]()
Ναι μια Φώτο την θελουμε μετα απο τόσο καιρόΚ εγώ έχω φετίχ με πατουσακια ταυτίζομαι....
Αυριο θ ανεβάσω ❤
Μας ελειψες.γυρνα και θα σε παμε γαμιωνταςΓειά σας αγόρια!
Τι κάνετε ?
Εμένα πάντως μου λείψατε!!
Τι λέτε να επιστρέψω?
![]()
![]()
Φατε ματια ψαριαΚαι στις πιο πολλες φωτο μοστραρουν κωλο εν τω μεταξυ![]()
Κοιτα να εχεις χασει κιλα και να μην εχεις την κωλαρα που ειχες,θα χαρακωθω. Βαλε φωτο κωλο και πατουσες,να το κανω εικόνισμα.Κ εγώ έχω φετίχ με πατουσακια ταυτίζομαι....
Αυριο θ ανεβάσω ❤
Κρατηστε κανα φραγκο ρε...ερχεται η γιολανταΗ διακοπές Μύκονο.....
Μια ζωή έχουμε...Κρατηστε κανα φραγκο ρε...ερχεται η γιολαντα