ariana.magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2021
- Like
- 19.284
Δεν είναι αυτό που νομίζεις Σοφία αλήθειαΦοράς στριγακι η ο Ήλιος με χτυπάει στα μάτια?
Δεν είναι αυτό που νομίζεις Σοφία αλήθειαΦοράς στριγακι η ο Ήλιος με χτυπάει στα μάτια?
Δεν χρειάζεται να μιλάμε υποτιμητικά για τις κοπελες (εγώ πχ δεν τις αποκαλώ «πουτανες» αλλά κορίτσια της δουλειάς), απ την άλλη όμως δεν χρειάζεται να τις αγιοποιούμε κιόλας, κάνοντας λόγο για κοινωνικό έργο. Εργαζόμενες είναι, και μάλιστα σοσιαλκομμουνίστριες, γιατί, σύμφωνα με την μαρξιστική θεώρηση της εργασίας, είναι εργαζόμενες που έχουν στην κατοχή τους τα μέσα παραγωγής, καρπούμενες την υπεραξία της εργασίας τους (τα λεγόμενα και εξτρά)Πρώτον δεν τις θεωρω πουτανες!! Επιτελούν κοινωνικό έργο και ψυχοθεραπεία!! Και δεύτερον αν αξίζει όπως έχω διαβάσει σε κριτικές για την συγκεκριμένη μόνο έτσι χαλαλι όπως στο λέω γερακο!!!
Τι πηγάδι σου χουν φτιάξει! Φτου σου κωλοτριπιδάρα όμορφηΜαζί από 6:30
Κωλοτρυπιδα μου γλυκιαααααάαααΤι πηγάδι σου χουν φτιάξει! Φτου σου κωλοτριπιδάρα όμορφη
Για προμοσιον στους κουλουραδες πρεπει να μπει αυτη η φωτοΚουλούρι Σαλονίκης ασουσάμωτο.
Εσείς μου την ανοίξατεΤι πηγάδι σου χουν φτιάξει! Φτου σου κωλοτριπιδάρα όμορφη
Μονο δουλεμενη?βαρεα εχει κολησειΔουλεμενη η κωλαρα
Αλλο που δεν ηθελες καυλαΕσείς μου την ανοίξατε
Αντέχει κ άλλο??Εσείς μου την ανοίξατε
Εσείς μου την ανοίξατε
Το κορίτσι έχει δίκιοΑφού το προτιμάς αγαπητή μου!
Πάντα έτοιμη για όλα...!Εσείς μου την ανοίξατε
Έλα ΘεέK
Όταν κατέβω από τον Όλυμπο θα έρθω να σου σκίσω τη κωλαρα με τη θεϊκή μου πουτσα.
Και ποια δεν είναι μαζί σου;Μα τι ωραία μέρα για σεξ...
Οποπο ποια φίλη σου προτίνεις να πάρω για να έρθω στην κωλάρα σου;Μαζί από 6:30
διχοτόμηση του κύκλου...Μαζί από 6:30
KaiGamwTaNickNamesDikeMou
Να τη πιανεις απο τα αυτια και να της γαμας το στομα μεχρι πνιγμου και μετα στα τεσσερα πουτσαστο κωλο της και να τη πιανεις παλι απο τα αυτια.