Trifonbakatsoulias
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 33
- Like
- 12.568
- Πόντοι
- 4.496
Οντως απολαυση το μουνακι.Αλλα το ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΙ της σταζει πετιμεζι........καλη αναστασηΑυτο το μουνακι σου ποσο απολαυση ειναι;
Οντως απολαυση το μουνακι.Αλλα το ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΙ της σταζει πετιμεζι........καλη αναστασηΑυτο το μουνακι σου ποσο απολαυση ειναι;
Τρομερό σκηνικό!!!Ἐπιβεβαιώθηκες!
Τί σκηνικό!
Σα τανκ ετοιμο να ριξει ρουκετα ειναι...το πυροβολικο το πυροβολικο....
ΟνσγΑγόρια μου σήμερα και αύριο διαθέσιμη από της 5! Σας φιλώ στο λαιμό
Για κανένα λόγο δε γνωρίζω απλά δύσκολο οσες φορές έχω προσπαθήσειΓια κανενα λόγο δηλαδή;
Όταν σου λέει νηστεύει....
Νηστευει.τη πουτσα τη βαφτιζει αγγουριΌταν σου λέει νηστεύει....
Πήρα χθες το γραφείο και μου είπαν πρέπει να την παρακολουθείς εδώ στο μπου ποτε θα είναι διαθέσιμη και μετά να μας πάρεις λέει τηλέφωνο και αν !! Βουνό μου φάνηκε ολόκληρο !! Γαματα !!Για κανένα λόγο δε γνωρίζω απλά δύσκολο οσες φορές έχω προσπαθήσει
Αυτά είναι....
Εγώ εγώ!!!!!
Με φώναξε κανεις;;
Μεγάλο αστέρι φοβερό παιδί..Εγώ εγώ!!!!!
Δεν παίζεσαι ρε μωρό. Απλά δεν χορταίνεσαι. Είσαι το κάτι άλλο.Χρόνια πολλά σε όλους με Υγεία αύριο διαθέσιμη από της 5! Να περάσετε όμορφα σας εύχομαι
Ευχαριστώ πολύ μωρό μου,! Φιλιά πολλάΔεν παίζεσαι ρε μωρό. Απλά δεν χορταίνεσαι. Είσαι το κάτι άλλο.
Χρονια πολλα Σοφακι!!Χρόνια πολλά σε όλους με Υγεία αύριο διαθέσιμη από της 5! Να περάσετε όμορφα σας εύχομαι
Θα τα (ξανά) πούμε σύντομα από κοντά. Πολλά φιλιά.Ευχαριστώ πολύ μωρό μου,! Φιλιά πολλά
Χρόνια πολλά ΑγαπημένεΧρονια πολλα Σοφακι!!