tasos.p
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.260
- Πόντοι
- 496
Εγώ Σοφία όλο και σε συμπαθώ ποιο πολύ και θέλω κάποια στιγμή να βρεθούμε...!!!Στα αλλαντικά είμαι εγω... Πρωινή δουλειά
Εγώ Σοφία όλο και σε συμπαθώ ποιο πολύ και θέλω κάποια στιγμή να βρεθούμε...!!!Στα αλλαντικά είμαι εγω... Πρωινή δουλειά
Αν δουλεύει δίπλα στα αγγούρια είναι ύποπτη.
Αν δουλεύει δίπλα στα αγγούρια είναι ύποπτη.
Εγκεφαλικό....Αγόρια μου σήμερα και αύριο διαθέσιμη από της 5! Σας φιλώ στο λαιμό
Τι όνομα να βάλει? Μίας και θα δουλεύουμε και εμείς?Μαγε ανοιξε σουπερ μαρκετ!χρυσες δουλειες θα κανεις!
Αυτό που με κρατάει είναι ότι είσαι πολλά κυβικά γυναίκα και δεν ξέρω αν μπορώ να σε κουμαντάρω...νομιζω καταλαβαίνεις τι ενώ και Πρέπει να σε πέτυχα και στο μπιλ...μια μέρα!!!Εγώ Σοφία όλο και σε συμπαθώ ποιο πολύ και θέλω κάποια στιγμή να βρεθούμε...!!!
Τι όνομα να βάλει? Μίας και θα δουλεύουμε και εμείς?
Εσύ το τρως και δροσίζεσαι,
Ματζικ μαρκετ αγαπημενη μου!Τι όνομα να βάλει? Μίας και θα δουλεύουμε και εμείς?
Πολύ συνοικιακό ρε.. Το μαγαζί είναι μεγάλο. Να το πούμε ΑΒ Εσκορτόπουλος;Ματζικ μαρκετ αγαπημενη μου!
Και του πουλιου το γαλα εχουμεΠολύ συνοικιακό ρε.. Το μαγαζί είναι μεγάλο. Να το πούμε ΑΒ Εσκορτόπουλος;
Από πουλιά εδώ μέσα άλλο τίποταΚαι του πουλιου το γαλα εχουμε
"ΕΙΝΑΙ ΚΕΦΑΤΟΣ,ΓΥΡΙΖΕΙ ΑΠΤΟ ΜΑΓΟΠΟΥΛΟ"Τι όνομα να βάλει? Μίας και θα δουλεύουμε και εμείς?
Καλο Πάσχα αστέρι !!Αγόρια μου σήμερα και αύριο διαθέσιμη από της 5! Σας φιλώ στο λαιμό
Μόνο λαιμό; κάγκελο μας τον έκανεςΑγόρια μου σήμερα και αύριο διαθέσιμη από της 5! Σας φιλώ στο λαιμό
Πάρε λίγο το αγγούρι από κει μου κρύβει την θέα
7 αγγούρια αγόρασε τα 6 για σαλάτα και ένα για τον κωλο της να τα περνα γαματα!! Πω ανατριχίλα είσαι σκέτη !!!
Αυτο το μουνακι σου ποσο απολαυση ειναι;