lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
Έχει μια σοβαρή πάθηση… πάσχει από μια ασθένεια που λέγεται ασταμάτητη μαλακιαΤι έχει Και βάζει αυτά τα τραγούδια?
Έχει μια σοβαρή πάθηση… πάσχει από μια ασθένεια που λέγεται ασταμάτητη μαλακιαΤι έχει Και βάζει αυτά τα τραγούδια?
Όσο πάει και δράμα η κατάσταση...
Έλα ρε μπειμπι να ασχοληθεί ο ένας με τον άλλον και άσε τον γερο μόνο του να βάζει τα τραγούδια τουΌσο πάει και δράμα η κατάσταση...
Μέχρι και το μουνι της ποιοτικό είναι....χρώμα σχήμα αρχιτεκτονικής , μπάουχαους σχολής!Εσυ αγάπη μου είσαι ποιοτική σε όλα σου
Βλέπω να τρως ροχαλα από Σοφια…και δεν θα ναι εκεί που νομίζεις κ που θα σου αρέσει αχαχαχχα
Ohhh yesss…αλλά και το δικό σου…μμμμ πρέπει να κανονίσουμε μια τριμερή συνάντηση να συζητήσουμε όλοι μαζί την επικαιρότηταΜέχρι και το μουνι της ποιοτικό είναι....χρώμα σχήμα αρχιτεκτονικής , μπάουχαους σχολής!
.αχ
λαγεΒλέπω να τρως ροχαλα από Σοφια…και δεν θα ναι εκεί που νομίζεις κ που θα σου αρέσει αχαχαχχα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ohhh yesss…αλλά και το δικό σου…μμμμ πρέπει να κανονίσουμε μια τριμερή συνάντηση να συζητήσουμε όλοι μαζί την επικαιρότητα
Εκτός από τα υπόλοιπα κοσμητικά επίθετα που σου έχω προσάψει θα βάλω δίπλα και το αηδιαστικος
Εκτός από τα υπόλοιπα κοσμητικά επίθετα που σου έχω προσάψει θα βάλω δίπλα και το αηδιαστικος
Μέχρι και το μουνι της ποιοτικό είναι....χρώμα σχήμα αρχιτεκτονικής , μπάουχαους σχολής!
.αχ
Καλό είναι αυτόΜέχρι και το μουνι της ποιοτικό είναι....χρώμα σχήμα αρχιτεκτονικής , μπάουχαους σχολής!
.αχ
Αγάπη μου χθες ήταν ο Βαλεντίνος.... Σήμερα σε έπιασε το ρομαντικό?
Με ελγκαναδορ δεν έβγαλαν ακρη οι πιο έμπειροι επιστήμονες εσυ θα βγάλεις;; ΑχαχχαΑγάπη μου χθες ήταν ο Βαλεντίνος.... Σήμερα σε έπιασε το ρομαντικό?
Η επιστήμονες δεν του κάθονται για τρελό, παθιασμένο σεξ....Με ελγκαναδορ δεν έβγαλαν ακρη οι πιο έμπειροι επιστήμονες εσυ θα βγάλεις;; Αχαχχα
Μια και το αναφέρεις… κάτι μου χρωστάς εσυ κυρια μουΗ επιστήμονες δεν του κάθονται για τρελό, παθιασμένο σεξ....