clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.729
- Πόντοι
- 5.946
εκεί έχω αφήσει μεγάλο μέρος της περιουσίας μου...Αστα αυτά τα παντου και τα πουθενά ...μεταξύ ανατολικού μπλοκ και πρώην σοβιετ εισαι ..ξέρω εγώ
εκεί έχω αφήσει μεγάλο μέρος της περιουσίας μου...Αστα αυτά τα παντου και τα πουθενά ...μεταξύ ανατολικού μπλοκ και πρώην σοβιετ εισαι ..ξέρω εγώ
Κ εμένα με άφησες με τη κωλοτρυπιδα στ χέρι clonarius μού.......υπάρχουν και στην Ελλάδα επενδυτικά ενδιαφέροντα αρκετά με τον πουτιν ζάμπλουτο τον κάνατεεκεί έχω αφήσει μεγάλο μέρος της περιουσίας μου...
Καλησπέρα, καλώς σας βρήκα.Καλημερα και καλωσήρθςς στην παρέα μας .....❤❤
Προσωπικά ημουνα απουσα και δεν δούλευα αυτό το διάστημα
Λόγω προσωπικών υποχρεώσεων, γιαυτό το γραφείο σου έδωσε αυτήν την απάντηση!
Σύντομα θα επιστρέψω και τον Μάρτιο θα δολευω κανονικά και θα ενημερώσω το γραφείο για σταθερά ωράρια και ημέρες!
Λεσβιακο show από το γραφείο κάνω μόνο με την @Sofia_Magic , αλλά εχω πάει με την @ariana.magic σε ραντεβού μαζί και θα ξαναπήγαινα σαφώς!
Άρρωστες είμαστε όλες.μην αγχώνεσαιΚαλησπέρα, καλώς σας βρήκα.
Δεν ήμουν ιδιαίτερα συγκεκριμένος στο τηλέφωνο, ήθελα απλώς να ενημερωθώ κατάλληλα σε πρώτη φάση - αλλά ναι.
Έχω στο νου μου και την @Sofia_Magic, όπως και το ντουέτο σας. Έχω δει και κάτι περί ντουέτου της @ariana.magic με την Στέλλα. Γενικά είμαι σίγουρος πως είστε όλες υπέροχες, το θέμα μου είναι η σωστή οργάνωση εκ των προτέρων διότι θα είναι περιορισμένος ο χρόνος μου και δεν ξέρω ακόμα τι ακριβώς θα προλάβω - αλλά σίγουρα θέλω να αρρωστήσω.
Ευχαριστώ.
Ω μα είμαι σίγουρος. Κανένα άγχος - μόνο πρόθεση. Θα είμαστε σε επικοινωνία.Άρρωστες είμαστε όλες.μην αγχώνεσαι
Οργάνωση υπάρχε σαφως ι όταν βρεις συγκεκριμένη ημερομηνία μπορείς να επικοινωνήσεις με το γραφείο μας και να κανονισετει !
Ευτυχώς σε εμένα δεν έχεις βαρεθεί ποτεΕγω οταν βαριέμαι στέλνω τον οδηγό να ανέβει...
τοτε ποιανης κοπελας ηταν οδηγος αυτος ο τυπος με 3 ποδια που ειπες ηρθε <κατα λαθος> αντι για κοπελα;Ευτυχώς σε εμένα δεν έχεις βαρεθεί ποτε
Εσύ είσαι Κύριος κάθε φορά που σε βλέπωΕυτυχώς σε εμένα δεν έχεις βαρεθεί ποτε
Κανόνισε…ποσο πια να αντέξω μακριά σου;;Εσύ είσαι Κύριος κάθε φορά που σε βλέπω
ασε μωρε με την μανταμιτσα απο εδωΕσύ είσαι Κύριος κάθε φορά που σε βλέπω
Ο δικός σουτοτε ποιανης κοπελα ηταν οδηγος αυτος ο τυπος με 3 ποδια που ειπες ηρθε <κατα λαθος> αντι για κοπελα;
Σε τρώει ο κωλος σου να ακούσεις τα σχολιανα σου.. δε χορτασες φαίνεταιασε μωρε με την μανταμιτσα απο εδω
Ο καθένας με της αδυναμίες του..ασε μωρε με την μανταμιτσα απο εδω
Ζηλεύει μωρέ…άστον ρε κούκλα μου…εμείς ξέρουμε ποιος είναι ποιοςΟ καθένας με της αδυναμίες του..
Ο καθένας με της αδυναμίες του..
Ότι δεν ακούω βάζεις....
Εσυ αγάπη μου είσαι ποιοτική σε όλα σουΌτι δεν ακούω βάζεις....
Ζηλεύει μωρέ…άστον ρε κούκλα μου…εμείς ξέρουμε ποιος είναι ποιος
Ότι δεν ακούω βάζεις....
Μαλακα τι είσαι κανα 15χρονο;; Τι ακους μωρέ κ σύ;;
το κουπλε αφιερωμενο
Τι έχει Και βάζει αυτά τα τραγούδια?Εσυ αγάπη μου είσαι ποιοτική σε όλα σου