Petrouilias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.080
- Πόντοι
- 201
Δουλευει σήμερα?
Δουλευει σήμερα?
Κάτσε να ρίξουμε το ταρώ να δούμε. Την καλύτερη δουλειά που έχεις να κάνεις για μένα είναι να στείλεις ένα μήνυμα στο V Μπερ και τα μαθαίνεις όλα αν δουλεύει τι ωρες που πως……Δουλευει σήμερα?
κορμαρα εισαι ρε καυλεα.να ερθω να παλεψουμε.παπουτσι γοβα θελω και χωρις βρακακι.αντε και θα δουμε.
Δες ποια κοπέλα σου αρέσει και πάρε τηλ στο γραφείο για να κλείσεις ραντεβού. Ιδανικά μία ημέρα νωρίτερα για να έχεις περισσότερες πιθανότητες να είναι διαθέσιμη η πρώτη σου επιλογή. Ραντεβού στο χώρο σου ή σε χοτέλ.Καλησπέρα σε όλους είμαι καινούργιος εδώ μέσα ακόμα δεν έχω καταλάβει και πολλά πώς κλείνω ραντεβού και τα σχετικά
Ναι, έχω γράψει και κριτική. Εγώ και άλλοι 100+ μύστες. Εν ολίγοις είναι πολύ καλή.Σε ευχαριστώ πολύ είδα μια Αριάνα μου άρεσε...την γνωρίζεις έχεις κάνει ραντεβού μαζί της ;
Γεια σου και καλωσήρθες στην παρέα μας…Σε ευχαριστώ πολύ είδα μια Αριάνα μου άρεσε...την γνωρίζεις έχεις κάνει ραντεβού μαζί της ;
Άμα ξεκινήσεις με αριαννα οι άλλες όλες οι υπόλοιπες που θα πάρεις μετά απλά μετά την πράξη δε θα τις θυμάσαι καν...Σε ευχαριστώ πολύ είδα μια Αριάνα μου άρεσε...την γνωρίζεις έχεις κάνει ραντεβού μαζί της ;
Δουλεύεις σήμερα?Γεια σου και καλωσήρθες στην παρέα μας…
Από το nickname σου καταλαβαίνω εξαρχής πως είσαι πολύ καλός στην έρευνα αγοράς και ξερεις τι σου ταιριάζει
μια Αριάνα μου άρεσε...την γνωρίζεις έχεις κάνει ραντεβού μαζί της ;
Μοιάζει με την Αλεξάνδρα του Glamour ή μου φαίνεται;
Ναι αυτό μου λένε στην ζωή μου γενικά...σου έχω στείλει μύνημα όταν μπορείς μου απαντάς να τα πούμε εκεί με λεπτομέρειεςΓεια σου και καλωσήρθες στην παρέα μας…
Από το nickname σου καταλαβαίνω εξαρχής πως είσαι πολύ καλός στην έρευνα αγοράς και ξερεις τι σου ταιριάζει
Ολοταχώς και πάλι για την κορυφή το αγαπημένο μας γραφείο, με τον "αφρό" που διαθέτει!!!!!!
Καλησπερα Αριανα!!!Γεια σου και καλωσήρθες στην παρέα μας…
Απ ότι κατάλαβα η Αριάνα είναι φωτιά την περιμένετε όλοι...είναι σε κάποια άδεια το κορίτσι η απλά δεν εργάζεται ;
Εάν έχει επιστρέψει όπως λες θα πάω να κλείσω να την συναντήσω όσο πιο γρήγορα γίνεταιΗ Αριανα ηταν εκτος καποιες μερες τον Ιανουαριο.
Απο αρχες του μηνα εχει επιστρεψει.
Παρε τηλεφωνο στο γραφειο!