socos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.122
- Πόντοι
- 736
Ωραίο μουνέτο η Αλέξια. Υπάρχουν κριτικές;
Ωραίο μουνέτο η Αλέξια. Υπάρχουν κριτικές;
Γιαυτό τον λόγο μιλάω για πριν την συνάντηση ζεστό χαλαρωτικο μπάνιο και μετά πέρασμα με κρύο μέσα στα ωφελη είναι σαφώς και η μεγαλύτερη δυνατότητα δεύτερης φοράς τρίτης και ουτο καθεξής....Μπορώ να το καταλάβω αυτό, εδώ υπάρχουν αθλητές επιπέδου που κάνουν ένα παγωμένο ντους μετά από κάποιο αγώνα για να έρθουν στα ίσια τους.
Ωραίο το καυτό νερό μετά το σεξ, αλλά δε βοηθάει ιδιαίτερα αν θες δεύτερη φορά.
Αν ακούσεις ότι έχεις ραντεβου σε κρυοσαουνα να ξες....εγώ θα είμαι....Trust me please
Υπό συγκεκριμένες συνθήκες γίνεται.....θα σου εξηγήσω το πλάνο
Προφανώς θ έχει προηγηθεί καυτό μπάνιο να χαλαρώσεις να ανοίξουν οι πόροι και το δωμάτιο παράλληλα θα είναι ήδη ζεστό.το.κρυο θα είναι απλώς πέρασμα στο τέλος....
Με βάση την καρτέλα της δεν δίνει....μαγε,το καινουργειο μουνετο η μαριλενα,δινει φιλια με γλωσσα?το βλεπω πολλα υποσχομενο,αλλα αν δεν δινει ειναι ,θα παρακαμφει απο πολλους μυστες.
Έχουν βγει κατι Κρυοσαουνες για κατι τέτοια και όντως δουλεύει, σαν φυσικο βιαγκρα είναιΑγάπες καλησπέρα μέχρι και τώρα στην άδεια μου εσάς σκέφτομαι βρε άάμα...
Μετά από ενδελεχή επιστημονική ενημέρωση που έκανα για τα επερχόμενα ραντεβού μας εχω να σας προτείνω το εξής:
Πεφτω πάνω σε μια έρευνα που αναφέρει τα ωφέλη του παγωμενου ντους
Σε ένα από αυτά όλως τυχαίως πέφτει το μάτι μου στο σεξ και αναφερει ότι βοηθάει στην στην ωφέλεια της λειτουργίας της Libido ( παρακάτω θα δείτε λεπτομερώς)
Προτείνω λοιπόν, πριν έρθει η σύνοδος, καθώς εχετε κάνει το μπανακι σας.στο τέλος να κάνετε ένα κρύο περάσαμε στο σώμα μας και μετά σε αναμονή της κοπέλας...
Libidos στα ύψη, αδρεναλίνη, σεροτονινη και εν ολίγοις καυλα
Τι καλύτερο?
Οι πιο τολμηροί ας το.
δοκιμάσουμε!.
Σας φιλώ γλυκά απαλά και.με.γλωσσα
Σε αναμονή για την επιστροφή μου ,
Γιολ
μαγε,θα με μουρλανεις τωρα?για δεν δινει φιλια ρε αυτος ο πατος?
Και γιατι δε δινει αυτο το πατο?μαγε,θα με μουρλανεις τωρα?για δεν δινει φιλια ρε αυτος ο πατος?
νταξει ,τον κωλαρακο της μπορει να ποναει.μπορει να τον δωσει σιγα σιγα στο μελλον.αλλα φιλια γαμωτο?Και γιατι δε δινει αυτο το πατο?
δίνει απο τι μου ειπε θα διορθωθεί στο σαιτνταξει ,τον κωλαρακο της μπορει να ποναει.μπορει να τον δωσει σιγα σιγα στο μελλον.αλλα φιλια γαμωτο?
Μία διευκρίνηση. Τον κωλαράκο της δίνει ή φιλιά;;;δίνει απο τι μου ειπε θα διορθωθεί στο σαιτ
Μάλλον οκ δίνει φιλιάνταξει ,τον κωλαρακο της μπορει να ποναει.μπορει να τον δωσει σιγα σιγα στο μελλον.αλλα φιλια γαμωτο?
Μάγε πρώτη φορά δουλεύει το κορίτσι;;;
Πάντως έχει ωραίο μουνάκιΜάγε πρώτη φορά δουλεύει το κορίτσι;;;