Black Panther91
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 33.567
- Πόντοι
- 6.186
αδιάβαστοςΠώς να το ήξερα ρε φίλε;
αδιάβαστοςΠώς να το ήξερα ρε φίλε;
Πολυ σωστός.Μάγε έχω πάρει αρκετά κορίτσια από το γραφείο και σκοπεύω να πάρω περισσότερα. Επομένως μην παρεξηγήσεις το σχόλιό μου. Πρέπει να το δεις με τον φωτογράφο σου. Τί σχέση έχει αυτή η φωτό με τις φωτό που έχει η κοπέλα στο σάιτ; Τα ίδια και με την Ισιδώρα. Φαίνεται στις φωτό χοντροκώλα και η κοπέλα δεν είναι καθόλου έτσι. Πιστεύω πως πρέπει να κάνεις μια γερή φωτογραφική ανανέωση, είναι κρίμα για το ρόστερ σου. Πάντα φιλικα.
Και με την Αλεξια τα ιδια.Μάγε έχω πάρει αρκετά κορίτσια από το γραφείο και σκοπεύω να πάρω περισσότερα. Επομένως μην παρεξηγήσεις το σχόλιό μου. Πρέπει να το δεις με τον φωτογράφο σου. Τί σχέση έχει αυτή η φωτό με τις φωτό που έχει η κοπέλα στο σάιτ; Τα ίδια και με την Ισιδώρα. Φαίνεται στις φωτό χοντροκώλα και η κοπέλα δεν είναι καθόλου έτσι. Πιστεύω πως πρέπει να κάνεις μια γερή φωτογραφική ανανέωση, είναι κρίμα για το ρόστερ σου. Πάντα φιλικα.
ε αυτο τωρα το ακουω ....πόσα κορίτσια έχεις πάρει ρε μάστορα και δεν ξέρεις πως ο Μάγος είναι και ο φωτογράφος?
actually where is ariana, δεν γράφει κ δεν την ανεβάζει κ ο μάγοςΕκείνο το βίντεο της αριαννας ανέβηκε ή όχι?
ναι? σαν τι?Εμένα ο νους μου πάει σε κάτι κακο δεν ξερω
Μάγε έχω πάρει αρκετά κορίτσια από το γραφείο και σκοπεύω να πάρω περισσότερα. Επομένως μην παρεξηγήσεις το σχόλιό μου. Πρέπει να το δεις με τον φωτογράφο σου. Τί σχέση έχει αυτή η φωτό με τις φωτό που έχει η κοπέλα στο σάιτ; Τα ίδια και με την Ισιδώρα. Φαίνεται στις φωτό χοντροκώλα και η κοπέλα δεν είναι καθόλου έτσι. Πιστεύω πως πρέπει να κάνεις μια γερή φωτογραφική ανανέωση, είναι κρίμα για το ρόστερ σου. Πάντα φιλικα.
δεν ξερω σαν να εχει αδυνατισει πολυ τελευταια μου φαινετεναι? σαν τι?
π.χ. μετά το τελευταίο κωλογαμήσι δεν έκλεισε η σούφρα και αναγκαστικά θα περιμένουμε εννιάμερο?
Τελευταία πότε; Πριν τις γιορτές εννοείς;δεν ξερω σαν να εχει αδυνατισει πολυ τελευταια μου φαινετε
μηπως περναει καποιο προβλημα υγειας???
εντωμεταξύ έχει χαθεί κ από το ινσταδεν ξερω σαν να εχει αδυνατισει πολυ τελευταια μου φαινετε
μηπως περναει καποιο προβλημα υγειας???
Το βίντεο βάλεΚαλησπέρα
Είναι μια χαρά η υγεία μου και είμαι στα ίδια κιλά που ήμουν!
Για προσωπικούς λόγους ήμουν απών λίγες μέρες
Επιστρέφω αυτή την βδομάδα με πολλές πολλές καύλες
Σε περιμένουμεΚαλησπέρα
Καλώς την... χάθηκαν η @Sofia_Magic και @Γιολάντα Magic . Έγινε κάτι?Καλησπέρα
Καλησπέρα
Α ρε horny , πραγματικά το site θα ήταν πολύ φτωχό χωρίς εσένα...Καλῶς ἐπέστρεψες. ΥΓ: "ἀποῦσα", ὄχι "ἀπών"
Καλώς να επιστρέψεις! Σε περιμένουμε πώς και πώς!!Καλησπέρα
Αγαπη τι κανεις? θα δουλεύεις την Παρασκευη με Γιολάντα?Αγάπες μου σήμερα και αύριο διαθέσιμη από της 4! Φιλιά πολλά και παντού