Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 43.095
Εγω ναι η Γιολάντα λείπειΑγαπη τι κανεις? θα δουλεύεις την Παρασκευη με Γιολάντα?
Εγω ναι η Γιολάντα λείπειΑγαπη τι κανεις? θα δουλεύεις την Παρασκευη με Γιολάντα?
Αγάπες μου σήμερα και αύριο διαθέσιμη από της 4! Φιλιά πολλά και παντού
Φιλιά αγαπημένε μουΚαλησπέρα! Φιλάκια πολλά καί παντοῦ καί σέ σένα!
Γεια σου ομορφηΑγάπες μου σήμερα και αύριο διαθέσιμη από της 4! Φιλιά πολλά και παντού
Γεια σου καυλιαρη μούΓεια σου ομορφη
@Sofia_Magic Να πάρεις την φίλη σου και να έρθεις εκεί που είπαμε..Αγάπες μου σήμερα και αύριο διαθέσιμη από της 4! Φιλιά πολλά και παντού
Πάντα με όρεξη και πάντα σέξιΑγάπες μου σήμερα και αύριο διαθέσιμη από της 4! Φιλιά πολλά και παντού
για να δεις ότι ο λαός σου νοιάζεται για σένα, άντε με το καλό!Καλησπέρα
Είναι μια χαρά η υγεία μου και είμαι στα ίδια κιλά που ήμουν!
Για προσωπικούς λόγους ήμουν απών λίγες μέρες
Επιστρέφω αυτή την βδομάδα με πολλές πολλές καύλες
Ευχαριστώ πολύΠάντα με όρεξη και πάντα σέξι
actually where is ariana, δεν γράφει κ δεν την ανεβάζει κ ο μάγος
η Αριάνα είναι αυτή; Γύρισε ;
Από το κωλο φαίνεται ποια είναιη Αριάνα είναι αυτή; Γύρισε ;
Άδικο δεν έχεις αλλά καμία φορά καλό είναι να ρωτάμε με γίνει καμία παρεξηγήσειΑπό το κωλο φαίνεται ποια είναι
Απούσες για λίγο η @Sofia_Magic kai @Γιολάντα Magic και αμέσως υπάρχει αισθητή διαφορά στην κινητικότητα της σελίδας @Magic girls !! Λιγότερη κίνηση … έλειπε και η Ariana , ακόμα λιγότερο .Καλώς την... χάθηκαν η @Sofia_Magic και @Γιολάντα Magic . Έγινε κάτι?
Ετσι!με τους κωλους δεν παιζουμεΆδικο δεν έχεις αλλά καμία φορά καλό είναι να ρωτάμε με γίνει καμία παρεξηγήσει
Όχι τίποτα άλλο μερικοί μοιάζουν κι όλας εκεί τι θα πεις ; Ουψ λάθος κωλος;Ετσι!με τους κωλους δεν παιζουμε
Πρωτα μπαινεις και μετα ζητας συγγνωμη!Όχι τίποτα άλλο μερικοί μοιάζουν κι όλας εκεί τι θα πεις ; Ουψ λάθος κωλος;
Να πεις τουλάχιστον πρόλαβα και μπήκα καλή συνέχεια και συγνώμηΠρωτα μπαινεις και μετα ζητας συγγνωμη!