Mikrotsoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 455
- Πόντοι
- 301
Άδικο δεν έχεις αλλά καμία φορά καλό είναι να ρωτάμε με γίνει καμία παρεξηγήσειΑπό το κωλο φαίνεται ποια είναι
Άδικο δεν έχεις αλλά καμία φορά καλό είναι να ρωτάμε με γίνει καμία παρεξηγήσειΑπό το κωλο φαίνεται ποια είναι
Απούσες για λίγο η @Sofia_Magic kai @Γιολάντα Magic και αμέσως υπάρχει αισθητή διαφορά στην κινητικότητα της σελίδας @Magic girls !! Λιγότερη κίνηση … έλειπε και η Ariana , ακόμα λιγότερο .Καλώς την... χάθηκαν η @Sofia_Magic και @Γιολάντα Magic . Έγινε κάτι?
Ετσι!με τους κωλους δεν παιζουμεΆδικο δεν έχεις αλλά καμία φορά καλό είναι να ρωτάμε με γίνει καμία παρεξηγήσει
Όχι τίποτα άλλο μερικοί μοιάζουν κι όλας εκεί τι θα πεις ; Ουψ λάθος κωλος;Ετσι!με τους κωλους δεν παιζουμε
Πρωτα μπαινεις και μετα ζητας συγγνωμη!Όχι τίποτα άλλο μερικοί μοιάζουν κι όλας εκεί τι θα πεις ; Ουψ λάθος κωλος;
Να πεις τουλάχιστον πρόλαβα και μπήκα καλή συνέχεια και συγνώμηΠρωτα μπαινεις και μετα ζητας συγγνωμη!
Πρωτα μπαινεις και μετα ζητας συγγνωμη!
Κωλαρα για σκίσιμο!!!
Δικαιολογιες του κωλου Χορνυ μου!!Σά νά λέμε: "Συγγνώμη! Λάθος πόρτα!"
Αποκλείεται εδώ μιλάμε για κωλοΆδικο δεν έχεις αλλά καμία φορά καλό είναι να ρωτάμε με γίνει καμία παρεξηγήσει
Σαν να λέμε καλως ηρθεςΣά νά λέμε: "Συγγνώμη! Λάθος πόρτα!"
Όποιος από εσάς την έχει πάρει ξέρει καλά από τον κωλο τηςΑποκλείεται εδώ μιλάμε για κωλο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σαν να λέμε καλως ηρθες
για σου ρε μάγο άρχοντα! Μην σχολιάσω ότι χάθηκαν τα κορίτσια να σου τα πίσω αμέσως
Σοφια σου στελνουμε τα φιλακια μας στα χειλακια.τα κατω.Αγάπες μου σήμερα και αύριο διαθέσιμη από της 4! Φιλιά πολλά και παντού
Καύλα το στήσιμο
Αχχ βρε σοφακι τι καυλα που είσαι!!!Αγάπες μου σήμερα και αύριο διαθέσιμη από της 4! Φιλιά πολλά και παντού
Μαγε απέλυσε τον εαυτό σουΜάγε έχω πάρει αρκετά κορίτσια από το γραφείο και σκοπεύω να πάρω περισσότερα. Επομένως μην παρεξηγήσεις το σχόλιό μου. Πρέπει να το δεις με τον φωτογράφο σου. Τί σχέση έχει αυτή η φωτό με τις φωτό που έχει η κοπέλα στο σάιτ; Τα ίδια και με την Ισιδώρα. Φαίνεται στις φωτό χοντροκώλα και η κοπέλα δεν είναι καθόλου έτσι. Πιστεύω πως πρέπει να κάνεις μια γερή φωτογραφική ανανέωση, είναι κρίμα για το ρόστερ σου. Πάντα φιλικα.
Εστω μια μειωσηΜαγε απέλυσε τον εαυτό σου