Spiros_73
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 22.241
- Πόντοι
- 5.906
καλησπερα κουκλακι!!Τι κάνουν τα αγόρια μού? Πως μού είστε?![]()
καλησπερα κουκλακι!!Τι κάνουν τα αγόρια μού? Πως μού είστε?![]()
Ακριβώς έτσι !!!!Πριν την φωτό η μετά ;;;;
Απαπά! Τι μπελάς είσαι εσύ ομορφιά μου!Τι κάνουν τα αγόρια μού? Πως μού είστε?![]()
Το φορεμα της οντως ειναι ωραιο αλλα αν πω ποιος νοιαζεται για το φορεμα ελπιζω να μην φανω κακοςΠάρα πολύ ωραίο το φόρεμα σου...
![]()
Δεν έχεις άδικο...Το φορεμα της οντως ειναι ωραιο αλλα αν πω ποιος νοιαζεται για το φορεμα ελπιζω να μην φανω κακος![]()
?
Συγκεκριμενα αυτο που εγω προσωπικα εχω προσεξει στην @Sofia_Magic στα ραντεβου μαζι της ειναι το λεγην της το οποιο απαρτιζεται απο:Δεν έχεις άδικο...
![]()
Το πέτυχες το σχήμα χαχααχχαχααχΑκριβώς έτσι !!!!
Αχ πως τα λες... αχ εσύΣυγκεκριμενα αυτο που εγω προσωπικα εχω προσεξει στην @Sofia_Magic στα ραντεβου μαζι της ειναι το λεγην της το οποιο απαρτιζεται απο:
1) Εισαγωγη περιεχομενου
2) Εμφαση με λεπτομερια στην ουσια της συζητησης![]()
3) Επιλογος
Υ.Γ. Για τον λογο αυτο οσες φορες εχει τυζει τυχει να "συζητησω" μαζι της σε ραντεβου δεν μου αφησε καμια απορια διοτι ειναι περα για περα ετυμολογη![]()
![]()
![]()
![]()
Όνειρα γλυκά αγάπη μου
Καθρέπτη καθρεπτακι μου , ποια είναι η πιο σέξυ γυναικάρα???Τι κάνουν τα αγόρια μού? Πως μού είστε?![]()
πω πω τουρμπο κωλαρα ! παναγια μου εκατονταπυλιανη τι βλεπουν τα ματακια μουΚ εγώ πολυκάνω κούνια μπέλα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και εγώ θέλω
Μωράκια σήμερα μαζί από 6:30
ωπ ! εδω τι εχουμε? αλλη ποιοτητα βλεπω η Χρυσανθη !
καλησπερα αγαπητη μου!!Μωράκια σήμερα μαζί από 6:30
Απ ότι φαίνεται κανείς δεν το έχει σπρώξει ακόμη το μικρό; Ούτε μια κριτική ενω φαίνεται πολύ καλόωπ ! εδω τι εχουμε? αλλη ποιοτητα βλεπω η Χρυσανθη !
Στα 4 από πίσω και τράβηγμα μαλλιώνΜωράκια σήμερα μαζί από 6:30
Juice γυναικάρα!!!Τι κάνουν τα αγόρια μού? Πως μού είστε?![]()